S manželkou a neznámym v parnej saune

26. 4. 2024 · 2 972 zhlédnutí ten_korporatni

Stalo sa to samo. Dlho som manželku presviedčal na experimenty ako swingers, alebo pribrať niekoho tretieho, zjavne len musela nastať vhodná chvíľa…

Tá nastala keď som uvidel v jej očiach obrovskú žiadostivosť a šibalský úsmev, keď stála nahá v parnej saune, môj vták bol hlboko v nej a ona si uvedomila, že sa na nás díva krásny, nahý muž so stoporeným penisom. Nepredbiehajme…

Manželka, nižšej postavy, dlhé, husté a vlnité rudé vlasy, prenikavý pohľad cez výrazne rámy okuliarov, plné pery, prsia po deťoch ovislé ale stále veľké 4+ s nie malými dvorcami, bruško tak akurát, širšie materské boky a zadok za ktorý sa dá chytiť. Zjav Venuše podčiarkuje jej prírodne zarastený rudý klín, upravený po stranách. Divoká malá žena doma, v práci i posteli.

Bolo to v minulý pondelok. Konečne sme mali chvíľku iba na seba, deti sme odviezli do škôlky a my sme nabrali smer zámocký hotel, 4hviezdy s krásnym wellness. Bolo dopoludnie, wellness síce nebol súkromný, ale v tomto čase tam býva ešte prázdno.

Wellness je kompletne bezplavkový a tak sme iba v bielyh plachtách korzovali medzi saunami. Mali sme pravdu, moc ľudí tu nebolo, sem tam sa mihla nejaká postava.

Sediac vo fínskej saune, obaja nahí, po dlhom čase iba dvaja, bez detí, nešlo nechať to ten tak a vidieť pot, ako sa rosí a steká po manželkiných veľkých prsiach ma nenechalo dlho chladným. Aj napriek vysokej teplote fínskej sauny som ho mal rýchlo postavený.

Všimla si to a sama od seba ma po ňom začala hladiť, opätoval som jej bozky a jedným okom som sledoval dvere, či sa nechystá niekto vojsť, súčasne som druhou rukou vchádzal cez jej od potu vlhké chĺpky do jej pišulky a tá bola rovnako mokrá vnútri. Ak by niekto práve nevošiel dovnútra, zrejme by sme sa tam navzájom urobili.

Neviem čo to do nás vošlo, ale v ten moment sme si prišli ako dvaja čerstvo zamilovaní puberťáci, ktorí jediné čo chcú je súložiť, v každú voľnú chvíľu, vo svete dospelých, ale ukrytí pred ich zrakmi.

“Vírivka!”, poznamenala manželka, “ideme”, súhlasil som a predstavoval si nás už tam. V tom wellness mali krásnu veľkú vírivú vaňu, nie takú akú si ľudia dávajú na terasy, ale vo veľkosti tých okrúhlych nafukovacích bazénov, čo ľudia kupujú deťom na záhrady.

Keď sme vošli do miestnosti, všimli sme si tak o 15 rokov starší manželský pár, obaja sedeli vedľa seba a vychutnávali si bublinky. Pozdravili sme sa, plachty nechali vonku a nahí vošli k nim. Tiež sme sa sprvu usadili vedľa seba, ale dlho nám to nevydržalo.

Manželku som obímal cez okraj vírivky, po chvíli sme sa na seba natisli, fyzická blízkosť, naša nadržanosť a bublinky, ktoré sme cítili na našich nahých telách, spôsobili, že sme sa vzápätí začali vášnivo bozkávať. Môj vták sa znova postavil a manželka mi ho pod vodou začala honiť.

Začalo to fungovať aj na dvojicu oproti nám, zrazu neboli tak ďaleko, zrazu sa i oni obímali, stavím sa, že mu to pod vodou tiež robila rukou a obom sa im to páčilo.

Videli sme, že si to užívajú a to nás posmelilo. Prestali sme ich vnímať a pokračovali sme. Počas toho, ako mi robila dobre som do nej prstami cez tlak vody vnikol a obaja sme pridávali na intenzite, spojení v bozkoch. Vedeli sme, že sú tam a to nám pridávalo na vzrušení.

Manželka to nevydržala ako prvá, prestala ma bozkávať, prišla predo mňa, objala ma a začala sa napichovať na môj v tom čase už kamenný penis. Ja som sedel opretý o vírivku, jej štvorky prsia s veľkými dvorcami sa mi v rytme hojdali pred tvárou a ja som sa cez jej rameno striedavo díval na ne a na pár za nami. Tiež pokročili, dívali sa na nás a niečo si šepkali.

Manželka sa medzičasom takmer úplne odviazala a začala po mne jazdiť čo jej sily stačili, bola viac von z vody sko v nej, jej vzdychy museli doliehať na celú miestnosť. Zahodila svoju hanblivosť. Bola krásna ako si to užívala a ja som jemne sal je už tvrdé bradavky.

Pre dvojicu oproti nám toto bolo asi za hranou. Začali sa dvíhať a s úsmevmi na perách, ktoré nám venovali, odchádzali a privierali za sebou sklenené dvere.

Chvíľu som premýšľal, či si to išli rozdať niekde vedľa, alebo sme ich pohoršili, ale len chvíľu. Z myšlienok ma vypol môj orgazmus. Začal som plniť manželku svojím semenom a my sme si vychutnávali našu hedonistickú chvíľku. Sami pre seba v bozkoch a objatí.

Opustili sme vírivku a zamierili sa trochu schladiť pod studenú sprchu. Už sme to potrebovali, ale ja som vedel, že jej chvíľa ešte len príde.

Schladiť sa, napiť sa a namierili sme si to do parnej sauny. Plachty ostali vonku. Dnu bolo plno pary a teda viditeľnosť značne obmedzená. Boli sme tam sami, čo sme sa rozhodli znova využiť. Chcel som dopriať vyvrcholenie aj jej. Bolo jasné, že to chce.

Navrhol som jej, aby sa mi otočila chrbtom a vystrčila ten svoj krásny zadok. Oprela sa rukami o medzistenu v saune, ja som sa na ňu natlačil odzadu a prenikol do jej vlhkej pišulky až na doraz. Chytil som ju za ňu a zasunul dva prsty, stále bola poriadne vzrušená, citlivá a vlhká. Priložil som svojho tvrdého vtáka, dnu to išlo to veľmi hladko. Cuklo ňou, ale iba od vzrušenia.

Pridržiavala sa deliacej steny, ja som do nej prirážal a ona si užívala ten moment živočíšneho sexu. Obaja tvárou smerom k dverám, čo ak by niekto vošiel.

Rozhodne sme neboli potichu, muselo nás byť počuť i za dvere. Manželka si moje prírazy užívala čoraz viac a viac a my sme kompletne stratili všetky zábrany. Vedel som, že jej orgazmus sa blíži. Vnútri ju mala už hodne vlhkú a celá ta situácia verejného miesta tomu len napomáhala.

Neboli sme ďaleko od jej orgazmu, keď sme počuli kroky pred saunou, videli siluetu postavy za mliečným sklom na dverách, ale nedokázali sme už prestať. Nedokázali sme sa odtrhnúť. Vzrušenie už bolo privysoké. Vtedy vošiel on.

Muž, vysoký takmer 2 metre, starší od nás asi o 10 rokov, sympatický, iní ako ten ktorého sme videli vo vírivke, usmieval sa a vyzeral, že by sa rád pridal. Bol chudej postavy, svaly, ramená, malé bruško, kratšie vlasy, v tvári zarastení, ale v barbershope upravený. Medzi nohami sa mu hompáľal dlhý polovzrušený penis.

Vošiel, zatvoril dvere a zastal, díval sa striedavo na ňu a na mňa, my sme takmer prestali, stále som bol v nej, vták mi stál, pomaly som ho ďalej vyťahoval a zasúval dovnútra, ona nevedela čo má robiť, mala tesne pred orgazmom. Pozrela sa na mňa a vtedy som to uvidel.

Tú obrovskú žiadostivosť v jej očiach, tie iskričky, to ako chcela pokračovať a ten jej šibalský úsmev. Môj výraz sa tiež zmenil z prekvapeného, na výraz ktorý hovoril jasne, “ideme do toho” a prikývol som jej.

Pozrel som sa na neho, streli sa nám pohľady a naznačil som mu, že môže pristúpiť. Všimol som si ako sa jeho penis začal prebúdzať k životu. Zrazu ho mal obrovský.

Pristúpil k manžeke spredu, tá mala jeho veľký penis priamo pred tvárou. Ja som začal znova prirážať a díval som sa, ako si ho pomaly berie do pravej ruky, jemne ho pohonila, dívala sa na neho, jemu do tváre, pozrela sa ešte raz na mňa, ja som sa len usmial, otočila sa späť k nemu a vložila si jeho žaluď do úst.

Díval som sa v akom rytme mu ho honí a fajčí a v tom rytme som do nej prirážal odzadu. Pán neznámy si to začal užívať, bolo to počuť. Chytil ju za vlasy a jemne jej šiel naproti panvou.

V tej saune bolo zrazu extrémne horúco. Scéna ako z pornofilmu sa mi odohrávala priamo pred očami a ja som to vzrušenie už dlhšie nevydržal, spravil som sa druhý raz, ten orgazmus bol nádherný a vytiahol som ho vonku. Moje semeno jej začalo stekať po stehne dolu.

Oni pokračovali, pochopili, že tam už nie som, pán si sadol a moja manželka si mu kľakla oddane k nohám. Náruživo si vzala jeho penis do úst a fajčila. Jej veľké prsia sa hompáľali pri jeho nohách. Druhú ruku si dala do zarasteného klína a prstila si svoju nadržanú pičku. Sadol som si vedľa neho, užíval si ten pohľad.

Po chvíľke prestala, vedel som čo chce urobiť, pomohol som jej vstať a ona si tvárou k nemu obkročno sadla. Zasunula si jeho veľký penis hlboko do seba, po tom čo som tam bol to nebol problém, usmiala sa na mňa a začala po ňom divoko jazdiť. Dívala sa na neho a rukou si krúžila medzi chĺpkami na klitorise, stále rýchlejšie a rýchlejšie a jazdila. Úplne dosadala na jeho veľký penis a ten sa v nej celý strácal. Ďalej zrýchľovala poháňaná svojím vzrušením a blížiacim sa vyvrcholením.

On si to tiež užíval, vychutnával si pohľad na ňu zospodu, hral sa s jej veľkými visiacimi prsiami a sal jej bradavky. Saunou sa rozliehali ich spoločné vzdychy a zvuk čvachtajúcej mokrej pičky.

Nervalo dlho a manželka dosiahla svoj vytúžený orgazmus. Hneď po nej, do nej vyvrcholil i neznámy a ja som sa díval sko si obaja užívajú ten krásny moment doznievajúceho orgazmu. Chytila ma za ruku, jehi pobozkala a potom i mňa. Bozkával som ju počas toho ako mala jeho vtáka zasunutého hlboko v sebe. Pohladil som ju po brušku, po jej chĺbkoch, po pičke. Vytiahla ho, submisívne sa mu zosunula k nohám a bez slova mu ho jazykom dôkladne dočistila od jej štiav a jeho semena.

Rozlúčili sme sa a kedže my sme si svoj čas už minuli, utekali sa prezliecť a za dennými povinnosťami.

Večer, keď sme uložili deti spať, sme sa o tom ešte dlho rozprávali, vzrušilo nás to natoľko, že sme neskončili iba pri rozprávani, ale to je už na ďalší príbeh…

——————————————————-

Ak sa ti poviedka páčila daj mi to vedieť, zanechaj lajk 👍, alebo koment👇

Prípadne skús pozrieť ďalšie poviedky v mojom profile.