Žmurkacia bábika - RÁNO

17. 3. 2024 · 537 zhlédnutí storm_and_stress


Ešte so zavretými očami do seba nasávala chuť nového dňa. Za pootvoreným oknom švitorili vtáčatá. Vyhriata posteľ voňala večerným sexom. Bolo ráno. Bez budíka. Sobota. Za zvuku hlasného zívania si pretiahla celé telo. Pravou rukou šmátrala na voľnom mieste vedľa seba. Začudovanie sa vystriedal úsmev. Nepotrebovala obraz na to, aby ho našla. Jej stehná reagovali na známy dotyk. Nebolo to prvýkrát, kedy sa jej telo prebúdzalo rovno do husej kože. Milovala roztečené rána plné novej energie. Adamove dlaňe sa posúvali stále vyššie. Čoskoro cítila celú jeho ruku na svojom rozkroku. Jemným tlakom do nej vysielal impulz vzrušenia. Katka jemne odtiahla nohy od seba a tým sa otvorila novým možnostiam. Len vďaka tomuto pohybu jeho prsty samovolne vkĺzli medzi vonkajšie pysky jej horúcej mušličky. Muž pod paplónom nespokojne zavrčal. Keď si uvedomil, že sa preberá, o trochu viac pritlačil v mieste perličkovej vyvýšeniny nad vnútornými pyskami a zašomral čosi, čo znelo ako: „Katarína, oči nechaj zatvorené.“ Podľa oslovenia a zafarbenia hlasu vedela s istotou, že to nie obyčajné želanie, ale rozkaz.

V spoločných začiatkoch to pre ňu bolo stresujúce. Keď s ňou takto hovoril, jej telo sa okamžite naplo a vedomá si prirodzeného temna vychádzajúceho z hlĺbky jeho osobnosti sa nedokázala uvoľniť. Strach, napätie, túžba, obavy, ostražitosť, to všetko už dokázala odložiť. Jej priateľ neraz dokázal, že jej je pevnou oporou, vie, čo robí a vo všetkom sa naňho dá spoľahnúť. Spolunažívanie s ním by si krajšie ani nevedela vysnívať. Dynamika ich vzťahu bola založená na troch P - porozumení, protikladoch a prekvapeniach. Adam mal zásadu, že komunikovali svoje pocity aj potreby a prípadné nedorozumenia riešili okamžite. Snažili sa nič si nedomýšľať a nespoliehali sa, že tomu druhému niečo dôjde. Samozrejmá im obom pripadala aj dohoda, že Katka bude na voľnej nohe pracovať len toľko, aby mala pocit nezávislosti. Ako lektorka bola flexibilná a keď sa počas týždňa on vracal domov z práce, čakala ho teplá večera, uprataný byt a usmiata partnerka pripravená plniť mu želania. Za čo ju cez víkendy rozmaznával a bol kedykoľvek pripravený nosiť ju doslova na rukách.

S teplom pri srdci sa Katka sústredila na svoje príjemné pocity. Vlhko sa jej zbieralo nielen pod viečkami. Nehybne však zostala ležať, aby neporušila čaro okamihu a užívala si všetko, čo jej ešte toto ráno malo dopriať. Dva teplé prsty sa už kĺzali dnu a von. Hrudník sa jej dvíhal čoraz rýchlejšie, vnútro nepravidelne sťahovalo. Do hry s gombíkom rozkoše sa pridal tretí prst. Kombinácia vnútornej a vonkajšej stimulácie ju začínala pripravovať o rozum aj kontrolu. Hlboké výdychy čoraz častejšie sprevádzali povzdychy. K ďaľšiemu prstu pridal Adam aj na tempe. Vzrušenie, vlna za vlnou, prelievalo celé jej telo. Panva sa automaticky posúvala smerom k zdroju rozkoše otvorená ďaľšiemu levelu. Ten prišiel, ale trochu inak, než si ho predstavovala.
Prekvapená otvorila oči, akoby sa pokúšala zistiť, čo je pravdy na tom, že do nej zasúval už štyri prsty. V kombinácii s pohľadom, ktorý ju očakával sa jej to iba potvrdilo. Adam ju poznal a veľmi dobre vytušil ako bude reagovať. Vážnym hlasom, no s cukajúcimi kútikmi prehovoril: „Alečo... Bábika sa rozhodla neposlúchať a len tak svojvoľne mrká očkami?“ Jeho tón bol stále dominantný, ale Katka v ňom počula aj kusisko pobavenia. Len so sebazaprením preto dokázala prijať trest, ktorý v zapätí nasledoval. Zdroj jej vzrušenia v podobe šikovných prstov bol mušličke odobraný a navyše ju celá ruka niekoľkokrát ostro preplesla. Vlhkosť v kombinácii s prudkým prívalom vzduchu mal niečo do seba a Katka s veľkými naplno otvorevými očami predýchavala, kým lono žiadostivo pulzovalo.

S ospravedlňujúcim úsmevom nahodila pohľad „čislo 5“ a dúfala v pokračovanie. Adam ju však rýchlo vyviedol z omylu. „Vidím dobre, že maličká chce striekať? Nie nie bábika, na to si budeš musieť ešte trošku počkať a hlavne poslúchať. Darmo na mňa hádžes psie okále, teraz šup šup do kúpeľne, raňajky sú o desať minút hotové.“ Prstom mokrej ruky jej pritom prešiel po perách, ktoré pred chvíľou vydávali slastné vzdychanie a teraz sa zmohli iba na sklamané zamrnkanie. Neodolala svojej vlastnej vôni a chňapla po ňom, aby ho olízala. Taká malá rebelská pomsta za pascu, do ktorej sa sama chytila. Nezostávalo iné len čakať a poslúchať, preto sa pozbierala, mrštne vyskočila z postele, nevinne zažmurkala a odbehla do kúpeľne.