Sex so študentom

23. 2. 2024 · 1 959 zhlédnutí Susie

S partnerom sme spolu už veľa rokov. Sme obidvaja mladí, máme 25, avšak poslednou dobou som začala byť zaťažená na 18 ročných študentov. Vzrušuje ma tá ich energia, a aj ich obrovská chuť na sex. A v neposlednom rade mladícky vzhľad - husté vlasy, pekná tvárička, a móda, ktorú nosia. A aj bižutérie - prstienky, retiazky, rôzne mikiny s nápismi a voľné nohavice, kapucne. Proste keď kráčam po ulici a nejaká skupinka študentov prejde okolo mňa, mám čo robiť, aby som ich nezavolala k sebe domov.

Bol bežný večer, s partnerom sme si pozreli film a išli sme sa milovať. Začalo to tak pozvoľna. Vie, že ked začína, musím sa do toho najskôr dostať. Takže mi začal jedným prstíkom dráždiť klitoris. Potom, keď som začínala cítiť tu energiu, chytila som mu ruku a začala som si to s ňou dráždiť sama. S jeho prstami. Pretože ma vzrušoval ten pocit, že ho akože zaúčam. Predstavovala som si, že je neskúsený študent.

Potom som tie prsty pichla do seba a začala si to s nimi robiť ako s nejakou hračkou. Vtedy som už vzdychala od vzrušenia a začal ma poriadne bozkávať.
Orgazmus som mala za rohom. Lenže zrazu prestal. Nechal ma tesne pred orgazmom tak a potom opäť pokračoval. Spravil to takto este párkrát, až som ho začala prosiť, aby to dokončil.

Nedokončil. Povedal, aby som mu ukázala, ako veľmi to chcem. Tak som mu dala ruku do rozkroku a cítila som, ako sa mu zväčšuje. Potom som ho vytiahla a začala honiť, ale to už chcel, aby som išla naňho.
Ležal a ja som na ňom začala jazdiť, a potom sa ma spýtal, čo si predstavujem.

V tom veľkom vzrušení som mu povedala, že si predstavujem, že je 18 ročný študent a ja som jeho učiteľka.
Trošku sa začal smiať, ale chytila som mu vlasy a povedala som mu, nech mi to poriadne spraví, lebo inak neprejde ročník.
Povedal, že dobre, pani učiteľka, ale neviem, ako dlho to vydržím, lebo mám chuť vás vystriekať.
Tak som začala na ňom jazdiť este rýchlejšie a povedala som, nech mi chytí bradavky, že ho navediem, ako by mal šukať baby v jeho veku.
A potom som mu povedala, nech si oblíže prstík a dá mi ho do zadočku. A pri tom ma tvrdo jebe.
Vzrušeným hlasom hovoril pani učiteľka, ste úžasná, taká skúsená. Vyhrkli mi slzy šťastia, že konečne jebem študenta. Držala som ho za tie vlasy a prišla tá vlna vzrušenia, a následný môj výstrek na jeho telo. Cela som sa počas orgazmu triasla, akokeby mnou prechádzala elektrika.

Chvíľku som na ňom ležala a predýchala ten dlhý orgazmus. Potom som mu povedala, nech sa posadí. Kľakla som si pred neho, urobila som si s gumičkou chvost z vlasov. Začala som tým, že som si ho celý vrazila do úst až po koreň.
Riadny deepthroat som mu spravila a ešte som mu povedala, že až vyvrcholí, chcem ho poriadne počuť, ako vzdychá.

Chvíľku na to k tomu prišlo. Mal veľmi dlhý orgazmus, a potom som sa naňho pozrela a videla som, že ešte nie je duchom prítomný, akokeby odletel do iného sveta.
Ani nevedel rozprávať, až po nejakej dobe. A pýtal sa, kde som sa to naučila. Odpoveď neviem. Predstava, že bol študent, ma tak pohltila, že som prestala vnímať skutočnosť a zmenila sa na úplnú ludru, čo je ochotná urobiť čokoľvek, aby ho uspokojila.