Môj Valentín

29. 2. 2024 · 1 546 zhlédnutí Mickajedina

Dohoda je dosť jasná. Čas, miesto.. už je na ceste.. Jakub.. mladý chalan;) na ktorého sa teším..obliekam si niektoré moje sexi oblečenie.. čipkované body.. samodržky... opätky..
Aké vie byť vzrušujúce stretko? Tí ktorí ho zažívajú... to vedia až príliš dobre..ten pocit sa nedá zabudnúť.. Pocit nového.. nepoznaného a predsa vás to celé opantá.. zmes adrenalínu, vzrušenia a pocitu ako sa môžem uvoľniť a môžete byť kým len chcete v tej chvíli.. bez zbytočných rečí a súdenia... Nie je problém si vypýtať čo vaše telo potrebuje...bez obmedzenia..limitov s človekom, ktorý vám to chce splniť. Čo môže byť viac sexi v tej chvíli? Napätie medzi vami s cudzím mužom..ktorý Vám chce urobiť dobre...ktorý chce zažiť tvoj orgazmus...tvoju chuť...ktorému sa odovzdám do rúk...
Viem, že si chce dať záležať.. o to viac sa mi to celé páči...
Príde hore..otváram mu dvere.. dohoda bola, že mu pošepkám moje meno... hneď ako ma pobozká.. mu ho aj poviem. Presúvame sa k posteli.. bozkávame.. každí vníma chuť.. vôňu toho druhého a len tým posilňujeme naše vzrušenie... vyzlečiem si tričko.. on mi sťahuje nohavice a hladí mi zadok.. nohy.. lýtka.. stehná....pleskne mi po zadku...ešte ma dost po ňom vyplieska dnes... užíva si pohľad zozadu..bozkáva mi stehná.. zadoček.. viem ako sa mu páči a čo to s nim robí..prechádza mi po zadku...medzi polky.. až po pičku.. okúsi či som mokrá... ani sa nenazdám a ležím na posteli a Jakub mi bozkáva stehná a jazykom zachádza pomaličky tam kde to potrebujem.. vzdychám a užívam si ako ma líže.. je snaživý.. dráždi ma, cítim ako mi chce urobiť dobre.. pridáva prsty a ja vychutnávam si každý jeho pohyb..prsty...jazyk...aj to ako mi pobozká stehná.. cítim ako mení tempo..ako mi prelízne každý kúsoček...ako pri mojom vzdychaní ešte pridá na intenzite.. ako ma šuká prstami...ako ma šuká jazykom..cítim ako pri ňom striekam a ako ma dostáva do malého neba...všetko zo mňa líže... pije..mám pocit že sa nevie nabažiť.. čo ma ešte viac vzrušuje... jeho neposlušný..mlsný jazyk je neskutočne úžasný.. mohol by ma lízať každý deň...
Po orgazmoch ktoré mi doprial si poklaknem pred neho.. jeho tvrdý nadržaný vták... a jeho pohľad keď viem, že sa nemôže dočkať. Moje pery mu oblíznu žaluď.. rukou ho pohonim a pozriem sa neho zospodu.. podám mu telefón.. viem, že tento moment bude chcieť vidieť ešte párkrát.. rovno ponorím jeho vtáka do mojej pusy..fajčím ho.. pridávam.. ližem... vychutnávam..on vzdycha a užíva si to..."spomal, lebo ma urobíš..." je veta, ktorú by som mala rešpektovať.. ale nerešpektujem ju :D oblížem mu gule.. hrám sa s ním a nasávam jeho vzrušenie z toho čo vidí..niekedy pridávam tempo.. hladkám mu stehná a fajčím ten jeho pekný kokot..
Máličko spomalim a ako ho cmúľam vyberiem ho von až začne striekať... ešte stihnem si ho dať znovu do pusy, aby som ochutnala chuť jeho semena. Nech ešte striekajú posledné kvapky do pusy....hneď ako skončím mi povie Jakub nech sa dám na štyri. Posluchnem ho a on si nasadí kondom a rovno do mňa vnikne. Vôbec som to nečakala...Drží ma za boky... za zadok..plieska ma po ňom až aukám.. šuká ma tvrdo a ja cítim aký je zo mňa vzrušený..Držím mu aby ma jebal. Stonám od rozkoše a vzrušenia.. vždy ma vyplieska po zadku..pridrží si ma a tvrdo jebe. Oboch nás to tak vzrušuje že nevieme prestať. Cítim ako bude.. ako je znovu blízko.. Vravím si... ešte nie! Nevydržal to a urobil sa.. priam okamžite mi roztiahol nohy aby ma znovu lízal. To som vôbec nečakala a cítim zimomriavky. Druhé kolo lízačky je ešte lepšie ako prvé..Prstuje ma a líže.. až pokým nekňučím znovu orgazmom.. v ten istý moment je pripravený do mňa zasunúť znovu. Tvrdý a pripravený pre mňa.. ani neviem kedy si dal kondóm.. neskutočne sa mi to páči, že je zo mňa priam okamžite tvrdý...hladká mi nohy.. chodidlá a začne ma ďalej šukať..vzdychám.. som celá mokrá a citim ako tečiem aj striekam.. pridržim si ho na sebe a on neprestáva pokým sa znovu neurobí.. obaja sme zadychani.. mokrí.. predýchavame to pomaličky. Pobozká ma a usmievame sa na seba.. skvelý Valentín ktorý sme si obaja totalne užili..
Obliekame sa a ja sa dám pred neho na štyri.. mam tričko a gaťky..
"Tento pohľad si chcel vidieť, že?"
"Áno, milujem tvoj zadok..."pobozká mi ho...
Podíde ku mne.. jemne mi hladí zadoček..prechádza každý kúsok...úplne cítim ako si vychutnáva, že sa ho môže dotýkať..cez čipku.... boky..stehná.. znovu mi po ňom pleskne..určite ho mám červený...prejde mi prstami po pičke.... zavzdychám.... odsunie si kúsok gaťky...najprv prejde po nej a jemne vnikne prstami do nej.. pomaličky ich zasunie. Obaja citime vzrušenie priam okamžite.. on cíti aká som mokrá a hneď v sekunde to vie že ešte chcem... nemusí sa ma ani nič pýtať.. keď cítite vo vzduchu, že tu není o čom.. tu je to jasné.. urob mi to ešte... pojeb ma znovu.. a on bol tvrdý v sekunde ako dal do mňa prsty.. v ten istý moment keď viete že to musí byť hneď! Dal si kondóm a zasunul znovu..len mi odhrnul gaťky. Rovno nadoraz...natvrdo.. poriadne..plieskal mi zadok a prirážal čoraz viac..obaja sme chceli len viac...a znovu..pridržal si ma za tričko a šukal ma.. cítila som ako ma urobí znovu.. a ešte intenzívnejšie ako predtým..
Ps. Je to iba pre mňa také rajcovné pozrieť si naše videá..pri ktorých stačí, že vidím ako mi to robí a som z neho znovu vzrušená... keď ešte večer myslíte na to ako ma lízal...ako chutili jeho pery a jeho krásny tvrdý kokot?
A že potrebujem Jakuba znova;)