Klamstvo Pána

3. 3. 2024 · 839 zhlédnutí Anjelicek12

Tento príbeh sa stal jednej mojej kamarátke. Túžila byť subkou, po nejakých skúsenostiach sa opäť prihlásila na pokec. Našla tam jedného postaršieho Pána. Začalo to nevinne ako to býva.. Miloval poslušnosť, fistovanie vagíny rukou,piss...za neposlušnosť výprask. Bola začínajúca subka, upozornila ho na to. Začal tými krásnymi rečami ako bude úžasná, ako urobí pre ňu, všetko, po čom túži, aký je diskrétny, spoľahlivý a vždy dodrží slovo. Sľuboval jej, že to na čom sa dohodnú, to platí a splní. Ak by bola dobrá subka, bude sa cítiť ako princezná pri ňom. Pomôcky mu netrebalo, len jeho remeň a ruka vo vagíne. Ona si dovolila povedať remeňom nie, pretože ma tiež rodinu a on to zobral ako protirečenie a za to nasledoval trest. Dohodli sa cez písmenká, že jemu robiť nemusí nič, on bude šťastný, keď bude subka šťastná. Stále ju uisťoval, že ako si naučí Pána, také budú stretnutia. Jeho slová :,, Znovu opakujem tvoje šťastie a spokojnosť je základ mojej spokojnosti.. moja odmena sú tvoje orgazmy... a spokojnosť. Ak mi vagína bude tisnúť ruku von pri orgazme, tak je toto pre mňa úžasné... dá sa to nazvať, že orgazmus prežívam s tebou a tešíme sa z toho obaja..,, hovoril jej moja, ona jemu môj aj keď po týždni písania sa to asi nedá, ale veď sú to len písmenká..
Prikázal jej, aby vždy, ak bude mať možnosť, aby si ho hladkala, bozkávala, objímala, všade kde chce a už v aute začne!!! Na to povedala, že NIE!!! Z vlastnej zlej skúsenosti, kedy s ňou niekto nedával pozor pri jazde a nabúrali.. Vybavil ,,chatu,, To malo tak ďaleko od chaty iba 50 metrov poľnej cesty. Stále jej písal, aká bude spokojná, šťastná pri ňom a on urobí všetko. Dohodli si stretnutie na nešťastný posledný utorok vo februári, úprimne je mi jej ľúto, ale asi potrebovala takú lekciu od života. Mala dieťa choré, no on stále naliehal, že sa dohodli. Sľúbil jej lízanie vagíny, potretou čokoládou.
Prišiel pre ňu autom, po ceste opakovaná pesnička, aký je šťastný, keď bude aj ona, stačí si ho naučiť. Vystúpili na mieste, poľná cesta asi 300 metrov miernym kopcom. Prišli k jednej izbe, zbúchanej drevom. Vošli dovnútra, bol zapnutý ohrievač. Vyzliekla seba a jeho trasúcimi rukami. Ľahla si a on tiež, bozkávali sa, trasúcimi rukami ho hladkala. Pán si sadol, naolejoval si ruku a nasilu ju vopchal do vagíny, bola to neskutočna bolesť. Povedala mu, že ju to bolí. On, že má vydržať, subka má niečo vydržať. Cítil ako mu vagína sťahuje ruku vo vnútri, mal byť teda spokojný. Niekoľko krát tam vopchal ruku do vagíny, aj za hlasitých prejavov subky. Trvalo to asi pol hodiny, potom nasledoval sľúbený trest. Naolejovala mu nohu, vraj jeho vlastný výmysel. Ona sa na tu nohu nasadla s obrovskou bolesťou. Povedala mu, že ju to bolí, no on to nerešpektoval. Pri tom mu fajčila penis. To už bolo niekoľkonásobne klamstvo z jeho strany, no jej to docvaklo, až cestou domov, že on si ide svoje.. Pri tom fajčení jej povedal, aby si nechala, zarásť chĺpky do mája. Jemu sa to páči a musí to tak byť ako to on povie. Hovoril, aká bude skúsená subka, keď zvládne bitku do omdletia časom, nie hneď. Vedel, že ma určité zdravotné problémy a takéto strašenie jej vôbec nepridalo, ale Pán niekedy si myslí, že je Pán sveta. Pýtal sa jej, či zvládne ihly, začínajúcej subky?? Ako ja sám nemám slov na tohto Pána, vedel, že to chce vyskúšať, vedel o jej zdravotných problémoch a napriek tomu je prikazoval veci, ktoré vedela už vtedy, že to bolo v jej živote s ním prvé a posledné stretnutie.
Príbeh pokračuje s tým, že ho uprosila, aby mohla zliezť z tej nohy. Trvalo to nejakú chvíľu, no ona bola z tohto trestu ubolená, smutná a nahnevaná aj sama na seba, že vôbec s nim išla. Mali pauzu, pri ktorej povedal, že si ju zoberie na celý deň, a bude celý deň milovaná orgazmami. Sama mu povedala, že má deti, že nemôže, no on ju znova nepočúval. Išiel si svoje, tak ako doteraz. Sľúbil jej, že bude pre ňu chodiť autom, aj ju zavezie. Zrazu má chodiť vlakom, potom sa pýta, kde je tá diskrétnosť? Keď ju má vidieť niekoľko očí, kam ide? A prišiel záver, keď si dovolil vopchať obe ruky do vagíny, nevšímal si jej bolesť a prosenie, že to nevydrží. Urobil si podľa seba, dokonca jej strčil prst do krčka maternice, kde už ona kričala stop! On to nerešpektoval a povedal jej, že pri nesprávnom postupe jej môže niekto spôsobiť rakovinu krčka maternice a v tom povedala, že končí a ide domov. Uprosil ju na nové kolo, súhlasila, ale musela to zrušiť, už nevládala. Bolo toho na ňu za 3hodiny, veľa informácii a klamstiev. Po ceste domov povedal v aute ako sa teší na ďalšie stretnutia, ako zažije s ňou veľa kôl po sebe. Ako ju podojí, ona bude na štyroch a on si sadne na ňu a bude ju dojiť. Ako pôjde na jeden deň k nemu. Pýtal sa jej, prečo sa neusmieva? Po tomto zažitku ma ubolené a sklamané srdce. Za krásne slová, ktoré jej sľúbil sa cítila pri ňom ako handra, ktorú práve výžmýkal. Na druhý deň mala zdravotné problémy zo spodu, jej Pán z utorka jej poradil, aby si vypláchla vagínu štipľavou mletou paprikou a olejom. To bol koniec jedneho naivného stretnutia, ako chcela byť moja kamáratka subkou. Ďakujem za prečítanie.