Nevera poza fitko

15. 4. 2024 · 1 975 zhlédnutí ten_korporatni

Tomáš a Petra chodili spolu cvičiť do fitka, na spoločné lekcie. Bola to ich chvíľka dňa, kedy nemuseli byť vzornými rodičmi, partnermi, zamestnancami… Chvíľka, kedy mohli byť samí sebou a oboch ich to bavilo.

Spriatelili sa, mali takto s kým zdieľať radosť, ale aj stres a starosti. A že ich bolo…

Obaja mladí s chuťou do života, uzatvorení v kolobehu denných rutín ich rodín a zamestnania. Čas pri cvičení, bol ich únik.

Ako týždne a mesiace plynuli, mali si stále čo povedať a chuť tráviť spolu viac času. Krátke rozhovory pomedzi striedanie cvikov im už nestačili.

Začali sa stretávať, tesne pred tréningom, na krátke kafe v kaviarni neďaleko fitka. Boli radi, že si mohli vymeniť starosti všedného dňa a potom si spolu perfektne zacvičiť.

Po spoločnom tréningu sa vždy vracali naspäť, každý do svojho kolobehu povinností, ale už to bolo iné, vypotili stres, načerpali sily a prišli na iné myšlienky.

——————————————————-

Bolo leto, tropické noci a cez deň neklesla teplota pod 35 stupňov. Obaja toho mali dosť. Ako doma, v práci, do toho ešte tieto horúčavy.

Tomáš a Petra spolu sedeli v aute a dívali sa na fitko. Obom sa tam dnes nechcelo, boli vyčerpaní z horúčav a na káve sa im sedelo moc fajn.

Mali chuť ešte chvíľu ostať, ešte chvíľu sa rozpravať. Predsa, toľko toho ešte neprebrali. Do ďalšej kaviarne sa im už nechcelo.

Obaja si podvedome chceli nájsť nejakú výhovorku, aby di fitka dnes nemuseli. Ticho prelomil Tomáš.

“Čo keby sme si vzali ice cafe a dali si ho u mňa v office? Mám kľúče, o tomto čase tam už nik nie a klímou je super vychladená?”

Petre to prišlo ako dobrý nápad. Vonku v tej horúčave sa byť nedalo, do ďalšej kaviarne sa jej už nechcelo a na fitko sa dnes necítila. Súhlasila, pozrela sa na Tomáša a očami sa dohodli.

“…ale, pri všetkej slušnosti a počestnosti”, dodala so širokym úsmevom a obaja sa zasmiali.

———————————————————

Tomáš neklamal, v budove okrem vrátničky už nik nebol. Vložil kľúč do dverí a obom odľahlo, ako príjemne chladno bolo v miestnosti.

Spoločne si sadli si na gauč, prebehla pol hodina. Pokračovali dobre rozbehnutej debate, až si uvedomili, že po prvý raz sú spolu skutočne sami. Po mnohých stretnutiach vo fitku, či v kaviarni tam sedeli vedľa seba a nikde nikoho.

Tomáš mal rád spolocnosť Petry. Bola rozumná, mladá mamina a priťahovala ho svojou krásnou postavou.

Bola chudej postavy, mala cvičením krásne vyformovaný pevný zadok, malé pekné prsia, ktoré sa k jej chudej postave hodili, blond vlasy v cope a v tvári výraz mladej mamičky.

Tomáš z nej nemohol strhnúť zrak. Díval sa hlboko do jej oceľových očí, díval sa na jej pery, ako si ich zvlhčovala jazykom, na jej krásne biele zuby.

Všimol si že má športovú podprsenku a v hlave si predstavoval ako asi vyzerajú jej prsia. Bol od nej iba pár centimetrov, videl ako dýcha ked rozpráva a cítil jej vôňu.

Túžil zistiť ako chutia tie jej pery. Pri spoločnom cvičení sa dokázali v pohyboch dobre synchronizovať. Chcel vedieť, či by to tak bolo aj pri sexe. Páčilo sa mu ako po sebe pri tréningoch pozerali, obaja zničení, udýchaní, spotení, vysmiatí a šťastní.

Vnínal že ju čas s ním baví, ale nebol si istý, či má podobné chute. Predsa len bola veľmi zodpovedná, ale na druhú stranu vedel ako ju baví objavivať nové.

Tomáš nabral odvahu a pri tom ako sa spolu rozpravali ju chytil za ruku. Dívali sa jej pri tom do očí, Petra na moment prestala rozprávať, po chvíľe pokračovala.

Rozprávali sa ďalej a ich ruky sa pri tom začali spolu najprv hladiť, mala skutočne jemné ruky a okamžitú odozvu, na jeho dotyky hneď reagovala, ruky sa vzájomne hladili a prsty zamotávali jeden do druhého. Obaja boli nervózny. Všimol si to na nej a cítil to tiež na sebe. Pokračovali.

V jeden momen keď to bolo naozaj prijemné a debata začala viaznúť, zadíval sa jej do očí, druhú ruku je položil na jej odhalené rameno a naklonil sa k nej že ju pobozká.

Ich pery sa dotkli a Tomáš v ústach ucítil jej teplý dych. Chytil jej tvár do dlaní a cítil ako Petra opätuje jeho bozk. Ich pery sa začali vzájomne ochutnávať a jazyky preplietať v radosti z pocitov ktokré cítili. Dych sa začal zrýchľovať. V miestnosti začalo byť zrazu horúco.

—————————-

Ak si ňou nebol istý, tak teraz to už bolo jasné, Petra mu opätovala dotyky a bozky. Myslel si správne, že aj napriek jej zodpovednej povahe má v sebe dobrodruha a baví ju skúšať nové. Len to posledné roky potlačovala.

Petra prebrala iniciatívu a vrátila Tomáša do gauča, ale nie aby prestal, vyzliekla mu tričko a pohladila ho po jeho hrudi, Tomáš sa len díval. Zosunula sa nižšie, kde už vytŕčala poriadne viditeľná hrča v jeho nohaviciach.

Páčilo sa jej čo vidí a jemne mu ho pohladila, cez tenké nohavice, ktoré za okamih stiahla, aby mu ho oslobodila. Prekvapil ju. Dlho nevidela iný mužský penis a tento sa jej páčil, jednak svojou dĺžkou takmer 20 cm, tak i hrúbkou.

Pevne mu ho chytila do ruky a začala pomaly honiť. Nervalo dlho a začali sa objavovať prvé polopriesvitné kvapky semena, od jeho vrzušenia. Pocítila obchovkú chuť ho ochutnať. Najprv si jemne lízla kvapôčku slaného semena a následne si vložila jeho žaluď do úst.

Naslinila si ruku a začala mu ho honiť po celej jeho dĺžke. Znova si vložila jeho žaluď do úst a pomaly mu ho sala. Tomáš bol ako v siedmom nebi. Zvíjal sa v slasti a jemne vzdychal. Rukou hladil Petru vo vlasoch.

Petra v ústach cítila, že jeho vzrušenie je už veľké, cítila ako jeho penis zmohutnel a ako mu v ňom cuká. Nechcela aby to skončilo len pri fajke. Vstala a opýtala sa Tomáša: “máš kondóm?”

“Jasné”, odvetil Tomáš a podal jej ho, aby mu ho nasadila na jeho veľký penis. Nebolo to jednoduché, ale s jeho pomocou sa im to podarilo.

Bol to dobrý nápad, Tomáš mal už na krajíčku, takto mal dosť času sa spamätať, prebral iniciatívu, pobozkal Petru a v jej ústach cítil seba, čo ho este viac vzrušilo.

Vyzliekol jej tričko, rozopol podprsenku a pobozkal jej krásne malé prsia, ktoré na neho vykukli. Pohladil jej ich a pobozkal bradavky, stiahol jej nohavice i s gaťkami a položil ruku na jej pičku.

Pohladil ju cez jej jemné svetlé, po stranách upravené, chĺpky a zašiel prstom dnu. Mala ju vzrušením už poriadne vlhkú, hneď pridal aj druhý prst a začal ju hlboko prstovať, počas toho, ako sa bozkávali.

“Tak ona sa nebojí prebrať iniciatívu, uvidíme kam môžeme zájsť”, pomyslel si, vytiahol prsty z jej pičky a dal jej ich ochutnať. Petra sa na neho zadívala, šibalsky sa usmiala, olízla mu prst a začala ho sať ako penis.

“Takto sa ti to ľúbi? Ty malá rajda?”, povedal a díval sa jej pri tom do jej oceľových očí.

“Áno”, odvetila Petra a usmiala sa.

Otočil ju smerom k pracovnému stolu, položil ju naň, odzadu vložil dve prsty do jej vlhkej pičky, pohladil ju a roztiahol jej nohy.

Placol ju po jej vyšportovanom zadku. Vzal do ruky svoj veľký a pevný penis a oprel o ňu jeho špičku. Jemne ju zatlačil do vnútra, čo sa cez malý odpor podarilo bez problému a začal prirážať.

“Ahhhh, poriadne na opíchaj…”, povedala Petra tvárou otočenou do stola a Tomáš pridával na intenzite. Sem tam ju plesol po zadku. Petra vzdychala slasťou a on cítil ako je stále vlhkejšia a vlhkejšia. Pritvrdil, pevne jej chytil panvu a zasúval do nej celú svoju dĺžku. Petra mu išla panvou naproti. Bola prekvapená ako hlboko ho v sebe cíti. Chcela ešte…

Tomáš prirážal čo mu sily stačili, hlboko a v rytme, obaja lapali po dychu. Snažili sa udržať spoločné tempo, čo sa im aj darilo. Petra si to poriadne užívala: “ahhhhh… vydrž ešte…”, bolo posledné čo mu utkvelo v pamäti.

Jednou rukou jej držal panvu a druhú položil na jej chrbát. Netvalo dlho a Petra sa začala zvíjať v orgazme. Obaja stratili prehľad o tom aký robia hluk. Keď jej kŕč opadol, Petra si natiahla ruky dopredu a odovzdane si ľahla na stôl. Prechádzala ňou vlna orgazmu v dozvukoch. Jej dýchanie sa spomaľovalo.

Tomáš ju nechal užiť si ho. Podal jej ruku, aby sa postavila a pobozkal ju. Páčil sa mu pohľad na jej úsmev na jej neprítomné oceľové oči. Bozkávali sa ale Petra cítila na stehne, že Tomáš ma ešte postavený penis.

Kľakla si pred neho, stiahla mu kondóm, vzala ho do pusy, bol poriadne navretý, začala mu ho honiť a stačilo málo, rýchlo začal striekať. Jej ústa zaplavila dávka teplého semena, bolo ho hodne, snažila sa prehĺtať ale nestíhala všetko. Semeno tieklo po jej krásnych prsiach. Nechala ho kým mu skončí orgazmus a poriadne ho dočistila jazykom.

Objali sa a ľahli si na gauč. Dvaja nahí, spotení, ulepení semenom, ale vysmiatí a spokojní, presne tak ako to poznajú z ich spoločných tréningov.

Ich vzťah prešiel do druhej fázy. Teraz začali trénovať dvojfázovo.

————————————————-

Ak sa ti poviedka páčila, daj mi o tom vedieť lajkom👍, alebo v komentári👇

Prípadne, v mojom profile nájdeš ďalšie poviedky😉