Mladá maminka na materskej

16. 4. 2024 · 2 526 zhlédnutí ten_korporatni

Stratil som kočku. Teda nie kočku, kocúra. Viem. Som debil.

Doma sme sa rozhodli ho dať vykastrovať, nech neplodí nezaopatrené mačiatka. Niesol som ho do veterinárnej kliniky na zákrok v prenosnej klietke.

Pozná to tam. Už tam bol. Brali mu tam krv. Nezabudol. Takou silou sa oprel o dvierka klietky, že ich vyvalil a pustil sa na útek.

Pondelok, 8:30 a ja v saku, košeli a nohaviciach v centru Prahy naháňam splašeného kocúra. Dívam sa pod autá, volám na neho, utekám za ním. Musel som pôsobiť hodne zúfalo. Tak som sa aj cítil.

Jedna mladá baba so psíkom celú tu scénu videla. Asi jej ma prišlo ľúto, asi má tiež doma kočky. Oblečená v teplákoch a mikine s kapucňou na rannej prechádzke, pridala sa ku mne, chcela mi pomôcť. Psíka uviazala o svoj vchod.

Začalo pršať, začalo liať, je jar a dážď bol fakt studený a my sme sa snažili chytiť toho kocúra. Dávali sme si signály, približivali sa k sebe a snažili sa ho nahnať k sebe. Raz bol bližšie jeden, raz druhý. Darmo. Kocúr mal vždy navrch.

Trvalo to hodinu a kocúr zabehol tak, že sme ho stratili úplne. Utekal kdesi popod auta preč a musel niekde zahnuť do bočnej ulice, alebo sa ukryl pred dažďom.

S dievčinou, Lenkou, ako som sa neskôr dozvedel, sme sa dohodli, že budeme prečesávať okolie.

Tá si len odbehla vrátiť svojho psíka do bytu. Ďalsiu hodinu sme v daždi prečesávali okolité ulice. Bezvýsledne.

Nakoniec sme sa po dvoch hodinách streli opäť pred ordináciou. Obaja mokrí, špinavé boty a kolená od blata, bez kocúra.

Sakra, tá baba musí mať skutočne rada kočky, ked investovala toľko svojho času, aby mi ho pomohla chytiť. Chcel som sa jej odvďačiť.

V kaviarni vedľa som kúpil dve cappuccina a jej veľkú čokoládu so sušeným ovocím. Po dvoch hodinách spoločnej naháňačky, kedy sme sa dorozumievali len pohľadom očami, gestami sme sa začali rozprávať.

Lenka bývala hneď vedľa, ráno venčila svojho psíka a skutočne ma doma bytovú kočku a nevedela by si predstaviť o ňu prísť. Lenka má dve deti, jedno v škôlke a druhé mladšie ešte v jesličkách. Lenka bola doma. Na partnera som sa nepýtal.

Vek som jej odhadoval na 25-28. Bola nižšej postavy, tmavé dlhé vlasy zopnuté v cope, hnedé oči, bez makeupu, plné pery. Pod mikinou som videl jej menšie prsia, odhadujem 2-3, krásne plné boky.

Pili sme kafe a odprevadil som ju k jej vchodu. Vymenili sme si čísla s tým, že si dáme vedieť, ak by ho ona v okolí videla, alebo ak by som ho ja neskôr našiel.

Rozprávali sme sa o domácich miláčikoch, deťoch, pýtala sa ma na prácu. Uvedomil som si, že tam ešte dnes musím, čo som jej aj povedal.

“Takýto premočený tam chceš ísť?”, odpovedala a dívala sa mi do tváre, kde mi medzičasom schádzala kvapka vody z vlasov po nose, “poď sa hore osušiť, veci dáme do sušičky”.

Uvedomil som si, že domov sa teraz v pondelkovej premávke nedostanem moc rýchlo, zmočím si sedadla v aute a ešte prechladnem, “dobre, ale iba na skok”, odvetil som.

Lenka bývala v malom byte sama, no nie tak úplne, bol tam ešte psík, jej kočka Sheila a neporiadok typický pre domácnosti s malými deťmi. Všade detské veci, hračky po podlahe, v kuchyni riad z raňajok, prádlo ktoré čakalo na ožehlenie, pustený televízor.

“Tu máš uterák, daj mi veci, hodím ich do sušičky, sako asi nie, ale ten zvyšok osušíme, dam tam rýchly program”, hovorí mi rázne mladá mamička 2 detí.

“Daj si zatiaľ teplú sprchu, nech neprechladneš, spravím nám čaj”, pokračovala a usmerňovala ma.

Ani som sa nenazdal a stojím nahý v jej chodbe, uterákom si zakrývan svoje prirodzenie, sakra, mal som sa aspoň oholiť.

Svojím spôsobom mi to prišlo sexy. V tejto situácii som ešte nikdy nebol. Hovorím jej, “dobre, ale ty prvá, si dáma, a ak dobre vidím, si tiež premočená až na kosť”.

“O mňa sa neboj”, odpovedala mladá rázna holka a usmiala sa.

Zavrel som sa v jej kúpelni, rýchla horúca sprcha mi spravila skutocne dobre. Trochu zo mňa opadol stress, z toho že som stratil kocúra, na druhú stranu, je pondelok ráno a sprchujem sa v byte mladej mamičky.

Táto myšlienka ma vzrušila. Mal som chuť sa uvoľniť, postavil sa mi a ja som sa s ním trochu začal hrať, privrel som oči, nechal si púšťať horúcu vodu na nahé telo a trochu ho začal honiť.

Hmmmm… ak by som bol doma isto by som sa teraz dobre spravil, ale zamkol som? Nebol som si istý. Radšej som skončil so sprchou a nechal som si zájsť chuť. Vyšiel z vane, osušil sa a uvizal si uterák okolo pásu.

“Klop, klop”, ozvalo sa spoza dverí. “Hovorím si, či sa ti nič nestalo, že si tam tak dlho”, hovorila na mňa Lenka spoza dverí, “smiem vojsť?” Pokračovala.

“Jasné, už som hotový”, odpovedám jej a utiahol som si ešte pevnejšie uterák, okolo pásu.

Lenka vošla zabalená v osuške, mala ju od pŕs až nad kolena. Dívala sa na mňa svojími hlbokými hnedými očami a milo sa usmievala. Krásne voňala. Vlasy mala ešte vlhké, rozpustené.

Dívali sme sa na seba a ja som nedokázal v tom malom uteráku zakryť moje vzrušenie. Môj penis, po tom čo som si ho v sprche začal hladiť, sa nie a nie ukľudniť. Cítil som, ako ním tlačím na uterák, ktorý som si utiahol moc natesno. Postavil sa mi a bolo to vidno. Všimla si to a ja som si myslel že sa prepadnem od hanby.

“Hmmm, čo sa to tu dialo?”, vypadlo z nej a usmiala sa. Díval som sa na ňu, do jej očí, na jednej strane obrovská hanba, na druhú stranu, v tom uteráku pôsobila tak sexy.

“Dlho som nebol polonahý v byte cudzej a peknej ženy, trochu to na mňa zafungovalo”, poznamenal som a sklopil zahanbene zrak.

“Myslíš si o mne, že som pekná? Čo si ešte myslíš, pokračuj?”, odpovada protiotázkou.

“Si pekná mladá mamina, isto ustarostená, venuješ sa obom deťom a berie ti to všetok tvoj čas, čas pre seba, hmm, asi ho nemáš hodne, isto by si si ho zaslúžila viac. Viac času pre seba, možno viac pozornosti od partnera, neviem či máš pri sebe niekoho, vidím tu pár mužských vecí, ale nie je ich moc”, odpovdal som.

“Mala som priateľa, ale už sa nestýkame a áno, som na deti teraz sama a všetok čas venujem im, ale zvládame to”, smutne prehovorila. “Toho času pre seba moc nemám, chcelo by ho rozhodne viac, veď oni povyrastú a bude to lepšie”, dodala a usmiala sa.

“Život ma naučil, využiť naplno každú voľnú chvíľu pre seba, ktorá sa mi naskytne, ktorá ma vytrhne z môjho kolobehu okolo detí, ako keď som ti dnes pomohla s kocúrikom, mrzí ma, že sme ho nenašli”, smutne sa mi zadívala do očí.

“Táto chvíľa je pekná”, hovorím jej a opätujem jej pohľad priamo do očí.

Súhlasne prikývla, usmiala sa.

Stáli sme tam jeden od druhého na pár centimetrov zabalený v uterákoch a to napätie by sa dalo krájať. Rukou som ju chytil za krkom, jemne pohladil, priblížil sa k nej a pobozkal ju. Bože tá voňala krásne.

Začali sme sa vášnivo bozkávať. Žiadne ochutnávanie pier, naše jazyky sa začali spolu hrať v rýchlom tempe, ako keby to bol závod o čas. Vnímal som, ako sa nám obom zrýchlilo dýchanie.

Druhou rukou som jej uvoľnil uterák, ten padol na zem a predo mnou stála krásna mladá maminka, tmavé rozpustené vlhké vlasy, hlboké hnedé oči, plnšie pery, prsia trojky, po kojení mierne ovislé, ale páčili sa mi, malé bruško, širšie ženské boky a zarastený klín. Dívala sa na mňa a uvoľnila môj uterák.

Objali sme sa, ona ešte chladná z vonku, ja horúci po teplej sprche, zapadli sme do seba ako puzzle, cítil som ako sa môj postavený vták prediera medzi jej stehná, cítil som na ňom jej jemné chĺpky. Bozkávali sme sa.

Hladil som ju po tvári, hladila ma vo vlasoch. Vzal som do ruky jej prsia a bozkával ich, jemne sal jej bradavky a vrátil sa ju ochutnávať na krku a znova k jej ústam, bola trochu spotená, voňala krásne žensky. Pácilo sa jej, ako som sa jej venoval.

Chcel som ju ochutnať celú. Posadil som ju na vaňu, roztiahol jej nohy, kľakol si medzi ne a jemne bozkával jej vnútornú stranu stehien, až som sa dostal do jej zarasteného klína. Jazykom som ochutnal jej vlhkú pičku a nechal som sa unášať vzrušením.

Zasunul som jazyk dnu a ochutnával jej štavičky. Pulzoval som jazykom a cítil, že som našiel to správne miesto, keď začala hýbať pánvou oproti môjmu jazyku. Ešte viac roztiahla nohy, rukami sa chytila steny a práčky vedľa vane, zaklonila hlavu a užívala si rozkoš.

Jej “aaáááno, tammmm”, mi ešte dlho znelo v ušiach.

Keď sa mi zdalo, že si to naplno užíva, prestal som, vstal, vyložil som ju na práčku, sadla si a jednu nohu položila na vaňu, ovorila sa predo mnou jej krásna mladá zarastená pička, naslinil som si vtáka, ktorý sa už nemohol dočkať, priložil k nej špičku a vzápäti ho do nej zasunul celý.

Cuklo ňou, zmeravel som, dívala sa mi do očí a ja som tam videl tú dravosť. Chcela to a chcela to poriadne. Začal som prirážať na celú dĺžku penisu a ona kládla stale menší a menší odpor. Zasúval som do nej na plnú dĺžku a začal zrýchľovať tempo.

Na jej rukách som videl navreté žily, ako sa zo všetkých sil držala steny a práčky. Tempo som naďalej zrýchľoval a ona si to stále viac a viac užívala. Nestíhala s dychom a jej vzdychy muselo byť cez stupačku počuť na viaceré poschodia.

Tiež som sa uvoľnil, v jeden moment, keď sme sa zladili v pohyboch som ucítil, ako jej orgazmický kŕč pulzovito zviera môj penis. Uvoľnila sa, pustila sa steny a zavesila sa mi okolo krku. Užívala si orgazmus, jeho dozvuky a ja som ho z nej počas toho ešte veľmi pomaly vyťahoval a znova zasúval dovnútra, kým úplne neodznel. Ostal som vnej dokonca.

Keď prišla k sebe, kľakla si mi k nohám, očistila ma jazykom od jej šťavičky, dala si ma sadnúť na vaňu, kde predtým sedela ona a láskyplne mi ho bozkávala po celej dĺžke, od špičky, kúsok po kúsku, až po miesto kde sa napájajú gule.

Naslinila si ruku, jemne ho chytila a začala honiť po celej dĺžke, popri tom mi bozkávala gule a brala do pusy jednú i druhú. Bolo nesmierne príjemné a tiež vzrušujúce, keď sa pomedzi to na mňa tými svojími hnedými očami pozrela, ako keby kontrolovala, či a ako si to užívam.

Po chvíľke mi roztiahla nohy a ako som tam seden, na vani, pokračovala s bozkami ďalej až k môjmu zadku. Jemne mi ho pobozkala a opýtala sa ma: “smiem?”.

Túto techniku mám rád, súhlasne som prikývol a užíval si ten pocit ako do mňa zasúva svoj jazyk, počas toho, ako mi ho honila rukou, bolo to blažené. Naslinila si svoj malý prstík a pomaly mi ho zasunula do zadku, vedela kde pritlačiť a ja som ucítil ten krásny pocit maximálneho vzrušenia z masírovania prostaty.

Môj penis v jej druhej ruke začal pulzovať a ja som dosiahol nádherný orgazmus. Semeno začalo tiesť po ňom, po guliach, k zadočku a ona nezaháľala, začala ma od neho hneď jemne a láskyplne čistiť. Sala a bozkávala môj penis a gulky, skončilo to až mojím druhým orgazmom priamo do jej pusy.

Dali sme si spoločnú sprchu a navzájom sa očistili od zbytkov semena, osušili sa, moje oblečenie už bolo suché, vypili sme už studený čaj a rozlúčili sa v nádeji, že sa ešte niekedy stretneme.

Ešte v ten večer som jej napísal, že o blok ďalej som našiel strateného kocúra.

Odpovedala mi, že je rada, že sa našiel a že jeho hľadanie so mnou ju bavilo.

————————————————

Ak sa ti poviedka páčila, daj mi o tom vedieť lajkom👍, alebo mi napíš komentár👇

Ak sa ti páčila moc, pozri v mojom profile ďalšie poviedky😉