Aj po party sa to moze zvrhnut

19. 4. 2024 · 1 511 zhlédnutí TMVSOM

Povodne to mala byt len povinna jazda, pracovna. Pozvanka pre dve osoby na recepciu pri prilezitosti okruhleho vyrocia jednej organizacie. Nemam to rad. Manzelka to zboznuje. Vzdy sa nahodi, saty po kolena, aby sa dodrzala etiketa. Lodicky na vysokom podpatku, co znamena ze je vyssia ako vacsina pritomnych chlapov. Make up a vlasy, manikura a skvely parfem.
Ano, viem ze sa tvarim otravene, ze je to pre mna len blba pracovna povinnost, ale chodim tam, aby ona bola spokojna.
Teraz to bolo v novej budove divadla, tam na viezla svagrina, brala deti k sebe, naspat bol odvoz zabezpecny organizatorom. Tak sa trosku popilo. Na uvod bublinky. Potom vinko, biele. Ides v tempe, s pravidlom ze nikdy nesmies klesnut na nizsie percento alkoholu, davame si poharik cerveneho. Ale nezachutilo, co tak rumik.
Brzdime radsej, moze to skoncit aj s hlavou v zachodovej mise, a my sme vypratali dom, nech mame radovanky.
Prichadza znamy, s manzelkou, zoznamujeme sa a na privitanie ide whisky. Skvely rozhovor, dalsia whisky, vzdy som si s nim mal co povedat, a dnes sme zistili, ze aj ako pary su rozumieme. A na rozlucku este dalsia.
Odvoz autom bol fajn, mlady chalan nas spolahlivo vysadil pred domom, alkohol v hlave roztocil kucerave myslienky.
Uz na chodbe sa dobijam do manzelky, bozkava ma naruzivo, dobre znamenie. Ruka v jej nohavickach prezradza mokru muslicku. Sklanam sa dole, ale odmieta ma, ze musi najskor smer kupelna.

Ja tiez, ale som rychlejsi a som prvy ready. Kym cakam, pozeram ze mi prisla sms od znameho, tiez uz dorazili domov a dakuju za prijemny vecer, dufaju ze sa niekedy este takto vo stvorici stretneme. Odpisat ale nestiham. Prichadza manzelka.

Nahodena v sexi pradle, roztuzena v ociach aj v tele, az na niekolko metrov citim ako z nej vyraza nadrzanost. Presne pre toto sme poslali deti prec. Nech sa konecne mozeme uvolnit, nebat sa ze nam niekto vleti do spalne, lebo pocuje cudne zvuky. Chceme ju vidiet ako si uziva a tak mam rozsvietene.

Bolo to skvele a pozeram, ze na mobile mam dalsiu spravu. Opat od znameho, pyta sa ci sa nieco deje, preco som neodpisal. Tak som mu napisal pravdu: nestihol som, prisla polovicka a dali sme si manzelske povinnosti.
Zena mi zacala nadavat, preco vypisujem take hluposti. Pokracovala by dalej, ale uz je tu od dalsia sprava: my tiez, Z. sa urobila dvakrat, teraz tu lezi mrtva, hola, roztiahnuta a asi si to zopakujeme.

Manzelka mierne v soku, pozera na mna, a tak odpisujem: neverime.

Prisla sprava, fotka, ich dvoch, nahych, bolo jej vidno prsia. A ze ich mala presne tak prekrasne ako som si myslel.

Vymenili sme si este vela sprav a fotiek v ten vecer, vratane takych, za ktore sme sa na druhy den hanbili. Ale co uz. To co sme im ukazali my, ukazali aj oni nam. Nevedel som, ze sa viem stale urobit 4x za vecer.

Asi sa uz s nim nikdy nechcem stretnut. Len neviem co planuje manzelka. Zacala si pisat sama so Z.