az ügyfél

12. 2. 2024 · 387 zhlédnutí olmo

9 óra. Megcsörren a telefon. Márti hív. De régen beszéltünk, villant át rajtam.
-Szia! Márti vagyok. Lenne egy kis problémám, tudnál fogadni délután? Kettőig dolgozom.
-Persze. Tudod hol az irodám?
-Nem, de ha megmondod odatalálok.
Bediktálom a címet. Megbeszéljük a fél hármat.
Valamikor egy faluban laktunk, de idősebb nálam 6 évvel. Mikor fiatalok voltunk esélyem sem volt. Csitri fiúkkal szóba sem állt. Most 60 éves, nyugdíjas óvónő. A mai napig dolgozik.
Pontosan érkezett.
Leesett az állam. Simán letagadhat egy tízest. Szexi combközépig érő szoknya, nem kihívó, sokat sejtető blúz, fiatalos mosoly és lendület. Bellibbent az irodába. Hellyel kínálom, leülünk az üvegasztalhoz. Nem véletlen választottam azt az irodába tárgyaláshoz. Az ügyfél testbeszéde sokat elárul, de a hölgyek lábai is jól láthatók. Röpke negyed óra alatt megbeszéltük amiért jött.
Mivel régóta ismerjük egymást, elkezdtünk beszélgetni, ki hogy van, merre sodorta az élet. Panaszkodott a férjére, meg, hogy már csak a munka élteti.
-Ahhoz képest elég jól nézel ki. Nem szokták mondani?
-Ugyan már. Vénasszony vagyok. Ki mondaná?
-Mártikám, a vénasszonyok ilyen szoknyában járnak?
-Te a lábaimat nézed?
-Miért? Zavar? Régebben is néztem, csak akkor észre se vetted.
Már máshogy csillogott a szeme, ütni kezdtem a vasat. Kérdeztem, hogy kér-e egy kávét. Kért, kijött velem elkészíteni. Illedelmesen előre engedtem. A konyhaajtóban megsimogattam a seggét. Nem tiltakozott. Felbátorodtam. A konyhapulthoz érve nem hagytam, hogy megforduljon. Szorosan mögéállva előrenyúlva megfogtam a melleit és becsókoltam a füle tövére a nyakába. Éreztem, hogy megremeg. Elveszett, de egy halk sóhaj elhagyta a száját
-Nem szabad.
Megfordítottam és megcsókoltam. Már nem tiltakozott. Nem lesz ebből kávé, de akkor már kit érdekelt. Vadul faltam és a kezem már benn járt a blúz alatt. Magamhoz szorítottam, a másik kezemmel meg a mellét gyúrtam.
Kezdett bemelegedni, mert elkezdte kiszabadítani a farkam a rabságból. Merev voltam, de még nem volt kőkemény.
-Szép darab. Nem mostanában volt dolgom hús vér fasszal.
Boldogan simogatta, morzsókálta a golyóimat. Kiszabadítottam a melleit és kezelésbe vettem. Szoptam, gyúrtam, isteni csöcsök. Ágyban, párnák között biztos megjárattam volna közte a farkam, de itt a konyhában ehhez nincs hely.
Felhúztam a szoknyáját. Tanga. Istenem, vénasszony, mi? Benyúltam a lába közé, át volt ázva a textil. Leguggoltam és lehúztam róla a bugyit. Gyönyörű borotvált puncija volt.
-Ülj fel a pultra.
Egy mozdulattal már fenn is volt. Guggolva maradtam. Feltette a lábait a vállamra. Megnyílt a gyönyörök kapuja. Ott csillogott előttem a kívánatos pina. Körbecsókolgattam, megmasszíroztam a nagyajkakat. Már nagyon lihegett. Nem húztam tovább. Belenyaltam a gáttól a csiklóig. Halkan sikongatott. Rácuppantam a csiklójára és körkörösen nyaltam. Finoman szívogattam. A hüvelyk ujjammat lassan bedugtam és forgattam. Rászorította a fejemet és össze-össze rántotta a combjait. Kiélveztem minden pillanatát, imádok nyalni és szeretem, ha valaki élvezi is amit csinálok. Hangos nyögésekkel adta tudtomra, hogy nem sok van vissza. Finoman tekergette a csípőjét, miközben felpörgettem a nyelvem. Percek múlva remegve élvezett. Folyt belőle a nedv, győztem nyalni, lefetyelni.
Megvártam míg piheg egy kicsit. Most már állt a faszom rendesen. Felálltam, megfogtam a farkam és a makkommal elkezdtem körözni a nyílásban, dörzsölgettem vele a csiklóját, járattam a kisajkak között.
-Tedd már be. Megőrülök.
Szép lassan, de egyenletese betoltam neki tövig. Hihetetlenül forró és nedves volt. Selymesen körbeölelte a farkam. Isteni pinája volt. Először lassú egyenletes mozdulatokkal hosszan ki be járattam a farkam. Kiélveztem a punci minden porcikáját. Kihúztam majdnem teljesen a makkom pereméig. A nedveitől csillogott a farkam és a vörösre duzzadt makkom. Egyre hangosabb volt és ez nálam is fokozta a kéjt. Már nem finomkodtam, hanem basztam rendesen. Csattogtak a golyóim a segglyukán. Szívesen kipróbáltam volna azt is, de arra rá kell készülni. Csak egy villanás volt az agyamban. A látvány, a hangok és az illatok felpörgették az érzékeimet. Éreztem, hogy nemsokára végem lesz. Szóltam, hogy élvezni fogok. Szinte fájt már, annyira feszített.
-Élvezz nyugodtan. Tölts tele, érezni akarom a lüktető húst, a forró löketeket. Lihegte.
Nem fogtam vissza magam. Megfogtam a csípőjét, ráhúztam a faszra és teletöltöttem a pináját. Remegve, sikítva élvezett miközben spricceltem bele a rengeteg gecit. Nagy cuppanással kihúztam és téptem egy papírtörlőt.
-Meg ne töröld! Add ide.
Lejött a konyhapultról, maga alá dobta a papírtörlőt, hogy ne a földre folyjék a rengeteg pinalével kevert geci belőle és bekapta a faszom. Hihetetlenül érzékeny volt még a makkom. Különös érzés volt ahogy körbenyalta a makkot és finoman megszívta. Hörögtem a kéjtől. Szépen tisztára nyalta, kifejve az utolsó cseppeket. Ott álltam a konyhában kielégülve és elégedett vigyorral a fejemen. Mártinak is boldog mosoly ült az arcán.
-Régen élveztem két ekkorát. Nagyon rámfért már.
-Rám is. Fantasztikus vagy.
Elment a fürdőbe. Rendberakta magát.
Megköszönte a tanácsadást, és megkérdezte, jöhet-e máskor is.
Persze. Bármikor.

Podobné povídky