V podzemnej garáži s prekvapením

2. 3. 2024 · 903 zhlédnutí Nicodix

Bol klasický zamračený jesenný deň, šiel som z prednášky na vysokej pre priateľku ktorá bola v poslednom ročníku na strednej a pomaly sa chystala na maturitu. Cez deň sme si písali čo podnikneme poobede a kam pôjdeme no z oboch vyhŕklo že máme chuť si to niekde rozdať. Vonku sa nedalo keďže už bolo chladnejšie a aj nepriaznivé počasie keď v tom má napadlo že či neskúsime jednu podzemnú garáž kde v tej dobe ešte neboli kamery a boli tam fajn miesta na zašitie.

Priateľka súhlasila tak sme sa vybrali do spomínanej garáže....bolo voľné akurát miesto v rohu a ďaleko od vrátnice a ešte aj tam nesvietilo jedno svetlo takže sme mali prítmie... Na aute som mal ešte aj čierne fólie tak nebol ani taký stres že by nás niekto vymákol v najlepšom. Presunuli sme sa do zadu a začali sa vyzliekať, jej vlhké gaťky napovedali že je nebudem mať veľa práce s jej prípravou a taktiež ani ona nemala moc práce pripraviť mňa do akcie. Začal som ju masírovať na klitorise a následne do nej strčil 1 prst...bola nádherné mokrá a úzka no vedel som že ešte jeden prst znesie tak som pridal aj druhý prst, jemne zastonala a začala mi ho honit a jemne masírovať. Po chvilke sme prestali a rozhodli sa ísť už nato...mala vždy podmienku že musíme použiť kondóm, bolo to trocha otravné ale akceptoval som to a nemal som stým problém. Vytiahol, nasadil, zroloval, nastavil sa nad ňu keď v tom zhasli svetla v celej garáži a ostala tam taká tma že som nevidel ani na centimeter.

Neskôr som zistil že pokiaľ sa v garáži nehýbu auta tak sa automaticky zhasnú no v ten moment som to nevedel...ja som ostal v miernom šoku v ten moment, ona sa zľakla ale nebrali sme to tragicky, skôr to pridalo na vzrušení...pekne si ma pritiahla k sebe a nastavila môj penis na priamy vstup do nej, zatlačil som a prišla nádherná slasť z toho jak bola krásne úzka. Začali sme sa bozkávať a ja som len šiel hlbšie až nadoraz a začal prirážať ako o dušu a ona začala viac tiecť , až tak že som to začal cítiť po krátkej dobe na stehnách. Takto sme pokračovali pár minút keď v tom mi vykĺzol von a v snahe ho hneď vrátiť som len zatlačil lenže penis mi z po jej mokrom rozkroku skĺzol nižšie a behom mihnutia oka som bol celý v jej anále. Obaja sme ztuhli a ona zakričala do mojich úst od bolesti počas bozkávania, odtiahla si hlavu a len prosila aby som sa nehýbal. Požiadala ma aby som šiel opatrne a pomaličky von a keď sa budem blížiť ku koncu mám zastaviť a skúsiť ísť pomaly opäť vpred....bolo to očividne mierne nepríjemné pre ňu ale bolo vidieť že sa jej to začína páčiť viac a viac až ma požiadala aby som pridal na tempe aj hĺbke. Začala si to celkom užívať a do toho si začala masírovať klitoris. Pokračovali sme v tom až som sa do jej riťky spravil s tým že som jej ho tam vrazil úplne celý natvrdo a poriadne sa vystriekal. Ja som bol v tú chvíľku mimo a ona mi hovorí že kondóm asi praskol keďže cítila ako do nej striekam, vytiahol som ho a mala pravdu, prasknutý a z nej začalo vytekať moje sperma.

Ona sa ešte robila sama rukou a premýšľal som ako jej pomôžem, penis bol stále tvrdý tak voľba bola jasná...nový kondóm a šup do nej ešte na rýchlo z posledných síl si to užiť. Ani nie po 3 minútach sa začala triasť, kundička sa jej stiahla a začala striekať....squirt som naozaj nečakal že príde. Keď prišla k " vedomiu " tak len hovorila že v takomto stave nemôže ísť domov. Zobral som ju k sebe kde si dala sprchu a druhé legíny a následne som ju odviezol domov no pri jej chôdzi bolo vidieť že to nebola obyčajná cesta zo školy domov.