Priateľka ma podviedla s černochom

28. 3. 2024 · 3 539 zhlédnutí Miniteddy

S priateľkou Monikou sme bývali v Nemecku už nejaký ten rok a tu, v malom meste, sme aj pracovali. V poslednom čase sa to však medzi nami troška komplikovalo, možno sme spolu už pridlho. Monika nemala veľmi chuť na sex a občas sme sa aj pohádali. K tomu všetkému sa nám v práci zmenili smeny a nejaký čas, dva týždne, sme ich mali opačné, ja rannú a ona poobednú. Myslel som, že sa to medzi nami aspoň troška upokojí, keď sa uvidíme okrem pár minút cez deň iba večer. Povedal som to aj Monike a myslela si to isté. Prvé dni sa ku mne začala skutočne správať milšie, keď ma uvidela cez deň a aj večer, sex však naďalej odmietala s tým, že jednoducho nemá chuť.

Prestal som na to teda tlačiť a snažil sa na to nemyslieť, aj hoci ma to trocha štvalo. Navyše som si v jeden deň v práci všimol, že keď prišla, nenápadne ju objal jeden kolega, černoch Markus a chytil ju rukou poriadne za jej veľký zadok, zjavne si mysliac, že sú mimo pohľadu iných ľudí. Síce ho jemne odstrčila, ale hneď sa rozhliadla a všimla si, že som to uvidel.
,,Och zlatko, nie je to tak ako to vyzeralo, neboj, hneď som ho odstrčila", povedala nervózne a zjavne zahanbená Monča, ,,je to len kolega." Síce som trochu žiarlil, ale nechcel som robiť scény tak som to zobral v pohode, chvíľu sme sa ešte bozkávali a šiel som preč, mal som pocit, že je to medzi nami opäť na dobrej ceste. Aj hoci mi to čo som videl neschádzalo z myšlienok.
Moja Monča bola bacuľka, s veľkými kozami, širokými bokmi a vážne veľkou, podľa mňa dokonale tvarovanou, riťou. Nad to všetko mala ryšavé vlasy a tak som sa vôbec nečudoval, že nad ňou kde kto slintal, ako som si všimol.
Každopádne o pár pracovných dní neskôr som nejako nemal náladu a tak som z práce šiel už po pár hodinách preč. Tešil som sa, že si užijem predlžený víkend a možno prehovorím aj Monču aby si vzala voľno a užila si radšej voľný čas so mnou.

Prišiel som k dverám bytu ako vždy s úmyslom si otvoriť a zaliezť rovno pod sprchu, keď tu počujem už cez zatvorené dvere podivný tlmený hluk. Stačilo mi len pár sekúnd aby som pochopil, že sú to Mončine vzdychy, pleskanie, zvuky mrdania. Hneď mi bolo jasné, že ma Monča s niekým práve podvádza a zjavne si to poriadne užívala. Krvi by sa vo mne v tej chvíli nedorezal.
Rozbúšilo sa mi srdce, bol som extrémne nahnevaný a nevedel som, či mám ísť preč alebo ďalej, hlučne alebo potichu. Nakoniec som predsa len potichu otvoril dvere a vošiel dnu. Hneď za dverami bolo na zemi oblečenie, Mončine tangá, podprsenka.

Čo najtichšie som prešiel chodbou do obývačky, odkiaľ som mal cez roh nenápadný výhľad do našej spálne cez otvorené dvere. Vôbec si ma nevšimli, pretože boli jednak hlučný a jednak bol on otočený chrbtom a Monča mala hlavu zaklonenú dozadu do vankúša.
,,Šukaj, šukaj, šukaaaj .. poriadne mi vyšukaj piču, mám ju pekne mokrú?" hekala Monika a nohou oblapovala statného černocha. Poznal som ho, bol to ten skladník od nás z práce. Tá kurva! Markus ju držal pod krkom a svojím veľkým čurákom ju tvrdo šukal do jej ružovej veľkej kundy, pleskal jej vajcami o piču a mal zjavne dobrú výdrž. Monike sa pri tom pod ním divoko krútila, rozťahovala mu nohy čo najviac od seba a len si držala svoje veľké cecky, ktoré jej pri tom lietali tam a sem.
"Plesk" ozvalo sa slabo, Markus jej vrazil slabšiu facku, ,,Páči sa ti ako ti mrdám kundu ty kurvo?? Si moja kurva, hmm??" pýtal sa Markus a pri tom ju chvíľu šukal ešte tvrdšie a vrazil jej ďalšiu slabú facku.
,,Som tvoja kurva, som tvoje kurva..." stonala Monika ako v tranze, v tvári sa jej objavovali podivné grimasy z toho, akú extrémnu rozkoš prežívala a sama sa snažila vychádzať panvou v ústrety Markusovi, aby ho cítila ešte hlbšie.

Sledoval som to celý čas z poza rohu ako omámený a môj hnev začalo nenápadne, ale rýchlo, vytlačovať neopísateľné vzrušenie. Sadol som si na pohovku, z ktorej som mal rovnako výborný výhľad na celú tú scénu a privrel som dvere, aby ma nebolo vidno. Pár sekúnd som odolával ale nakoniec som sa neovládol, rozopol som si a úplne stiahol nohavice a boxerky.
Moja milovaná priateľka ma rovno predo mnou pár metrov odo mňa divoko podvádzala a šukala s iným chlapom ako keby to bol jej najlepší sex v živote a mňa to vzrušovalo čím ďalej viac, bolo to niečo ako porno ale omnoho intenzívnejšie.
Mal som z toho úplne tvrdého kokota, začal som si ho trepať, honiť a ďalej som sledoval ako mi ten černoch Markus šuká priateľku, chytá ju za jej veľké cecky, cucá a hryzie jej bradavky, čo ona milovala a dávala aj ešte hlbšími vzdychmi najavo. Popritom si ju držal za jej široké nôžky a len do Mončinej kundy kokotom vnikal a vnikal a bytom sa rozliehalo pleskanie pri každom príraze.
Monča hlboko, rýchlo dýchala, vzdychala ako pred porážkou a iba pišťala:,,Oooo mmmm budem, budeem ... neprestávaj ma jebať, aaach mmmm .. KRISTE .. BUDEM, jeb ma tvrdo .. AAAAAA". Markus zrýchlil, rýchlo prirážal, Mončina kunda hlasito čvachtala, tiekla, jej široké stehná jej pritlačil k hrudi, ona vrieskala v búrlivom orgazme, on ešte pár krát prirazil, zabručal ako zranený býk a očividne jej práve vystriekal prúdmi horúceho semena jej kundu zvnútra. V tej chvíli to už aj na mňa bolo moc a semeno striekalo aj zo mňa snáď tak ako nikdy v živote. Ach akú chuť som v tej chvíli mal, zaboriť svojho čuráka do jej čerstvo vyšukanej a vystriekanej kundy. Ale rozhodol som sa počkať.
Markus sa následne len zvalil vedľa nej a chvíľu predýchavali svoje cudzoložstvo a všimol som si ako Monči z kundy pomaly vyteká prúd hustého semena a tečie až na zadok. Po chvíľke sa však párkrát len pobozkali, objali, chvíľu sa potichu rozprávali a Monča šla Markusa vyprevadiť. Pri čom sa z postele postavila ako keby mala viacpočetnú zlomeninu panvy a musela to rozhýbať. Rýchlo som privrel úplne dvere na chodbu, počul ako sa otvorili dvere, zavreli. Pár sekúnd bolo ticho, načo sa roztvorili dvere do obývačky a vošla Monča, stále úplne nahá s hompáľajúcimi sa kozami a semenom ktoré jej pomaly stekalo a zasychalo na stehne.

Hneď ako ma zbadala, preľakla sa a zbledla a jej výraz bol na nezaplatenie, nezmohla sa ani na slovo. Hneď na to si ale všimla, že na sebe mám len tričko a sedím so svojím, stále tvrdým čurákom v ruke a od semena. Na slovo som sa nezmohol ani ja. Chvíľu sme na seba len pozerali a .... (pokračovanie nabudúce)