Latinčina 4

Gay
8. 3. 2024 · 1 130 zhlédnutí Hatlamatla91

Cesta autom nebol žiadny príjemný zážitok. Z učiteľského platu si asi nemohol dovoliť nič extra tak sme sa trmacali ulicami mesta v asi 15 ročnej oktavke. Ja som sedel hneď vedľa Filipa. Našťastie bolo to auto rýchlo príjemne vykurene. Filip mal nastavenú staniciu Jemne. Po ceste nám tak hrali samé sladké songy. Na svetelnej križovatke si Filip rozopol nohavice a stiahol si ich. Poď zajačik urob pánovi radosť. Okolo nás stálo dosť veľa áut. Myslíte to vážne pane? Áno samozrejme. Rob čo hovorím lebo ta tu vykopnem nahého nech ťa niekto dobre znásilní. Nesmelo som sa teda zohol. Vedľa stojaci kamión mal na nás dokonalý výhľad. Všimol som si ako vyťahuje mobil a začína si nás snímať. Chvalabohu krátko na to padla zelená. Kamionista stihol ešte rýchlo zatrubiť. Bože tá hanba. Bohvie čo si myslel. Videl útlu drobnú postavu ako fajčí kokot starému pevnému pánovi. Možno si myslel, že som obyčajná kurvička. Ale pre mňa to bolo po prvýkrát čo ma pritom videl niekto iný.
Nič si z toho nerob Martinko. On len závidí, že nemá takú pusinku pri sebe ktorá by mu podržala. Určite teraz na teba mysli a vták mu poriadne stojí. Určite by zostal zaskočený aké prekvapenie schovávas medzi nozkami. A možno by ťa s radosťou aj pojebal. Poznám veľa chlapov ktorým by si sa páčil. Ale ty mi budeš verný, že Martinko? Áno pane.
Cestou k Filipovmu bytu sa už nič mimoriadne nestalo. Teda až na to, že sme sa skoro vybúrali keď mal Filip orgazmus. Celá hustá dávka skončila na mojej tvári, vlasoch a oblečení. Bol som celý ulepený.
Keď sme dorazili k Filipovmu bytu, vonku už bola našťastie tma. Svoju tvár som tak mohol ľahšie zakryť pred očami zvedavcov. V duchu som sa len modlil aby sme niekoho nestretli. Srdce mi búšilo ako zvon. Vyzeral som hrozne. Ako špinavá handra. Aspoň v niečom som mal ale šťastie. Nikoho sme nestretli a rýchlo sme vstúpili do Filipovho bytu. Musím uznať, že Filip býval v celkom peknom 3 izbovom byte. Všade mal fotky s rodinou, rastliny, masívny nábytok. V chodbe ma Filip zastavil. Prikázal mi vyzliecť sa a poslal ma do kúpeľne. Urob čo potrebuješ. Umy si vlasy a telo. Oblečenie nechaj tu. Postarám sa o neho. Filip mi ukázal kúpeľňu spojenú s toaletou a pred tým ako mi doprial kúsok súkromia vybral ešte kľúčik z dverí. Usmial sa na mňa a ticho dodal pre istotu. Dávam ti pol hodinku a nezabudni si vlasy vyfenovat. Pol hodina bola tak akurát aby som všetko stihol ale zbytočne som sa nemohol zdržiavať. Najprv som sa potreboval vymočiť. Zvuk rolničky sprevádzal každý môj krok. Ak pôjdem do kúpeľne doma, bude to veľmi zaujímavé. Budem sa musieť hýbať tak, aby naši nič nepočuli. Postavil som sa k mise a chcel som začať močiť. Chyba. Keď som mal celé stehná od moču uvedomil som si, že takto to nepôjde. Budem si musieť vždy sadnúť. Ako tak som sa utrel a vysusil malú mlacku na podlahe. Presunul som sa do sprchového kutu a pustil na seba prúd horúcej vody. Akoby som chcel zmyť zo seba všetku tú hanbu a spinu. Prúd vody bol veľmi príjemný. Vybral som si nejaký šampón a naniesol na vlasy. Hustá pena mi stekala do očí. Z myšlienok ma vytrhlo náhle zaklopanie na sklo. Od laku som pustil sprchovú ružicu na zem. Neboj sa prišiel som sa len pozrieť aký si nádherný a zároveň som ti priniesol osušky a nejaké to oblečenie nech mi neprechladnes. A hanbiť sa nemusíš, daj dole rúčku z toho pindika nech mám pekný záber. Cvak. No vidíš aky si šikovný. Filipovi som padakoval a pokračoval ďalej v sprche. Chcel som byť aspoň na chvíľku sám. V hlave som mal plno myšlienok ako toto všetko skončí. Na hlavu som použil ešte nejaký kondicionér a telo som si umyl voňavým tekutým mydlom, ktoré voňalo sladko po kokose. Utrel som sa a vlasy si zabalil do osušky. Pokiaľ mi vlasy trochu schli, natrel som sa krémom. Zostávali len vlasy, ktoré som si vyfenoval. Väčšinou si vlasy ešte zehlim ale keďže som tu nemal žehličku, zostali mi prirodzene vlnité. Mal som asi posledných 5 minút. Bolo na čase sa obliecť.
Pane? Otvoril som dvere od kúpeľne a volal som na Filipa. Môžte sem na chvíľu? Filip pomaly došiel. V rukách som držal malú ružovú kopku oblečenia a zlaté sandálky na vysokom opätku so snurovanim. Toto je dámske oblečenie. Filip sa začal smiať. Ja viem Martinko. Ale teraz je to oblečenie pre teba. Som si istý, že ti pristane. A nevymýšľaj. Pekne si ho obleč a môžeš použiť aj nejaké šminky od mojej dcéry alebo ženy. A pouzi aj nejaký parfém. Moc sa na teba už teším. Nesklam ma
Paráda. V tej chvíli som sa cítil ako lacná kurva niekde v moteli, ktorá ide za prachy urobiť nejakého zákazníka. Rozmotal som ten ružový balíček. Všetko to oblečenie bolo veľmi vyzývavé. Natiahol som si ružové, priesvitné tangá, ktoré boli bohato zdobené čipkou. Zarezali sa mi hlboko medzi polky. Ale spredu skôr odhaľovali ako zakrývali. Druhý kus bolo čipkované ružové negližé. Veľmi dobre mi sadlo na moju postavu. Bolo príjemné, jemne a ľahučké.Trochu som sa ale potrápil s tými sandalkami. Veľkosť mi sadla, nakoľko mám maličké nohy. Horšie to bolo s tými snurkami, ktoré končili tesne pod mojimi kolenami. Keď som vstal, cítil som sa neisto a nestabilne. Zostával len make-up. Na pery som použil jemne fialový rúž. Keďže som nemal skúsenosti s lycidlami, tak som si ten istý rúž natrel aj na viečka. Nevyzeralo to úplne zle. Ešte pár strekov sladkeho parfumu a za zvuku cinkania rolničky a klopkania podpätkov som vyšiel z kúpeľne.
Všade v byte bola tma. Len v obývačke boli zapálené sviečky a pustená erotická hudba. Snažil som sa vžiť do role. Kládol som nohu cez nohu a celkovo som sa snažil pôsobiť čo najviac žensky. Netúžil som po ďalšom výprasku. Potešil si ma Martinko. Vyzeráš úchvatne. Priam božsky. Skrátka na zjedenie. Ale meno Martin sa ti k tejto novej roli nehodí. Budeš Martinka. A teraz sa mi trošku predved sučka. Netvár sa tak kyslo. Viem, že si po tom tuzila. Vôbec som netušil čo odo mňa chce. No taaak...však sa trošku hýb. Zatancuj mi. Nesmelo som sa začal vlniť. Veľmi mi to nešlo. Bol som priveľmi upaty a nervózny. Skrátka ten tanec za veľa nestal. Ale Filip bol spokojný. Dovolil mi sadnúť si vedľa neho a ponúkol mi pohár vína. Začali sme sa rozprávať o našej dnešnej noci. Postupne som sa uvoľňoval. Začal sa chichotat, usmievať. Skrátka mal som dobrú náladu. Už mi prestalo vadiť, že sa so mnou Filip hral. Bozkával ma, hladkal a celkovo si ma prisvojoval. Určite mi niečo musel nasypať do vína. Znovu ma vyzval do tanca. Bol som v eufórii. Strašne ma to bavilo. Začal som napodobňovať striptérky, ktoré som videl v pár pornofilmoch. Filip ani nedýchal. Lacne ma sledovoval. Hltal každý môj pohyb a ja som si jeho pozornosť užíval. Naschvál som ho provokoval. Jeho penis stal ako stožiar a na jeho žaludi sa leskli kvapky tuzby
Tak dosť Martina. Filip vstal chytil ma za zadok a vášnivo ma pobozkal. V ústach mal akúsi tabletku, ktorú ma prinútil prehltnúť. Za chvíľu mi začalo byť teplo, potil som sa. Všetko bolo také rozmazané a hmlisté. Prestal som vnímať čo sa deje. Mal som ľahučké nohy a odrazu...tma
Zobudil som sa na druhý deň ráno a strašne ma bolela hlava aj zadok. Kde to som? Nespoznaval som túto izbu. Bol to len sen? Bohužiaľ nie. Oproti mne bolo veľké zrkadlo a v ňom som videl ako ležím v dámskom oblečení vedľa nahého Filipa, ktorý mal rannú erekciu. Naopak mňa klietocka strašne tlačila. Môj vtáčik sa márne pokúšal zobudiť. Zároveň som potreboval cikať a v ústach som cítil chuť semena. Nič sa nedalo robiť. Zľahka som sa dotkol Filipa. Pane? Pane?! Čo je Maťka? Super, tak s tým neprestal. Bude ma oslovovať v ženskom rode. Hnevalo ma to. Ale niečo som potreboval, tak som sa snažil mať pokojný hlas. Pane potreboval by som ísť na wc. Snáď potrebovala. Pozri ako vyzeráš. Si dokonalá princeznička. Zvykni si na to. Prepáčte pane. Potrebovala by som na wc. To je lepšie. Aj sa uprav. A potom nám môžeš pripraviť raňajky. Mám rád slaninu s vajíčkami a pre teba tam je jogurt s vločkami. Viem, že mladé dievčatá dbajú o svoju líniu. Áno pane. Stále v sandalkoch som odklopkal na toaletu. Toto nemôže byť skutočnosť. Toto je zlý sen. Prosím preberte ma niekto. Mechúr som mal tak plný, že som sa skoro počural. Rýchlo som sa upravil a vyplachol ústa. Zatiaľ čo som pripravoval raňajky, Filip sedel nahý na gauči a niečo pozeral v telke. Keď som prišiel k nemu s raňajkami tak telku vypol a usadil si ma vedľa seba. Pane môžem otázku? Jasné Maťka pýtaj sa. Čo sa včera stalo? Ako sme sa dostali do postele? Po našom tanci si nič nepamätám.
Ty mi čítaš myšlienky Maťka. No nebudem ti to rozprávať. Radšej ti to ukážem. Poviem ti len, že sa nezdás. Si riadna dračica. Filip zapol telku a tam bol záber na Filipovu spálňu. Za par sekúnd sa na obrazovke zobrazila obrovská postava Filipa ako na rukách nesie nejakú mladučkú blondínku. To som bol ja. Ta blondínka bola žiadostiva. Neustále vzdychla a bozkávala Filipa. Hrala sa s jeho penisom. Filip bol na ňu drsný. Capal ju po zadku, vyvracal jej ruky, ťahal ju za vlasy. Nadával jej, aká je kurvička a že to má rada tvrdo do riti. Blondínka to len potvrdzovala. Áno pane som vaša kurvička. Strcte mi to do zadku. Chcem to. Pojeb ma tou kladou. Nasledoval dlhý brutálny sex. Postavy na videu vystriedali hádam všetky polohy. Misionára, zo zadu, na koníčka, postojačky. Filip mal neskutočnú výdrž. Možno si tiež niečo zobral. Na videu sa minimálne 2 krát spravil do môjho analiku. Ja som nevyvrcholil ani raz. Len som strašne tiekol čo mi Filip dával zlizat. Tak už viem, prečo ma tak strašne bolel zadok a v ústach som cítil sperma. Skrátka v ten večer som prišiel o poctivosť. Počas sledovania toho filmu mi Filip hladkal penis a guľky. Ja som zostal v šoku. Bol som zasa celý cervený. Video skončilo tým, ako sme sa pobozkali ako dvaja milenci a zaspali od vyčerpania na sebe.
No? Ako sa ti to páči? Nechcel som aby si na prvé milovanie mala nepríjemné zážitky. Tak som tomu trošku pomohol. Ako vidíš, neskutočné si sa odviazala. Páčilo sa ti to. Škrabka si ako mačka. Áno pane, bolo to nádherné. Jeeej to rád počujem Martinka. Tak dnes večer môžeme ísť do podniku kde ti zoženieme ďalšieho nápadníka. Čo ty na to? Súhlasíš?
Má Martinka súhlasiť? Napíste do komentárov. Rovnako poteší aj kritika alebo lajk