Štvrtky nie sú až tak zlé - časť prvá

20. 2. 2024 · 696 zhlédnutí Nezbednici1234

…. ďalší skurvený pracovný štvrtok, každý z nás to pozná. Práca sa zvykne kopiť, všetci naokolo sú premúdrelý a zvyčajne sa všetko serie…

Ale moje štvrtky nie sú vôbec zlé. Od rána bojujem s erekciou, pritom ako si predstavujem moju Subku(S), ktorá ma bude večer poslušne čakať. Myšlienky na ňu sú príjemným svetlom naprieč temnotou každodenného stereotypu.

Skurvený štvrtkový pracovný deň sa blíži k záveru. Znechutený z mítingov, ktorých výpovednú hodnotu by som mohol prirovnať k drevenému želiezku, plus zopár dodatočných argumentov spôsobených nízkym egom a sebaúctou jednotlivcov. No myšlienka na S mi aj napriek všetkému rozjasnuje deň.

„Ahoj, dnes o 18ej na chate za mestom?”, kontrolná otázka, či všetko platí.
„Áno pane, budem ťa čakať”, odpíše S a priloží fotku, ktorá spôsobuje okamžitú erekciu.

Pred stretnutím mám ešte jednu zastávku, vyzdvihnúť Natáliu (N). Dohodli sme sa, že mi bude asistovať s mojou subkou. N sa veľmi páči mojej S a naopak. Vyzdvihnem N a pošlem posledné inštrukcie pre S.

„Čakaj v sieťovanom body, bez spodného prádla, s analnym kolíkov v zadočku. Budeš kľačať pri krbe, na krku budeš mať obojok so svorkami na bradavky, previazané oči a ruky spútané koženými putami za chrbtom”, tak znel pokyn.
„Áno pane, budem pripravená”, rýchla odpoved, vôbec netuší že dnes neprídem sám.

Cestou na chatu si s N prejdem moju predstavu dnešného večera. Súhlasí a všímam si na nej vzrušenie. Sedí vedľa mňa v čiernej koženej sukni a obtiahnutom čiernom tope s výrazným výstrihom. Hľadí si stehná a so šibalským úsmevom mi oznamuje, „Mám v taške prekvapenie pre tvoju S”. Ešte že sme už pri chate, to jej prekvapenie spôsobilo ďalšiu erekciu, v rifliach je to už bepohodlné.👿

Odomykám dvere a vchádzame dnu. N sa z topánok vyzula už pred dverami, aby prekľzla nenápadne ako myška. To sa aj podarilo.

„Som veľmi spokojný, ako si splnila inštrukcie”, pochválim S pokojným hlasom a kontrolujem kolík a svokry.
„Ale v priebehu týžďňa si nesplnila úlohu a bola si drzá!”, zvýšim hlas, vidím ako sa zachvela a vôbec si neuvedomila že drzá nebola. Pravidlo č.1 : Pán ma vždy dôvod na trest, Pravidlo č. 2: Ak nemá dôvod, tak si ho nájde😈. N využíva ruch komunikácie a vyhŕňa si sukňu na bruško. Vôbec ma neprekvapuje že pod nou nič nemá, záčína sa hrať, mrcha.

“Aký je tvoj trest za nesplnenie úlohy?!”, beriem si bič, ktorý je položený na stolíku, hneď vedľa fialového dildo a lubrikantu. Ten sa nám dnes zíde.

„ 20 rán bičom po zadku, pane”, odpovie.

„Správne, za to drzé správanie 10 faciek. Daj sa na štyri”, doplním ju. Dala sa na štyri, oheň z krbu krásne osvetľuje jej zadok a ružový šperk v zadočku takmer žiari. Opodiaľ si všímam N, ktorá sa hrá s opálenou pičkou a rozbalila už sj tie jej pevne prsia. Je to mrcha.

“Raz, ďakujem pane”, počíta rany.
Dva, tri… „Kto si?”, pytam sa.
„Tvoja poslušná kurva, pane.”, poslušne odpovedá.
…štyri, päť, šesť…”Kto som?”.
“Si moj pán, pane”,už sa naučila používať slovo pane na konci každej vety.

N si to očividne uživá, prstami začala zachádzať do jej nadržanej pičky, začína byť hlučná. Musím pridať, nech neprídem o moment prekvapenia.

…sedem, osem, deväť a desať…

„Zvládla si prvú tretinu trestu, myslíš že si zaslúžiš odmenu?”, zvyčajne si za odmenu smie vziať moj nadržaný kokot raz do úst. Ako dlho ho tam bude mať je závislé od spustenia dáviacieho reflexu. Možno trosku dlhšie😈

„Áno pane, prosím, chcem ho do úst, pane”.

Zdvíham ju za obojok a sprevádzam ju bližšie ku kreslu, kde čaká N s roztiahnutými nohami a pripravenou mokrou pičkou. Stále nič netuší.

„Kľakni si a líž!”, nechápavo krúti hlavou, stále nič nevidí.
Chytím ju od zadu za ramená a tlačim ju smerom v pred, „Buď poslušná kurva a líž”. N ju chytá za hlavu a priťahuje si ju k pičke. Tri ruky, voňavá pička pred ústami a S začala vášnivo lízať. N vydáva prvý hlasný vzdych plný rozkoše.


…..Dúfam že sa Vám prvá časť páčila, pokračovanie nabudúce.