Latinčina 2

Gay
27. 2. 2024 · 1 195 zhlédnutí Hatlamatla91

Sedím v autobuse na ceste domov a rozmýšľam čo sa mi to práve stalo. Stále som z toho veľmi rozrušený. Prvýkrát som sa s niekým bozkával. Ale bol to starší muž vo veku mojich rodičov. Ani nechcem pomyslieť na to, čo by povedali. Najskôr by ma asi zbili a vyhnali z domu. Sú veľmi pobozni. Horko ťažko akceptovali, že som počúval heavy metal. Budem si musieť nejako zakryť tu modrinu na krku, ktorú mi Filip zanechal na pamiatku. Prejav lásky a túžby. Väčšina mladých mužov sú na tieto značky tak trochu hrdý. Znamenaju pre nich vášnivé chvíle s ich dievčaťom. To však nebol môj prípad. Pre mňa to bol znak poníženia.
Víkend u našich bola jedna katastrofa. Samozrejme, že si všimli ten cucflek napriek tomu, že som sa ho snažil maskovať. Okamžite sa začali vypytovať a mravne ma poúčať. Že na ženy, lásky a sex mám ešte čas, a že to mám z tej hudby a podobne. Samozrejme nechýbali ani výčitky a zreteľ na prvoradú školu. Ten tlak bol neznesiteľný. Chcelo sa mi kričať, plakať, skrátka na to zabudnúť a mať pokoj. Nebol som šťastný a oni to nevideli. Pokoj a kľud mi však neboli dopriate napriek tomu, že som väčšinu času trávil v izbe učením, čítaním a príprave do školy.
Hneď v sobotu ráno mi prišla Sms-ka od Filipa. Ahoj zajačik. Dúfam, že na mňa myslíš. Ja na teba neustále. Pri sexe so ženou som si predstavoval teba. Ako ťa pevné držím za vlásky a nabodavam si ťa odzadu. Ako ťa chytám za tie tvoje boky a striekam horúce semienko do tvojej prcinky. Mám pre teba úlohu Martinko. Viem, že si mladučký a nadrzanucky ale chcem aby si prestal masturbovať do piatku. Zakazujem ti aj sex s inými (ale pochybujem, že niekoho máš). Nemyslí si, že to nespoznam. Si len môj a budeš sa podľa toho správať. Rozumieš? Inak príde trest. V správe boli pripojené aj fotky vzruseneho Filipa. Jeho chlpatý penis mohol mať tak 20cm. Skrátka príliš veľké nadobicko na moju panenskú prdelku. PS: Pošli mi aj svoje fotky láska. Chcem vidieť tvoj malinký penis aj ten sexy zadok. Super. Padol som do riadnej sračky. Pre istotu som sa odfotil ako to Filip chcel a fotky mu poslal. Hneď na to prišla odpoveď. Vidím, že si pekne poslušný Martin. Bude pre teba lepšie, ak budeš spolupracovať. Bude ťa čakať sladká odmena. Tieto fotecky budú mať u mňa špeciálne miesto:-) Z poslednej vety som mal strach. Ako jej mám rozumieť?
Víkend nejako ubehol a ja som bol skutočne rád, že som mohol ísť na intrak. Napätie doma bolo na nevydržanie. Odchod však aj znamenal reálnejší a približujúci sa piatok. Týždeň v škole bol pre mňa náročný. Nevedel som sa na nič poriadne sústrediť. Hocijaká maličkosť ma vzrusila. Zákaz masturbácie bol veľmi krutý. Slipy som mal vždy ulepene kvapkami túžby. V stredu ráno som sa dokonca zobudil s poluciou. Proste vec, ktorá sa mi naposledy stala asi ako 13 ročnému chlapcovi. Bol to dôsledok divokých snov, kde som mal sex s krásnou spolužiačkou ale do sna sa vkradali aj predstavy sexu s chlapom. Huronský smiech od spolubývajúcich za moju rannú príhodu mi tiež nepridal na nálade. Robili si zo mňa posmešky. K tomu všetkému som na chodbách aj často vídal Filipa. Vždy sa na mňa usmial a keď sa nikto nepozeral poslal aj vzdušný bozk. Od hanby by som sa v tej chvíli prepadol. Vždy som sklopil zrak a pomedzi zuby pozdravil a pokračoval v ceste. Jeho pohľad na mojom zadku som cítil ako čerstvý cajch. Príšerný pocit. Ako kus mäsa. No zároveň moja túžba a telo začínalo preberať vplyv nad hlavou. Po každom takomto stretnutí sa môj vták postavil a pustil stavicku. Musel som sa zakaždým schladiť studenou vodou na wc.
Prišiel piatok. Deň D. Okolo 12 sa všetci spolubývajúci vytratili. Ešte som zazil spŕšku posmeškov a nadávok, aký som tupec, že tu chcem zostať do 6 na hodinu Cckoveho predmetu. Musel som im dať za pravdu. Bol som tupec. Asi hodinu som zvažoval čo mám robiť. Ísť tam? Neísť? Aké mám možnosti? Možno tie fotky, ktoré som mu poslal odošle rodičom a ja budem bez školy a domova. Padlo rozhodnutie. Musím tam ísť. Možno ak mu raz pridrzim stratí zaujem. Nabažiť sa a nájde si nového baranka. Aký som len bol naivný.Tak som išiel do kúpeľne a začal sa holiť. Nohy, ruky, telo, genitálie, anál, tvar. Skrátka všetko. Umyl som si aj hlavu. Potom som si pustil video od Filipa a zistil som ako si mám vyčistiť dierku. Zopakoval som to asi 5x až som bol čistý. Záverečná sprcha. Obliekol som si čierne slipy, úzke rifle a bledu polokoselu. Vlasy som si vymenoval a nechal rozpustene. Bol som pripravený. Zbehol som ešte do obchodu. Kúpil som si kondómy, gél a ploskacku vodky. Z nej som odpil poriadny dúšok a pobral som sa na hodinu.
Bolo za 5 min 18:00. Stal som pred dverami kabinetu kde mal kanceláriu Filip. Hlboký nádych, výdych. Zľahka som zaklopal. Chvíľu nič. Až sa zrazu pomaly otvorili dvere do korán. V nich stal Filip. No pod ďalej zajačik. Krásne vonias. Sadni si. Dúfam, že si počúval. Áno. Všetko som robil tak, ako ste mi kázali. Veď uvidíme. A odteraz ma budeš oslovovať pane. Chápeš tomu? Áno pane. Výborné. Si chytrý chlapček.
Chcem si zahrať takú hru. Budem ťa skúšať z minulej látky. Za každú správnu odpoveď dostaneš pusinku ale za každú zlú si dáš jednu časť oblecenia dole. Otázok bude 30. Neboj. Ak sa ti minie oblečenie na rade je moja rakoska a s nou dostaneš po prdeli. Takže ti radím aby si sa snažil. Rozumieš? Áno pane.
Nebudem vám rozpisovať každú jednu otázku. Jednak preto, lebo si ich už nepamätám a druhý dôvod je, že by to bolo zbytočne dlhé a nezáživné. Ale výsledok bol taký, že Filip vždy vyhral. Spočiatku boli otázky ľahké a ja som správne odpovedal. Bol som hladkany a bozkávany. Pery, uška, krk, vášnivé francúzske bozky. Všetko to spôsobilo, že sa mi postavil penis. Tvar som mal červenú ako rak. Filip bol spokojný. Zjavne tiež nadržaný, pretože jeho dych sa spomalil. Dýchal pomaly a z hlboka. Ako predátor pred útokom na korisť. Zároveň jeho nohavice naznačovali, že mu stojí. Postupne som však začal strácať aj oblečenie. Topánky, ponožky, tričko, rifle, slipy. Stal som tam komplet nahý a pre sebou som mal asi 10 otázok. Rukami som si zakrýval intímne partie a Filip mal z toho veľkú radosť a zábavu. Začal som sa báť. Samozrejme, že Filip vyberal tie najťažšie otázky. Výsledok? 3 bozky (bradavky, zadok a penis) a 7 úderov, ktoré zmalovali môj zadok do fialová. Filip ma vôbec nešetril
No vidíš aký si šikovný. Zvládol si to celkom dobre. Poutieraj si tie slzičky nech začneme hodinu. Páčila sa vám poviedka? Chcete pokračovanie?