Kolegyňa Martina 😈

21. 2. 2024 · 2 529 zhlédnutí Nezbednici1234

….je prvý októbrový týždeň, päť hodín poobede a ja sedím ešte stále v kancelárii. Keďže je začiatok mesiaca, je potrebné spraviť reporty za ten predchádzajúci. Únavný zápas s dátami si spríjemňujem pohľadom na moju kolegyňu Martinu.

Martina je moja 34 ročná kolegyňa. Je to typická mrcha, ktorá využíva svoj pôvab na ulachčnie si pracovných povinnosti. Dnes má oblečenú obľúbenú čiernu kratšiu sukňu, jej opálenie z letnej dovolenky je stále výrazné. Biela košeľa s výstrihom, v ktorom sa ukrývajú pevné trojky. Vypnuté hnedé vlasy v cope perfektne dopĺnene jednoduchými okuliarmi s červeným rámom.

Pri pohľade na ňu sa mi ten moj čurák okamžite dáva do pozoru, nenápadne si ho hladím cez rifle. Keďže sedí na druhej strane prázdnej kancelárie, mám úžasný výhľad. Pozrela sa na mňa! Určite si všimla ako slintám. Pýta sa ma či chcem kávu, som prekvapený pretože sa to nikdy nedostala. Odpoviem jej že rád by som si dal, reporty mám ešte na hodinku. Mrcha, odpovedá že môžem spraviť aj pre ňu. Hneď sa mi to nezdalo, že by mi spravila kávu.

A tak sa zdvíham opatrne zo stoličky, tak aby som si nenapadne popravil kokot v rifliach, nech si nevšimne moju erekciu. Prichádzam k jej stolu a podáva mi šálku, druhou rukou ma letmé pohladí po natiahnutej ruke. Celý sa začervenám, čo to malo kurva byť. Kokot mi začal výrazne pilotovať, radšej idem spraviť tú kávu. Kuchynku máme súkromnú, len pre našu kanceláriu. Otvorím dvere do kuchynky a dám robiť kávu, zatiaľ sa snažím popraviť stoporený kokot v rifliach.

Periférne som zacítil že namna niekto pozerá, stála medzi dverami a pozerá sa ako rukou v rifliach maskujem erekciu. Bez slova odišla, hanba. O chvíľku počujem cvaknutie zámku na dverách od kancelárie, čo to kurva je? Martina vojde do kuchynky a pomalým krokom sa ku mne blíži.

Ty perverzák, tak ty sa tu hráš s tým tvojim nadržaným čurákom?

Červenám sa a nezmôžem sa na ani jedno slovo. Krok čo krok je bližšie ku mne a každým krokom si nadvihne sukňu.

Kľakni si!

Neviem prečo ale v momente som na kolenách, jej voňavú pičku mám pred očami. Má ju dôkladne vyholenú, až na jemný pásik ochlpenia.

Načo čakáš? Začni lízať!

Ani neodpovedala a oblizujem ju od spodu až po pásik chĺpkov, cmúlam jej klitoris a ona zdvíha nohu a dáva si ju na kuchynskú linku.

Jazykom až dnu, ty prasiak!

Chytá ma za vlasy a pritláča, tak aby som jej strčil jazyk celý do pičky. Pridŕža mi hlavu a doslova mi šuká jazyk.

Vstávaj ty prasiak! A ťahá ma za košeľu do kancelárie.

Vyzleč sa a tu si sadni! Ukazuje na kancelárske stoličku.

Vyzlečený sedím na stoličke, nesmelo si prekrývam stoporený kokot.

Daj tie ruky nabok, úkaž mi ten nadržaný kokot, prasiak!, odhadzuje mi ruky a honí mi ho.

Druhou rukou si zájde prstami do mokrej pičky, a dáva mi ich do úst nech cmúlam. Napľuje mi na kokot a ešte ho pár krat poriadne pohoní.

Otáča sa mi zadkom, kde si všímam modrý šperk trčiaci s jej zadku. Napichla sa na mňa, celý kokot zmizol v jej pičke.

Jednou rukou sa mi opiera o stehno a druhou mi drží gule. Pomaly sa zdvihne a vzápätí silno naráža svoju pičku späť až na doraz.

Pomaly začne zrýchľovať, ujde sa mi zopár prasiakov a nadržancov. Netrvá dlho a ma orgazmus.

Spokojne mi sedí na kokote, a pomaly hýbe bokmi a užíva si kokot v sebe.

Vstávaj, hádam si nemyslíš že si to tu cele odsediš!! Postaví sa a hneď si sada na stôl a rozťahuje nohy. Prstom ukazuje na jej mokrú piču.

Davaj, vytrtkaj ma ty prasiak! Nevaham a picham jej ho tam až po vajcia.

Poriadne, pridaj! Vajcia mi plieskaju o modrý analny kolík.

Trtkaj ma ty hovado!

Ešte chvíľu a spravím sa skôr ako ona, premáham sa. Ale cítim ako sa jej pička sťahuje a vykríkne. Urobila sa a pritláčal ma nohami k sebe a ja striekam do nej. Celu pičku som jej naplnil teplým semenom. Cítim ako vyteká okolo môjho kokota.

Po chvíľke sa vydýcha a uvoľní zovretie nôh. Sadám si na stoličku, a ona si prstom zájde do pičky ochutnáva zmes semena a jej šťavy.

Pozri sa čo si narobil ty prasiak, hádam si nemyslíš že to budem čistiť ja. Čo si si natrtkal si pekne ak vylížeš.

Klačim a vylizujem jej s pičky moje semeno, pozerá sa na mňa a užíva si to.

Poslušný, nie si až taký prasiak. Chod si dokončiť prácu a už ma neotravuj!