Výpoved´

8. 3. 2024 · 1 765 zhlédnutí martinus147

Pracoval som v jednej výrobnej hale. Nebolo tam veľa zamestnancov. Dokopy s robotníkmi aj s kanceláriou bolo asi 20-25 zamestnancov. Pracoval som tam asi 2-3roky. Bola tam jedna “pracovníčka kancelárie“ – Miška. Páčila sa mi. Bola milá, krásna, sexi čiernovláska. Vždy pozdravila aj pomohla. Ale nejak extra sme sa nebavili. Len tak občas prehodili pár slov.
Z rôznych faktorov som dal výpoveď. Výpovedná doba plynula. Už bol posledný týždeň. V posledný piatok som mal rannú a vedúci prišiel za mnou, či neprídem ešte v sobotu. Nerád som chodil do práce v sobotu. Povedal som si, že šak je to posledný deň, tak prídem. Tak som prišiel sám- nebolo tam nič ťažké a mal som vozík, takže pohoda. Na šiestu sa mi moc nechcelo vstávať- povedal som si, že to nejak dobojujem. Všetko išlo hladko- celkom pohoda. Bolo okolo 9tej, zvoní mi telefón- číslo som nepoznal. Tak som nedvíhal. Keď už tretí ráz volalo tak som dvihol. Miška volala. Aby som jej šiel otvoriť, že je pri vchode. Tak som jej šiel otvoriť. Keďže sme si vykali- tak som sa opýtal, čo Vy tu? Mala nejaké rodinné veci a v práci nestíhala, že to ide dnes dokončiť. Bolo teplo tak mala také letnejšie šaty- bola sexi. . Išli sme si po svojim ona šla hore do kancelárie a ja na halu. Po chvíli prišla za mnou, či budem objednávať obed. Povedal som áno- aby som objednal aj jej. Ako bola pri mne- pohľad na ňu a jej vôňa ma dostávala do vzrušenia.
Potom priniesli obed a zavolal som jej. Povedala, že príde dole. Tak sme sa spolu najedli popri tom aj podebatovali. Hrozne ma vzrušovala. Bol som taký nesvoj asi to zbadala a spýtala sa ma čo sa deje. Vravím, nič nič. Ešte sme chvíľu debatovali a popri tom som sa snažil ukludniť. Zase sme šli po svojom.
Ja som už pomaly končil upratal som a šiel do sprchy. Potom som sa obliekol už nachystaný na odchod a šiel za Miškou sa rozlúčiť. Smutno pozrela a spýtala sa, či tam ešte neostanem. Nechce tam byť sama. Jasné, v pohode. Na to som sa ja spýtal, či dáme kávu. Keď prikývla tak som šiel spraviť a že aby som ju priniesol hore.
Sedela za svojím stolom ja som si sadol oproti nej. Akože ťuknutím kávy sme si potykali. Nemohol z nej pustiť oči. Bola hrozne sexi. Trochu sme debatovali, popritom ešte dokončila veci a dopili kávu. Potom sa zase spýtala, čo som taký nervózny, nesvoj. Keďže to bol môj posledný deň v práci a už ju asi neuvidím tak som jej povedal, že je velmo sexi a ako sedela na stoličke podišiel som bližšie k nej pozrel sa do jej modrých očí a rukou prešiel do jej malého výstrihu. Podprsenku nemala. Trochu ucukla a hanblivo- smutno povedala, že sú maličké. Rozopol som jej košieľku, rukami pohladil a pobozkal jej prsia. Vravím sú úžasné. Ako som to dopovedal, tak som počul, taký slastný vzdych. Dala si dolu košieľku a tak som sa naplno mohol venovať je prsíčkam. Zapojil som aj jazyk aj mierne hryzkanie. Ako som počul jej vzdychanie, rukami tisla k sebe, som usúdil, že môžem pokračovať ďalej.
Po chvíli som ju uložil na stôl vyhrnul som jej sukňu a trochu zmeravel- nemala nohavičky. Ale pochopiteľne. Trochu som jej roztiahol nohy a zobrazilo sa mi jej nádherne vyholené lono. Podišiel som k nemu. Už bola vlhká a voňala vzrušením. Jazykom som po troške oblízal okolie až som prešiel ku klitorisu. Keď som zasunul prštek- mierne vzdychla. Keď som pridal prsty a zvýšil intenzitu, zvýšila stonanie a pritlačila mi hlavu k lonu.
Po chvíli ma mierne odstrčila stiahla nohavice a “vyskočil“ tvrdý penis. Rukou po ňom prešla, pár krát stiahla a dala si ho do úst. Skoro som až odpadol. Keď som pozrel na ňu a penis sa jej kúsok po kúsku strácal v ústach ako nejaká lízanka.
Už som bol taký nadržaný, že už som chcel do nej zasunúť penis. Ľahol som si na zem. Nasadla na penis tvárou k mne. Nádherne hladunko do nej vošiel. Postupne začala prirážať. Nádherne sa na ňu pozeralo ako na mne jazdí. Ako jej maličké prsíčka mierne poskakujú a ako sa môj penis v nej stráca. Potom si ľahla na mňa a prirážal som ja. Popri tom som venoval jej zadočku. Jej vzdychanie ma upevňovalo, že to robím dobre. Trochu som spomalil na vydýchanie. Položil som si ju na bok a z boku som pár krát zasunul. Keďže na zemi to nebolo bohviečo tak som ju zdvihol oprel ju o stôl, že bola ku mne chrbtom. Jednu nohu som jej mierne zdvihol a penis som zasunul ako som len mohol. Bola tak mokrá, že tam hladučko vošiel. Začal som pomaly až potupne zrýchľoval. Slastne vzdychala. Trochu som aj “pohral“ aj s jej zadočkom- pohladil, mierne plesol. Občas sa pozdvihla a ja som do nej búšil ako som len vládal. Povedal som jej nech ľahne chrbtom na stôl, pridvihol kolená. Penis mierne pohladila po kundičke a pokračoval v súloži. Jednou ruka si prechádzala poprsiach a druhou rukou sa venovala lonu. Po chvíli zvýšila stonanie a dosiahla orgazmu. Neprestával som do nej búšiť. Taký orgazmus mala, až ma to ešte viac vzrušilo a blížil sa aj môj orgazmus. Vytiahol som penis pár krát pohonil a už som striekal na bruško. Výstrek bol až po jej bradu. Keď moje vzrušenie opadlo a odznela posledná kvapka, tak som odpadol na stoličku. Ako ležala na stole postriekaná- bol na ňu hrozne sexi pohľad.