Navrat domov (z pohladu manzela)

12. 3. 2024 · 2 225 zhlédnutí Beuska12

Konecne prisla domov. Otvorila dvere a prisla rovno ku mne. Nepovedala nic, len ma zacala bozkavat. Citil som jej jazyk v ustach. Mal som vela otazok, tie ale po tom ako sa na mna nalepila ustami zmizli. Uprimne, nemyslel som si, ze za nim naozaj pojde, obaja sme to chceli, ale aj tak ma prekvapila. Ked sme sa konecne od seba v chodbe odlepili, chytila ma za ruku a viedla do spalne.

Prisli sme do spalne k nasej posteli a opytala sa ma ci sa ma ist osprchovat alebo chcem vediet a vidiet kde bola a co robila. Otazka uplne zbytocna, chcel som ju hned. Hodila ma na postel, vyzliekla sa a vyliezla na mna ako pri polohe 69. Videl som ze jej picka je trochu cervena, pochopil som ze asi mali spolu sex. Nehneval som, videl som aka vzrusena z tej predstavy byvala, a aka vzrusena sa mi vratila domov a to prekonalo hocijaku ziarlivost. Ako sa blizila jej picka k mojej tvari, zacitil som jej vonu. Uz som si bol isty tym, ze ten sex spolu mali. Bola stale poriadne vlhka. Uzival som si to ako nadomnou klaci, jednou rukou sa hra s mojim penisom a v tom mi povedala: ,,Vies milacik ako sme sa bavili o tom, ze obaja mozeme urobit nieco bez povolenia a potom to tomu druhemu iba oznamime? Tak ja som dnes isla sama k Martinovi. Dali sme si vino, ... " nahla sa k mojmu penisu a olizla ho jazykom. Potom si ho strcila cely do pusy a zasa von. "... ,bozkavali sme sa, ... " a popritom ma na striedacku robila rukou a ustami. "Neskor sme sa vyzlieklli a sadla som si na neho a pekne nechraneneho som si ho strcila dnu". V tej chvili dosadla pickou na moju tvar a ja som si myslel, ze sa okamzite urobim. Nikdy ma to nelakalo, no teraz som sa nevladal branit. Manzelka bola extremne vzrusena a ja tiez. Zacal som ju lizat a popritom som pridal prsty. Martin bude asi obdareny, pretoze bola ovela vacsia ako som na nu zvyknuty. To ma vzrusovalo este viac. Po chvilke si ma vybrala z ust, a lahla si vedla mna na chrbat.

Lahol som si medzi jej nohy a pokracoval v lizani. Popritom mi hovorila, ako ju Martin urobil ustami, ako ona urobila ustami jeho. Ako mu popritom drazdila zadok. Ako sa on povenoval jej zadocku tiez. Bolo to neskutocne vzrusujuce. Ako som zrychloval tempo, povedala mi, ze uz sa blizi k orgazmu. Prestal som, prisiel som k nej a zacali sme sa bozkavat. Roztiahol som jej nohy. Tu uz bolo celkom jasne, ze jej picka je vacsia ako bezne. Nevydrzal som ten pohlad, prilozil penis k jej picke a strcil ho dnu. Citil som ju ovela menej ako obvykle no napriek tomu ma to neskutocne bralo. Sukal som ju a bozkaval zaroven. Pomedzi bozky som jej hovoril ako je krasne roztiahnuta a ako ma to vzrusuje. Podal som jej masaznu hlavicu, ktoru si prilozila na klitoris. Po chvilli mi povedala, ze to na nu znovu ide, nech ju uz konecne urobim. Ja som mal ale iny plan.

Odtiahol som sa, a opytal sa jej ci sa chce do toho bytu k Martinovi vratit. Nechapala, co jej to hovorim, pytala sa ci som s Martinom v kontakte. Povedal som jej nech zavrie oci. Z nocneho stolika som vybral masku na oci. Priviazal som jej ruky o postel a do ucha jej posepkal, ze mam pre nu prekvapenie. Zo skrine som vybral navlek na penis. Davno sme sa o nom bavili, ze by sme to vyskusali, tak som ho kupil, ze ju prekvapim. Nevedela o nom, tak sa mi to asi podarilo. Manzelka sa nikdy nestazovala na velkost penisu, aj podla toho co som tu cital je celkom spokojna. Ale ked som do nej vnikol, citil som ze je Martin väcsi. Bol to jeden z tych vacsich navlekov (reklamu tu robit nebudem). Nasadil som si ho, roztrel lubrikant a vratil sa do postele. Nahol som sa k nej a do uska jej povedal, nech kludne mysli na neho a dal jej dlhy bozk.

Vratil som sa medzi jej nohy, prilozil som penis v navleku k jej picke. Zrazu som videl na nej ze spozornela. Pomaly som zacal penis s navlekom vsuvat dnu. Dostat ho dnu az take lahke nebolo, ale pomalicky po kuskoch to zvladla. Celym bytom sa ozyvalo hlasne vzdychanie, susedia museli mat riadnu show. Manzelka pomedzi sekane vety sa snazila lapat dych: ..Boze zlato, si obrovsky..., ako...si...toooo. Sukaj ma...". Ocividne si na novy rozmer zvykla rychlo a uz som ju sukal naplno, az nadoraz. Bolo nadherne vidiet ako si to uzivala. Po chvili sa neskutocne urobila. Triaslo jej nohy niekolko sekund, kricala, vzdychala. Bolo to nadherne. Nechal som ju prist k sebe, lahol som si k nej, dal si dole navlek. Zacali sme sa bozkavat, kym sme dali jej picke cas na oddych.

Po chvili mi dala masku na oci ona a sputala mi ruky. ,,Teraz ti ukazem prekvapenie ktore som si prichystala pre teba ja", povedala mi a prisla ku mne s niecim v ruke. Zobrala si ma do ust a do ruky mi podala nase dildo. Zacala ma fajcit. Po chvili si zobrala dildo, ktore som drzal. Naslinila ho, nasadla si na mna, chytila ma za penis a naviedla si ho dnu. Chvilu na mne jazdila a potom sa nadvihla. Citil som ako polozila prisavku dilda nad moj penis, druhou rukou si prichytila penis a pritlacila ho k dildu a postupne dosadla na oboch naraz. Jazdila velmi opatrne. Citil som ake to je v nej tesne, obom nam pri tom naplno fungovala fantazia. Jemnymi pohybmi a hlasnymi vzdychmi ma postupne privadzala k orgazmu. Nahla sa ku mne a povedala:,,Takto vas chcem sukat oboch naraz. Vystriekaj sa do mna, popritom ako ma suka cudzi chlap". Viac mi nebolo treba a v momente som sa urobil.