Podnájomník, druhá verzia

28. 4. 2024 · 1 209 zhlédnutí provokaterik

Zrazu jej bol malý 3izbový byt veľký. Prestavala nábytok. Vymenila spálňu, s obývačkou, ale nepomohlo to. ešte mohla urobiť z malej izby nejakú pracovňu napríklad na masáže alebo izbu jednoducho prenajať.

Aby si to nerozmyslela, tak raz dva napísala veľmi jednoduchý inzerát. Prenajmem malú zariadenú izbu pre muža. Na cene sa určite dohodneme. Voľná ihneď.

Ani nie za hodinu sa ozval prvý, či je tá izba voľná, že on ju ihneď berie!

Po hlase bol príjemný, asi mladší muž, čo rozhodne vie, čo chce. Dohodli sa na obhliadke ešte dnes večer. Potrebovala čas, aby sa trochu pripravila.

Izba bola naozaj malá, a tak tam nebolo čo veľmi upratovať. vyvetrať, pretrieť prach a umyť dlážku. Pripraviť posteľné prádlo a uteráky. Hoci to možno bude mať svoje.

Čas plynul. Ešte stihla rýchlu sprchu. Prezliekla sa do niečoho možno vyzývavejšieho, ale tak prečo trošku nepomôcť prvému dojmu?

Má svoj vek a je s nim spokojná. Pozná svoje nedostatky a vie využiť prednosti. Správna, samozrejme krajkovaná, podprsenka a väčší výstrih sú rokmi overená istota.

Śľapkové papučky na podpätku sú tak akurát. Nezabudnúť na parfém. Drahý, kvalitný a...Veď uvidíme.
Trošku rúžu len tak, symbolicky. Nenápadne. pre svoj lepší pocit.

Zvonček. Vždy sa zľakne aj keď niekoho práve čaká, Čo už nie je často. Aký bude? naozaj mladý, či ju hlas klamal?

"Dobrý večer. Som tu správne na ten inzerát?"" Áno, vitajte, poďte ďalej. Vy ste pán, prepáčte, som strašná, nikdy si nepamätám mená."

"Nevadí, aj mne sa to stáva." "Tak poďte si pozrieť tú izbu, či vám naozaj bude stačiť."

"Skriňa, stôl, stolička, kreslo, policový regál a posteľ. Ak niečo viac potrebujete, tak si to môžete zmeniť podľa seba."

"Kúpeľňa a wc sú samostatné a v kuchyni si samozrejme budete môcť uvariť - čaj, kávu, či raňajky alebo večeru. Obed mávate v práci?"

"Áno, no ja v práci niekedy aj večeriam, keď mám dlhšie povinnosti. Raňajkovať nestíham, ale mám rád ráno kávu a večer dobrý čaj, tak kuchyňu by som používal rád, ak teda môžem."

"Je večer, dáte si teda nejaký čaj, no len či budem mať ten váš, to neviem. Veď poďte za mnou do kuchyne. Aspoň si ju obzriete."


"Tak ako? Spokojný?"
"Áno, no prepáčte, teraz to bude znieť divne, ale mohol by som sa nasťahovať už dnes? Ostal som náhle bez nocľahu. Je mi to trapné, ale v práci už nemôžem dlhšie prespávať v kancelárii. Nechcem prísť aj o prácu. Mám len pár vecí. Jeden kufor v aute. Zaplatím hneď aj dopredu ak treba."

Tomu prosebnému pohľadu sa nedalo odolať. Bolo mi ho ľúto. Súhlasila som.

Tie posteľné obliečky nachystala správne. Prídu mu vhod. Potrebuje sa aj poriadne vyspať. Vrátil sa celkom rýchlo dokonca s kyticou ruží aj taškou s malým nákupom. Pripravený na všetko.

Akurát mu stihla ustlať posteľ. Aj urobiť pár chlebíčkov. K vínu sa hodia. Ak teda pije víno.

Nakoniec videla, že víno kuúpil aj on. dokonca sa zhodli aj v značke. Chlebíčkom sa potešil. Aj si potykali. Bol mladší, ale nejako mu to navrhla ani nevedela prečo. bol jej sympatický. Pekný chlap. Vysoký, mohutný, taký čo sa žena o neho môže oprieť.

Akosi jej až veľmi behá po rozume. Mala by sa krotiť, no už je dlhšie sama.

On možno má aj priateľku, hoci žiadnu ženu nespomínal.

Je pred polnocou. treba sa uložit spať. Ponúkla mu nech ide prvý do kúpeľne, že ona pôjde potom, predsa len asi tam bude dlhšie

On bol osprchovaný raz dva...prišiel mi povedať, že mám voľnú kúpeľňu, len tak v osuške okolo pása.

Akoby tu býval už dávno. Mala také myšlienky ako už dávno nie. Aké by to bolo zaspať aj sa zobudiť vedľa muža.... Dať si ráno spolu kávu a vykročiť za pracovnými povinnosťami.

Také myšlienky sa jej točili v hlave pod sprchou a hoci použila aj studenú, nepomohlo to. Cítila túžbu po milovaní. Až sa za to hanbila.

Zaklopala na dvere jeho izby. Otvoril len v trenírkach, ona bola iba v krátkom župane.

"Prepáčte, neviem kedy ráno vstávate, aby sme si v kúpeľni nezavadzali? O pol 7, lebo o 8 som zvyčajne už v kancelárii." "Ok, tak to ja už budem na ceste do prace, služba mi začína o 7. A už si tykáme." "Zabudla som vám - ti - dať kľúče, aby si sa dostal do bytu a nečakal ma na schodoch pred dverami...

Keď mu podávala kľúče, vyšmykli sa a spadli, zohli sa po ne naraz, ťukli si hlavy a jednohlasne povedali "Aau!"

Zasmial sa. Ona si šúchala čelo a zasmiala sa tiež. Vybuchla smiechom. Dostala záchvat, smiala sa zo seba, z toho ako sa dnes líčila, aké si robila nádeje, a teraz nezvládla ani len podať kľúče. Myslela si, že mu ich podá, dotknú sa im ruky a niečo sa stane, namiesto toho sa im dotkli lebky a stalo sa staré otrepané bum bác. Natriasala sa od smiechu a takmer spadla, no on ju zachytil.

Smial sa tiež, chodba sa plnila ozvenou ich rehotu a ona ho pevne objala, už dlho sa necítila tak dobre v mužskej prítomnosti.

Jeho ruky sa omotali okolo nej, prestávala sa triasť od smiechu a začínala sa chvieť od vzrušenia. Jeho smiech takisto utíchol a nahradili ho hlboké povzdychy. Stál mu, cítila to cez jeho voľné trenírky, dvíhal sa mu nahor a ona vlhla. Kľúče ležali pod nimi.

Pustila ho, odkašľala si a okamžite ju pustil aj on. Vedel sa ovládať. Zahryzla si do pery. Otočila sa k nemu chrbtom, letmo sa ho dotýkala a pomaly sa sklonila po kľúče, zadok pritom vyšpúlila dozadu a obtrela sa ním o jeho teraz už úplne tvrdý úd.

Vystrela sa naspäť s kľúčami v ruke a tentokrát mu ich nežne podala do otvorenej dlane, udržiavajúc pritom plný očný kontakt. Vzal si kľúče, pri preberaní jej ruku podržal trochu dlhšie než bolo treba a hodil ich na stolík v izbe. Dobrá muška.

Otočil sa naspäť k nej.

"Potrebujete ešte niečo?" spýtala sa a jeho oči jej prezradili, že odpoveď je silné áno.

Nechcela sa už hrať na slušnú dámu, ruka jej vystrelila k jeho vtákovi v tom istom momente ako vyletela jeho ruka. Chytil jej predlaktie na polceste. Prehnala to? Nie, on jej nebránil, chytil ju s úmyslom pritiahnuť bližšie, aby spočinula na jeho penise čím skôr. Vkĺzla do trenírok a pevne chytila do dlane stoporený kokot.

Kľakla si k nemu a stiahla pritom trenírky na podlahu. Kľačala pred ním a jednou rukou ho honila, druhou jemne hladila pekne oholené vajcia a očami pozorne sledovala, ako otvor na žaľudi nedočkavo pulzuje.

Neskutočne vlhla, bol to krásny kus. Dlhý, napnutý, stojaci pevne, jej nový podnájomník sa opieral oboma rukami o zárubňu a zatínal zuby a sledoval jej počínanie.

Olízla ho.

V momente mal ruky v jej vlasoch. Nadvihla obočie a sledovala jeho živočíšny výraz. Pohltila špičku a potom plynulo skĺzla perami po celom penise až na jeho panvu. Dokázala vydržať, cítila ako má hrdlo plné toho chtivého kúska mäsa a vyplazila jazyk aby poolizovala guľky. Toto ešte nezažil, cítila že vlasy jej schmatol prudšie, trochu to zabolelo, ťahal ju preč, nezvládal tú rozkož, vypľula ho von, zazubila sa a vyskočila na nohy. Zobrala ho za ruku do svojej izby a tam ho hodila na svoju posteľ.

Pomaličky sa k nemu priblížila, vyliezla na matrac k nemu, a obkročmo sa nad neho postavila. Pomaly sa dávala do drepu a jeho vták pekne vnikol pri jej zostupe dovnútra. Dosadla. Slastne zvreskla.

Toto potrebovala už dlho. Začala sa dvíhať a hýbať, on jej chytil prsia do rúk a dával mi dostatočnú oporu a zvyšoval jej vzrušenie tým, že jej stláčal bradavky. Pevný kolík v nej kĺzal hore dole a na ňu prichádzal orgazmus, položila si ruky na jeho hruď a oprela sa, tesne pred vyvrcholením pridala, kmitala na ňom ako zmyslov zbavená, on ju chytil a privinul k sebe a začal zdola dorážať prudšie. To sa nedalo vydržať.

Urobila sa na ňom, slzy jej stekali po tvári a nevedela kde je, kto je, vedela len že má v sebe úžasného samca a nechce aby vyšiel von.

Objal ju, zdvihol a pretočil. Ležala na chrbte a cítila, že kým ona sa spamätáva on už sa znova intenzívne hýbe dnu a von, využíval celú svoju dĺžku a jej mokrosť tomu celému pomáhala, kĺzal sa bez problémov, hladko, akoby bol na tento pohyb stvorený a presne vymodelovaný. Užívala si každý milimeter toho úžasného penisu a potom jej začal cmúľať bradavky, začala kričať. Držala sa ho, zabárala do neho nechty a on ju jebal nemilosrdne ďalej čoraz tvrdšie až kým sa celá neroztriasla a nerozkričala a neochabla mu v rukách po neviemkoľkom orgazme. Toto opakoval a ona tiekla, tiekli z nej prúdy rozkoše a kým prišlo ráno, vyobracal ju jej nový spolubývajúci aj vo svojej izbe. Oprel ju tam o okenný rám, ona sa dívala na hviezdy a zozadu ju naberal akoby sa jej nevedel nabažiť.

Bude sa im spolu bývať výborne.