"Pristihnutá pri čine"

15. 2. 2024 · 2 010 zhlédnutí Parik-z-KN

Vedela, že ma brutálne rajcuje predstava, že prídem domov vo chvíli, keď si to bude s niekým rozdávať v našej posteli. Vždy to ale odmietala, veď si predsa nebude vodiť cudzích chlapov ku nám domov... Síce som mal pocit, že by ju to tiež vzrušilo ale vedel som že má zábrany a jednoducho sa hanbí.

Nejakú dobu som ju ku tomu aj povzbudzoval a tajne som dúfal, že ma prekvapí, ale nestalo sa. Tak som to tak nejako pustil z hlavy. ...až raz....

Vracal som sa z práce, ako vždy - posledným vlakom. Keď som prichádzal domov, všade bolo ticho a tma, ako zvyčajne, len v našej spálni sa svietilo. Vravím si, asi zaspala pri zapnutej telke a nestihla ani zhasnúť... Vošiel som dnu, a vtedy som začul tlmené hlasy.

Potichu som šiel ďalej. Cez otvorené dvere som uvidel ako moja láska leží nahá na posteli, na boku, opretá o lakeť, vedľa nej sedí neznámy návštevník, opretý o vankúše a ona sa mu hrá rukou v rozkroku. Woooooow! Tomu sa povie sexi prekvapenie...

Sklonila tvár k nemu a k ruke sa pridali aj pery a jazyk. Presne vie ako vydráždiť muža na maximum, nejaké jednoduché dnu a von by bolo málo rafinované. Prechádzala sa špičkou jeho penisu po perách, občas ho obkrúžila jazykom a len kde-tu ho jemne vtiahla do úst... Videl som že sa hodne krotí a necháva ho vydýchnuť aby sa neurobil.

Odtiahla sa a zavelila: "Ľahni si, chcem ísť hore."
Počúvol, ona ho obkročila, prisunula mu broskynku k tvári a bez okolkov vzala jeho nástroj do pusinky. Doteraz sa hrala, ale v tejto chvíli šelmička začína ukazovať drápky... Vtákovi sa venovala čoraz menej, vlnila bokmi, prirážala zadočkom oproti jeho jazyku, v tvári živočíšne vzrušenie. Užívala si to..

Z ničoho nič sa zvrtla a tentokrát obkročmo ponad jeho boky. Rukou nasmerovala jeho vtáka presne tam, kde ho chcela mať. Pomalými prírazmi si ho zasunula do mušličky, najskôr len kúsok, ale zakaždým o niečo hlbšie kým neskĺzla až ku koreňu.

Na pár sekúnd sa zastavila a s privretými očami si ho vychutnávala. Hneď nato sa začala vlniť v bokoch, kĺzať dopredu a dozadu a kde tu sa vlny jej tela menili na tvrdšie a tvrdšie prírazy. Naklonila sa prsiami nad neho tvár, pochopil a začal jej bozkávať bradavky a prirážať tiež. Jej božské telo sa striedavo napínalo a uvoľňovalo, kvapky potu vypovedali o slastnej námahe... Jej ohnivé vlasy žiarili v umelom svetle ako oheň a tu zakrývali, tu odhaľovali jej vášeň zračiacu sa v tvári..

Jej pohyby už neboli plynulé a jemné, ale divoké a tvrdé... Videl som ako celou silou priráža, na okamih sa zastaví a znova a znova dosadá na jeho tvrdý penis. Jej hlasné vzdychy utíchli a to už som vedel že sa blíži explózia rozkoše. Jej orgazmus bolo nádherné sledovať. Chvenie celého tela, s výkrikom uvoľnená divokosť... Klesla na jeho hruď, zľahka skĺzla vedľa neho a presne som vedel čo chce.

"Poď teraz ty, ale daj si pozor!"

Nedočkavo do nej vnikol. Zovrel ju v náručí a zvuky prirážania zmiešané s jej vzdychaním zaplnili miestnosť... Vyrážala mu bokmi v ústrety, nastavovala rozvášnenú buchtičku až to nevydržal, vzopäl sa, v poslednej chvíli vytiahol už takmer pulzujúci nástroj a urobil sa na jej prekrásne pehavé telo...

Udýchaný sa zvalil vedľa nej.. Spokojná sa usmiala smerom ku mne, do tmy, vedela že som niekde tam a pozorujem ju a povedala:

"Vyšlo mi prekvapenie?"