Nevinná kolegyňa 4: Pravda alebo odvaha

17. 3. 2024 · 1 754 zhlédnutí Nezbednici1234

Ubehlo už vyše roka, čo sa tajne stretávame. Využívame každú chvíľu, kedy si možeme užiť vzajomnu spoločnosť. Naše stretnutia sú vždy v štýle Dominanta a poslušnej kurvičky, sprevádzané oddanosťou, túžbou, nadržanosťou a úchylnosťou. Ak by som to mal vyjadriť fotkou, boli by na nej jej mokré nohavičky, bič, putá a lubrikant.


V decembri sa nám podarilo niečo, v čo sme ani nedúfali. Spoločný víkend na apartmáne, dva dni s ňou, s mojou kurvičkou.
Vyzdvihol som si ju v piatok doobeda, naložila kufor, sadla vedľa mňa a vydali sme sa na 2 hodinovú cestu. Boli to dve hodiny príjemného rozprávania. Keďže sme mali ešte hodinu čas, checkin bola až o druhej, navhrla navštíviť nákupné centrum a dať si niečo pod zub.

Keď sme vošli do nákupného centra prišlo mi upozornenie na mobil, že vajíčko na diaľkové ovládanie je aktívne. Hmm mrška. Prezeranie oblečenia som jej spríjemnil jemnými vibráciami. Jej výraz tvare, keď sa pýtala predavačky na inú veľkosť a zároveň som jej doprial vyššie vybrácie, bol na nezaplatenie😈. Užívala si to a snažila sa nevzbudzovať pozornosť. Skočili sme sa najesť a vyrazili sme prevziať kľúče od apartmánu.

Na mieste nás už čakala milá pani domáca. Nedalo jej to s utrúsila, že ju vždy poteší keď si k ním prídu oddýchnuť mladí manželia. To jej veľmi nevyšlo, zobrali sme kľúče a išli do apartmánu. Ten bol krásny, priestranný. Veľká manželská postel a pohodlný gauč v obývačke. Hneď mi v hlave prebehlo niekoľko scenárov. Kým ja som si obzeral byt a skočil na fajčiarsku na útulnú terasu, ona už bola v posteli. Na kľučku zavesila čierne tanga, ktoré boli celé mokručké. Privoňal som. Mal som ho hneď tvrdý a pýtal sa von. Pootvoril som dvere a Natália ma čakala s vyšpúlenú pičku, nad ktorou sa vynímal ružový šperk v análiku.

Čo nasledovalo je každému z vás jasné a pre túto poviedku výnimočne nepodstatné.

Po tom ako sme sa ubytovali, vybehli sme ešte pozrieť zasnežené mesto, romantická prechádzka. Keď sme sa vrátili na apartmán, otvorili sme si fľašu vína a pri sviečkach užívali spoločné chvíle. Po prvom poháriku sme dostali šibalský nápad ako sa zahrať, pravda alebo odvaha. Práve v tomto momente som začal odhaľovať Nataliinu zvrhlú stránku.

„Pravda alebo odvaha?", pytam sa a Natália si zvolí pravdu.

Hmmm, skvelá príležitosť zistiť všetko na čo som doteraz odpovedal len v mojej hlave.

„Mala si predomnou, podobne tajné schôdzky?”, nebezpečná otázka, ale som zvedavý.

„Áno, mala. Nie také ako s tebou ale”, odpovedá a upíja si s pohára.

Ja som si vybral tiež pravdu.
„Mal si niekedy trojku?”, šibalsky sa usmieva a mapuje si možnosti do budúcna.
„Áno, mal som raz dve ženy naraz”, odpovedám a hneď sa pytam znova ja jej. Vyberá si znova pravdu.

„Ty si už mala dvoch mužov?”, pri tejto otázke boli moje ústa rýchlejšie ako moja hlava.

„Nie, nemala som naraz dvoch mužov”, spokojne sa usmievam, ale doplnila: „Ale raz ma ošukal najskôr jeden kolega, lenže nás vyrušil šéf. Keďže som sa neurobila a chcela som to dokončiť, pokračovala som s ním v kancelárii.”, dopila pohár vína.

Bola to odpoveď, ktorá vo mne vyvolala vzrušenie a pocit žiarlivosti zároveň. Predstava že si to rozdáva niekde v sklade s kolegom, ale vyruší ich šéf. A ona si rýchlo utrie kútiky úst a odíde za šéfom do kancelárie kde si poslušne kľakne aby dokončila čo začala s iným. Je to vzrušujúce a strašidelné zároveň.

Nevinná Natália, tichá voda, alebo zvrhlá štetka, ktorá si omotavála kolegov okolo prsta.

Pocity som mal riadne zmixované, pokračoval som vo výsluchu, ale už to bolo len pravda alebo pravda……

Pokračovanie v ďalšej časti.

Ako by ste reagovali vy?(náš vzťah pokračuje)