Kolegyňa Soňa

28. 3. 2024 · 3 088 zhlédnutí navierstokes

Pred necelými 3 rokmi k nám do firmy nastúpila moja spolužiačka z jazykovky Soňa. Nádherná 42 ročná, nižšia, krátkovlasá žena s vynikajúcou postavou pre ktorú je označenie MILF ako stvorené. Samozrejme začiatky sú vždy náročné v novej firme, ale ja ako mimoriadne ochotný kolega som jej všemožne pomáhal. A nielen to. Vždy jej pochválim parfém, účes, oblečenie a celkovo jej imidž.
Naša práca je dosť špecifická a vyžaduje si aj veľa cestovania. Ale firma má kvalitné autá, platí kvalitné hotely, takmer skoro vždy s wellness, takže to nie je až také utrpenie.
So Soňou nás naši vedúci vyslali na pracovnú cestu na Liptov. Deň pred odjazdom zmena. Soňa smer Bratislava. Taký sklamaný som nebol už dlho. Ale čo už. Ráno o 6.00 sa vlečiem ešte rozospatý na firemnom parkovisku k autu, keď počujem štebotavý hlas, že aké máme auto. Otočím sa a opýtam "my"?
"Áno, nakoniec idem s tebou, Bratislava sa ruší" hovorí Soňa. Samozrejme hotel máme ten istý. Deň sa niesol v pokojnom duchu, práca sa nám darila. O cca 17h sme dorazili na hotel. Navrhujem si ísť trochu zaplávať a tŕpnem, či je Soňa na to vybavená. Ja som vždy pripravený s plavkami v cestovnej taške. Na moje prekvapenie Soňa zahlási, že môže, že plavky má. Dohoda znie za 30 min pri bazéne. Kolegyňa nahodila nádherné dvojdielne, ružové plavky, v ktorých vynikla jej nádherná postava. Bruško pekné ploché vyšportované, nádherný zadok, menšie prsia a to jej dominantné nesenie hlavy. Rýchlo som skočil do vody, aby som zamaskoval vznikajúci vigvam a dal som si pár dĺžok. Soňa tiež nezaostávala.
"Skúsime aj wellness?" pýtam sa opovážlivo. "Jasné, hlavne saunu" hneď zaznela odpoveď. A za malú chvilku sa už Soňa predomnou rozbaľovala nahá z plachy. A teraz ja rozbaľujem z plachty moju erekciu, ktorú som sa snažil všemožne potlačiť (áno skúšal som aj teóriu, ktorú som niekde čítal - myslieť na mŕtve mačiatko :) ) V saune sme len my dvaja a moja spolusaunujúca mi venuje dlhý, skúmavý pohľad a tajomný úsmev. Celá sauna prebehla absolútne bez slov. Na lehátkach sme ale už začali vzájomne doberať, že čo s večerom. Každý sme si dali samostatne sprchu a opýtal som sa, či sa môžem za nejakú chviľku zastaviť na izbe. Odpoveď bola kladná. Rýchly beh na recepciu, kúpiť kondómy, oholiť, opäť osprchovať a stojím pred izbou 051.

(Pokračovanie nabudúce, pokiaľ bude záujem)