Análkyne podnikateľské plány...

28. 4. 2024 · 1 301 zhlédnutí likesquirting

Bol štvrtkový večer, sedel som vyfľusnutý po tréningu a unavený na terase, keď mi pípla správa od Análky. Že či nemám náhodou zajtra okolo druhej, tretej čas, pretože by sa so mnou chcela o niečom poradiť. Vravím si, so mnou sa ty chceš poradiť?
„O čom sa chceš poradiť?“ Píšem jej.
„No, chcela by som ti ukázať jeden priestor u nás v dome, mám jeden nápad na podnikanie, len neviem, či by to išlo a chcem sa spýtať aj teba, čo si o tom myslíš...“
No tak veď prečo nie, vravím si a samozrejme mi hneď začalo po rozume behať, ako by som ju pretiahol a tak jej píšem:
„Okej, o druhej by to išlo. A ten priestor budeme pozerať pred tým ako ti strčím kokot do ritky, alebo až potom?“
„Vôbec mi nejde teraz na rozum sex, vážne ma zaujíma tvoj odborný názor.“ Prišla odpoveď a zároveň studená sprcha... WTF, vravím si. No. Tak okej, Análka nemá náladu.
„Zajtra o 14:00 prídem pred dom, jasné, poradím ak budem vedieť.“ Odpísal som jej teda vecne.

Druhý deň som zaparkoval pred domom a volám jej:
„Čau, som tu.“ Vravím.
„Okej, poď cez vchod a choď dole po schodoch, akoby do pivnice, je otvorené.“ Odvetila a položila. No tak toto je milé, vravím si, ale vošiel som do vchodu a zamieril po schodoch dole. Keď som zišiel dole, na pravej strane boli otvorené dvere. Vošiel som dnu a tam ma už čakala. Obtiahnutá suknička nad kolená, štekličky, blúzka. Vyzerala ako nejaká sexy realiťáčka. Pozdravili sme sa a ja som bol zvedavý, čo vlastne chce. Rozhliadal som sa okolo seba a pritom ju počúval:
„Počuj, mám taký nápad, že by som z tohoto tu spravila nechtové štúdio. Len neviem, či by sa mi to oplatilo a neviem, či by to nebola katastrofa, či by som neprerobila aj gate. Čo si o tom myslíš?“
„No tak ma tu preveď, nech to vidím celé.“ Odvetil som.
„Toto je najmenšia miestnosť, mohla by tu byť taká malá recepcia a vstupný priestor.“
„Poď za mnou.“ Pokračovala a otvorila ďalšie dvere.
„Tu by kľudne mohli byť štyri pracovné stoly, ľahko by sa to sem zmestilo.“ Povedala, keď sme prešli cez dvere. Rozhliadal som sa a v duchu si to predstavoval. Na druhej strane miestnosti boli ďalšie dvere.
„Prečo nie?“ Odvetil som. „Zatiaľ to má hlavu aj pätu.“
„Čo je za tými ďalšími dverami?“ Spýtal som sa.
„No, tam je taký priestor čo by mohol byť skladík, alebo by sa tam časom aj dal urobiť samostatný vchod, je tam taká mreža a zadné dvere.“ Odvetila.
„A okrem toho...“ Nedopovedala a hrnula sa k dverám. Nasledoval som ju. Otvorila, zamierila k mrežiam. Ruky si oprela o mreže a cez rameno pokračovala:
„Okrem toho...“ Zasa nedopovedala.
„Okrem toho... Čo?“ Spýtal som sa a pozoroval ju.
„Okrem toho... No, roky som prosila môjho ex, aby ma o tie mreže oprel a pojebal ma!“
„Nikdy som sa toho nedočkala a keďže sa konečne odsťahoval, povedala som si, že by som to naozaj už chcela zažiť.“
„Vieš, mňa vzrušuje tá mreža, to že by to bolo také tvrdé, také cudzie...“ Povedala, otočila sa a chrbtom sa o tie mreže oprela. Ruky dala za zadok, jednu nohu opätkom zakliesnila o mrežu dozadu a tak ledabolo stála a pozerala na mňa. Tak neurčito, až vystrašene.
„A to si mi nemohla napísať už včera?“ Opýtal som sa.
„No nemohla, vieš, tu sme u mňa v dome a čo by si susedia pomysleli, keby nás tu nachytajú?“
„A okrem toho, ja sa za to hanbím, ale malo by to byť také, bez príprav, také skoro až z donútenia.“ Pokračovala a pozerala pri tom do zeme. Premeriaval som si ju a doplo mi to. Tak ty suka fantazíruješ o tom, že ťa tu niekto cudzí oprie a vymrdá, pomyslel som si. Pozeral som na ňu a nič nepovedal, doplo mi, o čo jej ide.
„Otoč sa!“ Prikázal som jej. Pozrela mi do očí a ja som vedel, že vie, že som pochopil, o čo jej ide.
„Hneď sa otoč!“ Prikázal som znova a vykročil cez tú miestnosť k nej. Poslúchla a cez rameno ešte zazrela, ako si rozopínam opasok. Kým som k nej prišiel, už som ho držal v rukách a nohavice mal rozopnuté. Pritlačil som sa k nej odzadu a prikazoval ďalej:
„Ruky prevleč cez tie mreže!“ Poslúchla. Urobil som to tiež a opaskom jej ruky za mrežou spútal:“
„Toto si chcela?“ Šepol som jej do ucha a pritlačil sa tvrdým vtákom na jej zadok, rukami ju obopínajúc a držiac sa za mreže.
„Paničke sa sníva o tom, že ju niekto prepadne v pivnici a vymrdá ju, hej?“
„Nie, toto je sušiareň.“ Odvetila a na hlase jej už bolo poznať, že ledva premáha vzrušenie.
„Je úplne jedno, kde sme, podstatné je, čo sa stane.“ Povedal som a prirazil som k nej panvou, aby som jej dal najavo, aj keď cez nohavice, že mi poriadne stojí penis.“
„Čo sa stane?“ Šepla a zavrátila hlavu dozadu.
„Teraz ti vyhrniem sukňu, dám ti dole nohavičky a kokot ti strčím rovno do pičky... a nie, nebudem sa s tebou maznať, ani ti riťku lízať, kokot si navlhčím v pičke, kým ho dostaneš do zadku suka!“ Odvetil som a pritláčal ju celým telom o mrežu.
„Ale ja nohavičky nemám!“ Hlesla a už neskrývane nahlas dýchala, už vôbec nevedela potlačiť vzrušenie.
„Nemáš?“ Jednou rukou som ju odzadu chytil okolo krku až za druhé rameno a druhou rukou je vošiel pod sukňu a medzi nohy:
„Ty štetka, veď ty si mokrá tak, že tečieš až po stehnách!“ Povedal som.
„Hmmm, ani do tej pičky nebudem musieť ten kokot strčiť, bude stačiť, ak si ho namočím medzi stehnami.“ Povedal som a rukou si ho vytiahol z rozopnutých nohavíc. Zavzdychala a začala sa chvieť a ja som vedel, že je tak veľmi vzrušená, že bude stačiť naozaj len veľmi málo a urobí sa. Rozhodol som sa preto, že to ešte vystupňujem. Šmátral som jej žaluďm medzi nohami, po stehnách, priložil som ho medzi pysky, ale nestrčil ho do nej. Priložil som ho aj k ritke a dráždil ju:
„Tak ktorú dierku si mám vybrať ako prvú?“ „Ktorá to bude?“
„Bože už ma pojeb, je jedno kam, hlavne ma už šukaj!“ Zaprosíkala.
„Nie!“ A prirazil som sa na ňu telom, ale nezasunul. Prešiel ňou kŕč, zastonala.
„Prosím!“ Hlesla.
„Nie!“ „Až ja sa rozhodnem, tak potom!“ Odvetil som a ďalej ju dráždil kamenným vtákom medzi nohami, na dierkach, skrátka všade. Prerývane dýchala a vychádzala mi v ústrety, bola tak nadržaná, tak veľmi vzrušená, že jediné čo potrebovala bol môj kokot.
„Tak ktorú dierku si vezmem?“ Povedal som a ďalej ju dráždil. Už nevravela nič, vedel som, že som dosiahol maximum. V tom ale buchli niekde hore vchodové dvere a Análka sa zarazila. Prestala sa hýbať a počúvala. A presne vtedy som jej vrazil kamenný úd až po koreň do pičky. Doslova som ju prišpendlil o mrežu a pozeral sa, ako sa prehla, zároveň však ovládla svoj ston. A tak som prirazil znova a znova a ešte raz, až Análka vybuchla, neovládla sa a zavzdychala spolu s orgazmom, ktorý ju ovládol. Triasla sa, kúsala sa do predlaktia, snažila sa nekričať a nestonať. Ja som cítil, ako mi po vajciach tečie jej šťava. Vytiahol som z nej vtáka a vychutnával si, ako doslova kvapká na dlažbu. Pod nami bola kaluž z jej striekania a to zasa vzrušilo mňa:
„Počula si ty nadržaná suka?“ „Niekto išiel.“ „Asi nás ale nepočul“ Povedal som.
„Počula som.“ Odvetila a oddychovala a vychutnávala si doznievajúci orgazmus.
„Rozviaž ma už prosím.“ Povedala.
„Ani omylom, ešte som ti nepretiahol riť ty štetka!“ Odpovedal som a kamenný žaluď jej priložil k zadnej dierke.
„Nie, už nie, čo ak predsa len niekto príde?“ Začala sa strachovať, no zároveň som cítil, že nič iné nechce, ako dostať kokot do zadku.“
No tak ak niekto príde, tak ťa uvidí, ako mrdáš v tvojom dome, vo vašej sušiarni...“ Odvetil som a vedel, že toto ju zasa vzrušilo. Žaluď som jej strkal po kúsočkoch hlbšie a hlbšie do jej mäkkej a poddajnej ritky. Držala, no neprirážala. Uvažovala a tak som pokračoval:
„Vieš, teraz ťa ošukám do zadku a je mi úplne jedno, či niekto príde, alebo nie.“
„Chcem skrátka aby si striekala ako kurva!“ Stále som prirážal viac a viac, ale ona sa nehýbala, iba držala. Provokoval som preto ďalej:
„Dnes sa ti nespravím do zadku moja milá.“
„Vieš čo dnes spravím?“
„Čo?“ Hlesla.
„Dnes sa ti spravím do úst a na tvár, celú ťa ulepím semenom a budem dúfať, že až odtiaľto pôjdeme, nastúpiš do výťahu a pristúpi k tebe predsa len nejaký sused a bude sa pozerať na tvoju tváričku a bude hádať, od čoho máš ten blažený výraz na tvári a prečo máš rozmazaný makeup a čo to sú za škvrny na tvojej blúzke ty štetka!“ Ani som to nedopovedal a ona sa mi na vtáka napichla sama. Mne nebolo viac treba a začal som ju šukať do ritky. Vedel som, že bude zasa rýchlo a ja tiež, pretože táto hra bola veľmi vzrušujúca. Ledva som držal svoje striekanie na uzde. Čkal som z posledných síl, kým sa Análka spraví. Jeden príraz, druhý, tretí a znova a ešte. A tvrdšie a viac a viac, až sa zasekla, zastonala, vyšplechla z pičky prúd šťavy a doslova ovysla na mojom úde a aj rukami na mreži. S kamenným vtákom v jej ritke som odopínal opasok a uvoľnil jej ruky:
„Kľakni si a urob mi to suka!“ Prikázal som jej. Poslúchla, ako v tranze sa zviezla na kolená.
„Fajči štetka!“ Zasyčal som a ona poslúchla. Ani nestihla poriadne vziať môj úd do úst, už sa mi zatmelo pred očami a ja som vedel, že toho semena bude naozaj veľmi veľa! Držal som ju za vlasy a honil si a striekal jej do úst a na tvár a do vlasov a úplne všade! Nestihla prehĺtať, dostala dávku aj do oka, ale nedalo sa to inak. Semeno sa zo mňa valilo, znova a znova som sa otriasal a striekal.
Keď som sa ako tak spamätal a pozrel sa dole, videl som doslova rozmrdanú análku, ako sa na mňa pozerá. Strapatá, ulepená semenom, jedno oko roztečené, vymrdaná, ale spokojná. Začali sme sa smiať. Vravím:
„Fakt ti želám, aby si vo výťahu nešla sama!“ Napíš mi, či sa mi toto želanie splní.
„Dobre.“ Odvetila a začala sa v rámci možností dávať do poriadku. Ja som si zastrčil opasok nazad do nohavíc, pozapínal sa a začal som odchádzať. Pri dverách som sa otočil a povedal:
„Nechtové štúdio je blbosť.“ „Ono by to vlastne šlo, ale o to nejde.“ „Oveľa viac sa mi páči ten priestor takto, keď ťa tu môžem vymrdať o mrežu a niekto nás môže pristihnúť!“
„Daj vedieť, ako bude vo výťahu!“
„Ahoj!“ A odišiel som.

Na prvej červenej mi pípla správa:
„Ty si to privolal! Vo výťahu so mnou išiel sused, ktorý sa zrazu zjavil pri schránkach ani neviem, odkiaľ. Čudne sa na mňa pozeral a ja som stála a červenala sa a tiekla som. Strašne som tiekla, cítila som, ako mi pramienok z pičky tečie až na koleno! Našťastie, on vystupoval skôr! Toto ťa bude stáť veľa! Nabudúce sa mi spravíš do ritky! Chcem to nabudúce tak!“

Odpísal som jej s úsmevom: „Ako si želáte madam!!!“ A ďalej som sa venoval šoférovaniu...