Filipiny girl

21. 2. 2024 · 962 zhlédnutí Dolfinius

Pípla mi SMS. Kukla som na ňu a zistila, že v balíkoboxe ma čaká balík. Nič som si neobjednala, hlavou mi lietali myšlienky ako listy v silnom jesennom vetre, ktorý bičoval stromy za oknami.
"Snáď manžel niečo kúpil a v roztržitosti jemu vlastnej zadal moje číslo" pomyslela som si. Nechcela som mu však volať, lebo čaro tajomstva, bolo silnejšie ako ja a myšlienka, že ho načapem príjemne dráždila moju zlomyseľnosť. Vybrala som teda tajomný balíček. Bol ťažší ako som predpokladala. Predstavovala som si nejakú hračičku, ktorú by som mala dostať na Vianoce. Odosielateľ: Diana Habalo.
"To ma podrž, čo už mi len táto môže posielať..." drnčalo mi v mysli ako zvuk krivo položenej chladničky. Rýchlo som dorazila domov, rozdriapala krabicu kuchynským nožom, aby som v nej našla dve sedmičky medu. Nevedomky som sa smiala. Záhada rozlúštená.
Diana bola moja spolubývajúca na internáte v Banskej Bystrici. Pochádzala z Filipín. Čierne vlasy, oči, čokoládová pleť, malinkatá, chudá postava. Úplný opak mňa. Ja som už vtedy vážila vyše 70 kíl pri výške 182 cm. Ryšavé vlasy, obočie, mihalnice i chĺpky. Zelené oči a bledoružová pleť, ktorá na tvári prezradí všetky citové rozpoloženia zmenou farby na červenú. Proste prasiatkovský typ. Nevadí, zvykla som si. Ona bola tichučká, skromná, jemná. Vždy decentne odišla, keď som si na izbu dotiahla frajera a na otázku prečo si aj ona niekedy nedovedie nejakého fešáka odpovedala hanblivým sklopením dlhých, čiernych mihalníc. Nebola však taká "svätá" ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Vedela som o nej niečo, o čom netušila, že to viem. Zistila som to dlhodobím pozorovaním z mojej postele, ktorá bola umiestnená v rohu miestnosti, diagonálne od jej postele pod oknom, pri bielom radiátore. Vždy keď si ľahla na chrbát, prikrývku si dala pod maličké prsia a pravé chodidlo vystrčila von, začala tichúčko masturbovať. Prsty na malej vystrčenej nôžke sa jej sťahovali a rozťahovali. Jasný znak prichádzajúcej slasti. Keď to robila neskoro v noci, bolo počuť jemný šuchot periny a zrýchlený dych, lebo zvuky internátu zatíchli v nočnom sne. Nikomu som to neprezradila a priznám sa, že ma to pozorovanie celkom bavilo a občas by som si aj ja rada premasírovala zdurenú buchtičku, ale som sa bála, že vzdychnem trochu hlučnejšie a budem odhalená mojou filipínskou kamoškou. Vždy som si to radšej nechala na chvíle, keď mi spoločnosť robila len pani samota.
Raz v piatok sme mali strašlivú žúrku. Keď sme sa nejakým zázrakom dotrepali na izbu, Diana bola úplne mimo. Ja som mala na hlave pripínací umelák, ktorý som vyhrala v tombole. Zvalila som sa na posteľ, strhla si umelý penis z hlavy a chechtala sa na tom, ako Diana prdla. Sedela na zemi. Začala vracať. Bledomodré šaty siahajúce tesne nad kolená zrudli vyvráteným vínom. Znášala opilosť oveľa ťažšie ako ja. Stále si mrmľavým hlasom opakovala "Soy una lesbiana."
Zobudila som sa za brieždenia. Túžila som vypiť demižón perlivej minerálky. Pokutrala som v chladničke a našla tam zbytok fanty. Spása. Zo tri deci chladného nápoja mi rajsky pohladilo vyschnutý gágor. Sadla som si na posteľ a boľavú, hučiacu hlavu si vložila do dlaní s dlhým prosebným nárekom. Až potom, úplne nepochopiteľne, som cez škáru pomedzi prsty zbadala akúsi kôpku pri Dianinej posteli.
"Do boha" zhrešila som ako nejaký krčmový mamľas a skočila k Diane. Prebudila sa na prudké trasenie, ktoré som s ňou v panike vykonala.
"Nerob mi prudké pohyby, lebo ťa ogrcám"
"Ďakujem“ vyriekla som s radosťou, ktorá však čoskoro ustúpila pocitu bezradnosti. Diana bola okrem grcky ešte aj pocikaná. Bolo mi jej veľmi ľúto. Cítila som aj previnenie, že som ju nechala takto doriadiť sa. Odhodlala som sa, že to odčiním. Vyzliekla som ju do naha. Páchla ako diviak. Neviem síce ako páchne diviak, ale predstavujem si, že asi tak ako ona vtedy. Vzala som tú malú nevládnu bábiku do náručia a položila do sprchy. Vydrhla som ju celú mydlom, šampónom, sprcháčom, dokonca som uvažovala aj nad pracím práškom, ale opilosť už natoľko opadla, že som od toho radšej upustila. Zabalenú do veľkej ružovej osušky som ju uložila do postele, umyla som podlahu, oblečenie hodila do vedra s vodou a zasypala tonou pracieho prášku. Pivný pollitrák so šumivým celaskonom ju mal prebrať k životu. Nechcela ho aplikovať, tak som jej "prikázala" nech si občas aspoň chlupne, aby jej naštartoval žalúdok. Neposlúchla. Bolo jej strašne zle a bála sa, že opäť pokropí okolie. Dala som si oslobodzujúcu sprchu. Ľahla som si do svojej postele a občas som premohla driemoty, aby som jej nasilu naordinovala aspoň jeden glg pripraveného nápoja. Takto sme prekempovali celý deň. Mysľou mi rezonoval pamäťový záblesk jej mrmlania "soy una lesbiana". Milý pán google mi pošepol, čo to znamená.
"Áháá" svitlo mi v otupenej kotrbe. "Určite si to nepamätá, takže nevie, že viem" pomyslela som si o ďalšom tajomstve filipínskej bábiky.
Asi o deviatej večer sa ma spýtala, prečo na Slovensku pijeme benzín namiesto alkoholu. Vedela som, že je to jasný signál jej zlepšeného stavu. Napriek tichej povahe mala celkom príjemný humor. Ale iba medzi ľuďmi, s ktorými sa poznala. Bola som rada. Opäť sa začal jej tradičný rituál. Prevalila sa na chrbát, perinu dala pod prsia, pravú nohu vystrčila. Tušila som, že po opici to potrebuje x - krát viac ako za bežných okolností. U mňa to funguje rovnako. Chcelo sa mi proste poriadne vypustiť paru. Vzrušoval ma pohľad na sťahujúce sa prsty jej nožičky. Pravá ruka mi mimovoľne zašla do rozkroku. Krúžila som si prstami po klitorise. Zaliala ma červeň. V kúte som zbadala odhodený pripinák. Nečakala som ani sekundu. Keď Diana počula šramot, ktorý robím pri nasadzovaní umeláka, prestala masturbovať. Čakala, kým bude vzduch čistý, aby sa mohla znova nerušene venovať svojej roztopaši. To však už pri jej tvári visel pipík pripnutý na mojej mäsitej ružovej buchtičke ozdobenej ryšavým pásikom. Jej prekvapený pohľad sa stretol s mojim vyzývavým. Kľakla som si k posteli a začala ju bozkávať na plné hnedé pery. Čoskoro sa pridali naše jazyky. Šermovali sa ako v súboji mušketierov. Strhla som z nej perinu. Tmavý trojuholník rozkošnej baraničky vo mne vyvolával silnú túžbu po pohladení. Dlaň mi skĺzla do jej rozkroku. Pootvorila nožky. Zdurené pyšteky sa skrývali v koberci chĺpkov. Mali o niečo tmavší odtieň ako jej čokoládová pleť. Pusu som presunula na malý prsníček. Bradavku mala tvrdú a vztýčenú, taktiež o niečo tmavšiu. Jazykom som po nej behala, a prstami som jej poťahovala kožtičku prekrývajúcu klitoris. Cítila som, že som červená ako kápia. Zrýchlený dych jej smeroval do vlasov, lebo medzitým som si ľahla tesne vedľa nej. Veľký ružový prsník sa oddával útokom jej šikovného jazyka. Prstami ľavej ruky sa mi zabodávala do pravej polky zadočku. Odťahovala ju, stláčala a masírovala. Na chvíľu som sa odtiahla a kľakla si na posteli na kolená. Zakrúžila som pripnutým umelákom. Pochopila, že sa má presunúť na všetky štyri. Malá rituľka sa predo mnou otvorila. Odhalila úzku dieročku, ružovú zvnútra. Lízla som si od klitorisu až po hrádzu. Vzdychla. Žaluď umeláka som jemne pritlačila na vchod do jej roztomilej, lesklej jamky. Vhup, a už je tam. Pohyby sem a tam nevzrušovali len ju, ale aj mňa, lebo pripinák mi opačnou stranou udieral na zdurený kliťáčik. Čím rýchlejšie som ju mydlila, tým väčšia slasť mnou lomcovala. Pri frekvencii rovnajúcej sa kadencii samopalu vz 58 som bola hotová. Neprestávala som však udierať do jej mokrej buchtičky až kým som nevidela ako jej ritná dierka pulzuje v rytme orgazmických kŕčov. Počkala som kým jej to odznie, vytiahla ho von, odopla a odhodila. Pritúlili sme sa k sebe a bez slov sa oddávali pocitu šťastia. Zašepkala, že mi chce olizovať ritku.
"Zbláznila si sa" prekvapene som odvetila.
"Nie, chcem to spraviť ako znak absolútnej oddanosti, dôvery a lásky" nečakala a hneď bola za mnou. Ležala som na boku. Kázala mi, aby som hornú nožku potiahla trochu dopredu a tlačila ju tým smerom. Mohutné, ružové ritné polky sa mi pootvorili. Tú vrchnú rukou ešte viac oddialila, aby sa dostala k análiku. Mokrým jazykom kolo neho krúžila. Bola som v rozpakoch. Čoskoro som však zistila, že je to celkom príjemné. Nechala som čokoládovú Dianu robiť, čo sa jej zachce. Zmenšovala polomer krúženia po mojej rozetke, až bola v centre. Z píjemnosti stala sa slasť. Z ritky prešla cez hrádzu a vchod do vagínky až po klitoris. Jazykom ho dráždila až kým som nedychčala ako pred infarktom. Potom prešla zase na análik. Palec mi strčila do rozochvenej, mokrej pošvičky a ukazovákom s prostredníkom mi šikovným pohybom naraz dráždila dierku aj knoflíček. No a k tomu šikovný jazýček na ritkodierke a ľavá dlaň na zdurenej, ružovej bradavke. Extáza. Ďalší orgazmus ma krútil do tvaru paragrafu.
Diana si neskôr našla trvalú, naozajstnú lásku, Nikolu, s ktorou chovajú včeli na nejakej liptovskej polosamote a prežívajú svoj raj, nuž a ja som sa vydala a prežívam svoj rajský život s milým manželom a na úlet s Dianou si rada spomeniem, keď ma svŕbi pipka a manžel je neprítomný.