Potrebujem dobre vyjebať

3. 3. 2024 · 2 376 zhlédnutí Nicodix

Nikdy som nepredpokladal že budem niečo mať s mojou kamarátkou Lindou. Boli sme obyčajný kamaráti, každý sme mali svoje vzťahy a problémy. Ona bola trošku pri sebe, taká jemná bacuľka. Velice sa mi páčila jej postava a hlavne jej modré oči no ja som nebol jej typ takže to bolo vždy hladine slušného kamarátstva. Linde som pomáhal s doučovaním technických predmetov na vysokej škole keďže predtým chodila na gymnáziu a technické veci nevedela pochopiť tak isto ako jej nešlo technické kreslenie. Nikdy nič nebolo až prišiel ten osudný deň. Dohadovali sme sa ako vždy na doučovaní s tým že by sme potom šli do kina, fajn zakončenie dňa si myslím. Keď v tom po pár slovách sa mi začala zdvôverovať že majú s partnerom problémy v posteli a jej už chýba dobrý sex. Prezradila mi že jej priateľ stratil chuť keďže mal problémy so svojím penisom a odmietal ich riešiť keďže sa bál ísť na zákrok. Chvíľku nato zaznela tá osudová veta " potrebujem dobre vyjebat "... Zostal som chvíľku zarazený z toho čo mi napísala ale hneď som jej len tak zo srandy napísal že " ja by som sa obetoval " s tým že som vedel že k tomu nedôjde a je to len sranda. Lenže nebola.

Linda súhlasila, absolútne súhlasila s tým že to budem ja. Nemala žiadny problém len sa zmenil plán že " doučovanie bude z iného predmetu " zahlásila. Ja som ostal prekvapený no zároveň potešený keďže sa mi Linda od začiatku páčila a ja som bol v tú chvíľu slobodný. Pýtam sa jej " kedy mám pre teba prísť ? ".... " Zajtra po tvojej robote a buď pripravený ".... druhý deň po práci som šiel po ňu, vyzdvihol som ju a šli sme ku mne, celú cestu bolo ticho. Ani ja ani ona sme okrem pozdravu ani hlasku nevydali. Prišli sme ku mne, sadli sme si obaja má kraj postele a len sedeli a nič nerobili...bol to taký zvláštny pocit ísť nato s niekým s kým som to nikdy nepredpokladal... " Už začneš ? " spýtala sa ma.... " Nooo, rád by som len som trošku zmätený z tejto celej situácie " odvetil som....pozrel som na ňu a ona na mňa, dala mi facku a začala ma bozkávať a rukou šmátrat v oblasti môjho rozkroku. Netrvalo dlho a obaja sme boli nahý a úplne v posteli...ležala predomnou na chrbte a videl som jej krásne baculate telo úplne nahé....bola to nádhera, dolu bola krásne hladká, bradavky mala stvrdnute že by sklo vedeli rezať, kochal som sa nad ňou aká je pekná a mne len pulzoval celý veľký penis. " Už ma vyjeb ty hovado nadržané lebo sa zblaznim ! " Neváhal som ani sekundu a bol som celý v nej no asi som bol moc prudký keďže som zacítil špičkou penisu koniec jej kundičky a ona zaukala... " Nie tak hlboko prosím ", našiel som správnu hĺbku a začal ju jebať tak ako chcela, krásne sa jej trásli prsia do rytmu prirážnia a mala blaženy úsmev, robil som čo sa dalo aby bola spokojná. Ubehlo pár minút a ja som začal pociťovať že už budem, pýtam sa jej kam sa môžem spraviť, " na moje cecíky " odvetila, s rukou ich pritlačila k sebe a čakala kedy to príde, netrvalo to dlho a už to bolo. Vytiahol som ho, namieril a dokončil rukou...mala postriekané takmer celé jej " ceciky "...." Nečakala som že to bude až také vášnivé a taktiež som nevedela že si tak dobre vybavený. Pokiaľ ti nevadí idem si do okna zapáliť ". Vstala a šla k oknu aj s cigaretou...keďže bývam na poschodí a mám šikmu strechu tak okno bolo vyššie a šikmé takže z vonku nebolo nič vidieť. Stála tam nahá a pozerala von na oblohu a popritom fajčila cigaretu.

Napadlo ma že by som ju mohol prekvapiť zo zadu takou rýchlovkou keď dofajčí a aj sa tak stalo. Vyhodila špak von oknom a ja som sa na ňu vrhol ako divý. Pritlačil som ju o ten kúsok rovnej steny čo je pod oknom, tvár a prsia natlačené na stene, s nohou som jej dal nohy mierne od seba aby som mohol vniknúť..." Čo robiš ?!?!! " Spýtala sa ma v šoku, vrazil som jej ho opäť do kundičky a odvetil " mám chuť ťa ešte raz riadne vyjebať " a začal som prirážať rýchlym tempom, vzdychala jak keby jej šlo o život no netrvalo to dlho a bol som....všetko skončilo v nej, cítil som ako moje teplé sperma je v nej a steka postupne von.... Nedalo mi to ale začal som opäť jemne prirážať a s rukou jej masírovať klitoris, Linda vzdychala a stonala veľmi moc až do chvíle kým jemne nevykrikla. Áno bol to jej orgazmus ktorý som pocítil aj tam dolu keďže začala tiecť ako prasknutá trubka.... Ešte chvíľku som jemne prirážal a opäť sa do Lindy spravil, už tam mala toho toľko že mix môjho spermatu a jej štiav začali kvapkať na podlahu. Hovorím jej že by mala ísť pod sprchu a ja tiež, súhlasila a najprv šla ona, potom ja. Po sprche sme sa obliekli a šli do toho kina. Cestou z kina ku nej domov sme sa bavili o tom že to musí zostať medzi nami to čo sa stalo. Bolo mi nanajvýš jasné že jej priateľ sa to nesmie dozvedieť tak sme obaja o tom mlčali a tvárili sa jak keby sa nič nestalo. Vysadil som ju doma a ja som šiel tiež domov. Netrvalo dlho a jej požiadavka sa zopakovala no o tom nabudúce.