Moja prvá skúsenosť so starším mužom

13. 2. 2024 · 3 288 zhlédnutí dhd2525

Ahoj, tento príbeh sa skutočne stal asi pred 12rokmi, ešte keď som chodil na strednú školu. Stalo sa to počas Vianočných prázdnin.
Stále ma vzrušovali muži, ich pevné guľaté, chlpaté zadky, tvrdý penis a stále som tak nejak chcel odskúšať sex so starším mužom. Po večeroch som brázdil pornostránky s videami kde "stepdaddy" preťahoval mladého chalana.

Už niekoľko dní som si na erotickej zoznamke písal s jedným starším mužom, ktorý býval pár kilometrov odomňa. Bál som sa či to čo robím, robím dobre či som fakt na chlapov. Uisťoval ma, že sa mi to s ním bude páčiť a že aj ja sa jemu veľmi páčim. Vymenili sme si civilné foto a vyzeral velmi sexy a seriózne. Mal na krátko ostrihanú šedivú bradu, väčšie bruško a 18cm vtáka. Už len pri predstave že som s ním nahý v jednej posteli bol môj 17cm vták vpozore.
Po niekoľkodňovom dohadovaní sme sa dohodli že ma vyzdvihne večer autom v mojom meste a pôjdeme k nemu na chalupu ktorá bola asi 10min cesty autom.

Prišiel deň D. Už od rána som myslel len na neho a to čo budeme večer robiť. Dohodli sme sa, že sa na stretku budeme bozkávať, vyfajčím ho a ak sa nám to bude páčiť, tak ma aj pretiahne. Večer som si vyčistil dierku(doteraz som mal v nej iba umelé dildo).
Večer som ho čakal na dohodnutom mieste. Asi po 5minutách čakania sa objavila tmavá Škodovka. Zastavil, otvoril okno a povedal: Ahoj, my sme si písali, však?
Roztraseným hlasom hovorím: áno. Keď som si k nemu nastúpil, podali sme si ruky a dali si letmí bozk na ústa. Vtedy zomňa trochu konečne opadla tréma.
Cestu sme strávili pokecom o všeličom možnom.
Keď sme dorazili k chalupe, rovno ma zobral do spálne.

Zasvietil tlmené svetlo a ja som to už od vzrušenia nevydržal a začal som ho bozkávať a hladiť mu penis cez rifle. Bol rovnako vzrušený ako ja, čo som aj cítil na jeho tvrdnucom penise. Už som sa nemohol dočkať ako ho chytím a zoberiem do úst. Kľakol som si pred neho, rozipsoval nohavice a vytiahol jeho 18cm tvrdý penis. Chvíľku som mu ho honil, hladkal a hral sa s ním. Potom som ho olízal a vložil si jeho žaluď do úst. Bol to premňa neskutočne vzrušujúci pocit, mať konečne penis v ústach. Fajčil som mu ho asi 3 minúty a už ma aj začínala bolieť pusa. Všimol si to a pomaly ma dvihol k sebe. Povedla mi: teraz budem fajčiť trošku ja teba. Jemne ma položil na posteľ, vyzliekol zomňa všetky veci a nežne ma začal fajčiť. Myslel som, že sa od vzrušenia do minúty vystriekam. Po minúte som to už nevydržal a dvihol som jeho hlavu od môjho penisu a začal som ho vášivo bozkávať. Celý som horel vzrušením, že ležím v posteli s nahým mužom a vášnivo sa bozkávame.
Ako sme sa bozkávali hladkal ma po celom tele, až zastal prstami pri mojej dierke. Dráždil ju prstami, snažil sa dnu strčiť najprv jeden, potom dva prsty. Otočil si ma na brucho a vrhol sa jazykom na moju dierku. Lízal ju a prstoval a mňa to veľmi vzrušovalo. Navrhol som mu, aby zobral lubrikant a kondóm, ktorý som so sebou doniesol. Neváhal a čoskoro domňa veľmi jemne skúšal vojsť. Keď sa mu to asi na tretí krát podarilo, zastonal som od bolesti. Bolelo ma to ale len chvíľku, potom to už bolo len veľmi vzrušujúce a chcel som nech je vomne stále. Ležal som na chrbte s rozkročenými nohami a on domňa prirážal čoraz silnejšie. Popritom sme sa vášnivo bozkávali. Asi po 3minútach ho zomňa vytiahol a otočil ma na brucho. Doslova ho domňa vrazil a priľahol ma celým telom aby som sa nemohol hýbať( mal tak 100kíl určite). Prirážal vtedy veľmi silno a veľmi tvrdo. Poviem pravdu, cítil som sa vtedy ako jeho kurvička a že ma má úplne vo svojej moci, ale páčilo sa mi to a vzrušovalo ma to. Asi po dalších troch minútach ho zomňa vytiahol, stiahol si gumu a postavil sa rovno nadomňa. Honil a fajčil som mu ho ako diví (druhou rukou som ho honil sebe), až som ucítil ako s ním začalo od vzrušenia cukať a vystriekal mi do úst dávku semena, potom hneď ďalšiu. Bolo to neskutočné. Hneď za ním som sa vystriekal aj ja.
Od únavy a úžasu čo sme práve zažili, sme si obaja ľahli vedľa seba na posteľ a oddychovali. Asi po 10tich minútach sme sa dohodli že ma odvezie domov a že si to určite ešte zopakujeme. Zopakovali sme si to ešte trikrát.

Ak ste dočítali až sem, dajte prosím v komentároch vedieť či sa vám môj pravdivý príbeh o mojom prvom sexe páčil.

Ospravedlňujem sa za gramatické chyby v texte.
Ak sa poviedka bude páčiť, možno budem s písaním pokračovať ďalej. Mám ešte dosť sexuálnych skúseností s ktorými by som sa mohol podeliť.