Zvrat 😌pri požiadavke na zvýšenie platu

9. 2. 2024 · 3 250 zhlédnutí TvojaaAmaterka

Som sekretárka vo veľkej dopravnej spoločnosti Som tu jediná žena a zvykla som si na hlúpe úsmevy, komentáre. Zvyknete si na to – nič nie je neslušné a drzé. Vždy si urobíme srandu a hotovo.V ten deň, pár dní pred Vianocami, som však chcela požiadať šéfa o zvýšenie platu. Som tu sekretárka … všetky platby, výbery, prevody idú cezo mňa … viem, že môj šéf si toto zvýšenie môže dovoliť a veľmi mi na tom záležalo, hlavne keď tu pracujem už niekoľko rokov a ešte som nemala žiadne zvýšenie… Niekedy bol bonus ale to je všetko. Na mojich pleciach leží veľká zodpovednosť, takže môžem s istotou povedať, že si zaslúžim viac peňazí.
Šéf mal v ten deň výbornú náladu, pretože všetky transporty išli podľa harmonogramu, nedošlo k žiadnej poruche auta a presuny boli načas.Keď nie teraz, tak nikdy…” povedala som si, narovnala som si prsia , rozopla blúzku a zamierila do šéfovej kancelárie.
Šéééfe …. začala som jemne.
– Čo by si chcela, kráska? Odpovedal a usmial sa.Jeho dobrá nálada bola okamžite zrejmá, tak som nabrala odvahu…
– Pracujem tu už toľko rokov. Máme sa radi. Vždy musím byť úprimná a povedať čo si myslím, však? Šéf, chcela by som zvýšiť plat…
– Skoč pod stôl a uvidím, čo môžem pre teba urobiť – pozrel na mňa, zvážnel, potom vybuchol smiechom a mne sa podlomili nohy, lebo som si myslela, že nežartuje!
Mimochodom, som slobodná žena a dobrý sex by som uvítala ešte viac ako to zvýšenie a môj šéf je sakramentsky pekný a cool chlap.
Rada… odpovedala som a žmurkla na neho.
Vstal, podišiel ku mne, pozrel sa mi do očí, otočil kľúčom vo dverách… vrátil sa k svojmu stolu a jediným ťahom ruky rozopol zips na nohaviciach.Znova sa mi podlomili nohy. Všetko to vyzeralo ako dobré porno!
Podišla som k šéfovi, sadla som si na stôl, roztiahla nohy, jednu som mu položila na rozkrok… Potom som vkĺzla pod stôl a začala pracovať. Nikdy som si nemyslela, že jeho penis bude taký veľký a tučný! Ledva sa mi zmestil do úst. Nevedela som sa dočkať, kedy ho konečne strčím do mojej prekliate mokrej dierky!Vstala som a jednu nohu som pohodlne položila na stôl a naklonila sa k nemu. Začal mi oblizovať moju mačičku ako ešte nikto. Myslela som, že sa zbláznim od rozkoše! Nakoniec do mňa bez varovania vošiel, jebal ma a ja som vrčala a chcela som kričať na celú kanceláriu. Myslím, že si uvedomil moje úmysly, pretože ma chytil za krk a jemne, ale pevne ma priškrtil a zakryl mi ústa. Napľul mi na zadok, chvíľu mi dráždil konečník prstom, až nakoniec vymenil dierky… Zavrčala som… Ale rýchlo som sa uvoľnila, aby som si užila tento tvrdý sex, ktorý už asi nikdy nezažijem. Šéfko vystriekal plnú dávku spermií do môjho análu.Nakoniec ma otočil a hlavu strčil medzi moje kozy. S rozkošou ich olizoval a nakoniec mi zapol gombíky na blúzke. Ja som si dala sukňu späť na miesto. Cítila som, že moje líca sú gaštanové s… pocitmi. Na chvíľu som si sadla za stôl… začali sme hovoriť o zvýšení platu.
– Ale viete, že by ste aj tak dostali vyšší plat…? Povedal šéf a zasmial sa.– Viem. Veď kde by ste našli ďalšieho takého oddaného zamestnanca. Vstala som a odišla z kancelárie, akoby sa nič nestalo.