Čo sa deje za dverami kabinetu?

24. 2. 2024 · 2 886 zhlédnutí real-milf

Občas je celkom fajn si len tak zaspomínať na to, čo bolo, aj keď to už bolo pred rokmi.
Bol o 10 rokov starší ako ja, mala som niečo po dvadsiatke. Bol učiteľom na jednej zo škôl v našom meste.
Začalo to klasickým písaním tu na amatéroch s ponukou na trojku s nim a jeho priateľkou. Tá predstava ma vždy lákala, ale skúsenosti som vtedy len zbierala :). Ale o tom niekedy inokedy :))
Bola som vo vzťahu, prisťahovaná do nového mesta, kde som ešte veľa ľudí nepoznala. Bol milý, inteligentný, zaujímavý.
Predstava o trojke sa po pár dňoch rozplynula, ale nás naše písanie baviť neprestávalo a po istom čase sme sa predsa len odhodlali a stretli.
Na amatérov som už chodila nejaký čas, ale dovtedy som sa s nikým v reále nestretla.
Nikdy som nerozmýšľala, že by som bola neverná, vždy som to odsudzovala, ale hold ... stalo sa.. s ním prvýkrát.
To jeho učiteľské povolanie mi prišlo neuveriteľne príťažlivé. Dohodli sme si kávu a on prišiel s návrhom, či sa nezastavím za ním v škole.
Bolo už popoludnie, škola sa vyprázdnila. Počkal ma pri vchode do školy a zaviedol ma k sebe do kabinetu.
Nemohla som uveriť, že som sa naozaj odhodlala a stretla sa s ním.
Spravil mi kávu, usadila som sa na starší menší gauč a on si prisadol ku mne. Rozprávali sme sa. Bola som taká nesmelá, mladá, zvedavá . Po chvíľke ma pobozkal, bozky som mu vrátila a začínalo to medzi nami vrieť. Vzrušenie by sa dalo asi aj krájať.
Od bozkov k dotykom to bol len kúsok, hladil mi prsia, rukou prechádzal k zadočku... bola som neskutočne nadržaná a dotyky som mu opätovala. Sadla som si obročmo na neho a cítila som ako tvrdne. Ten školský kabinet tomu pridával takú tajomnú atmosféru, cítila som sa ako zlá školáčka po škole :)) .
Pán učiteľ bol vášnivý, po chvíľke mi pomohol s vyzliekaním a už som cítila jeho vášnivé bozky na mojich prsiach. Stískal mi prsia a sal mi stvrdnuté bradavky.
Posadila som sa do kresla oproti.. na sebe už len čipkované tangá zarezané v mojom guľatom zadočku.. kľakol si ku mne, jemne som roztiahla nohy a on mi už hlavou krúžil pri mojej mokrej kundičke.
"smiem? " - slušne sa spýtal.. prikývla som... a vzápätí mi odhrnul nohavičky a začal mi lízať moju mokrú a nadržanú dierku. Bola som taká mokrá a vzrušená, užívala som si každý pohyb jeho jazyka a prstov, ktoré postupne pridával.
"otoč sa mi".. poslúchla som.. lízal ma odzadu, pekne od kundičky až k zadočku ako to mám rada. Prstoval mi kundičku a jedným prstom dráždil zadoček a vnikal dnu. Po chvíľke som sa spravila.
Prišiel rad na mňa.. povedala som si. Sedel na gauči, zobrala som jeho vtáka do ruky a začala ho honiť a fajčiť. Fakt bol ten, že nebol príliš obdarený, ale vedel to s ním... Po chvíľke môjho dráždenia som si na neho vysadla, zasunula si ho do kundičky a začala na ňom jazdiť. Páčilo sa mi to, mať v sebe po dlhej dobe iný penis :).
On sa mi hral s prsíčkami. Nakoniec som si ľahla na chrbát a keď to na neho išlo, tak mi ostriekal kundičku.
Obliekli sme sa, rozlúčili a nesmelo som opustila dvere jeho kabinetu.
Po tomto stretnutí sme mali dlhú odmlku, občas sme si napísali, ale neriešili sme spolu nič... po rokoch sme sa niekoľkokrát stretli a musím povedať, že patril k mužom s veľmi šikovným jazykom, takže síce šašo bol malý, ale jazyk a prsty extrémne šikovné.

Aj po x rokoch si spomeniem na tých pár vášnivých chvíľ a tie naše malé tajomstvá, ktoré sa diali za dverami školského kabinetu :) , keď prechádzam okolo miesta, kde ešte stále učí... veď ktovie, že čo sa deje za tými dverami teraz :)