Moja prvá trojka

12. 10. 2014 · 28 726 zhlédnutí matoBL

Ako skoro každého chlapa aj mňa lákala predstava sexu v trojke. Už dhší čas som presviedčal manželku na trojku M+Z+M alebo Z+M+Z. Príjemný pocit mixu ľahkej žiarlivosti a vzrušenia vytváral predstavy, ktoré u mňa dokázali vyvolať okamžitú erekciu. Moja manželka však nechcela o trojke, v akejkoľvek forme, ani počuť. Niekoľko mesiacov som si čítal inzeráty typu – pár hľadá muža a podobne. Nakoniec som nabral odvahu a na niektoré z nich som zareagoval. Odpovede typu “pošli foto svojho vtáka“ som hneď odignoroval. Zaujala ma odpoveď od páru, kde On(41r) a Ona(38r) hľadali normálneho chlapa s priestorom na príjemné milovanie v trojke, Bi orientacia vítaná. Už pár krát, v minulosti, som si pomyslel, aké to može byť s chlapom, ale nejako extra ma to nevrušovalo. Zareagoval som a napísal pravdu – nie som žiadny mladý model, proste zadaný 37 ročný veľký chlap pri tele, bez skúsenosti v trojke, Bi nie som určite. Čuduj sa svete, druhá strana ocenila môj úprimný mail a navrhli mi stretnutie pri pohari vína, že ak iskra spreskočí, možno z toho niečo bude. Nevedel som sa dočkať kedy bude streda a konečne sa s nimi stretnem. V stredu poobede som zavolal manželke, že ostanem v práci dlhšie, počkal som kým kolegovia vypadnú domov, osprchoval som sa, navoňal a frčal na stretnutie do malej zastrčenej reštaurácie, kde bola skoro nulová pravdepodobnosť, že by som mohol stretnúť ľudí, ktorí ma poznajú.

Vstúpil som do reštaurácie bolo niečo po piatej poobede, takže tam bolo len zopár ľudí. Hľadal som chlapa - prešedivelé vlasy a fúzy s brunetkou kyprejších tvarov, nebol tam ale žiaden takýto pár. Tak som sa posadil a čakal. Asi po 10 minútach vošli – chlap, prešedivelé vlasy a fúzy, a príjemná brutetka, ktorej sa pod šatami črtali krásne prsia, odhadoval som to na štvorky. Nakoľko som im mailom poslal svoje foto (dodnes nechápem, kde som nabral toľko odvahy) hneď ma spoznali a prisadli si. Zoznámili sme sa – on bol Miro, ona Katka, objednali sme si fľašu bieleho. Po povinnej výmene zdvorilostných otázok sa ma Miro začal vypytovať – deti, manželka, sex a skúsenosti s ním. Spýtal sa ma aj na skúsenosti so sexom s mužmi, on sa vraj rád bozkáva. Úplne som stŕpol, nevedel som si predstaviť bozkávanie s chlapom. Nalial som si ďalší pohár vína a začal som opisovať svoje trápenie s presviedčaním manželky na trojku, v akejkoľvek podobe. Atmosfera sa trocha uvoľnila a začali sme sa dobre baviť, Miro s Katkou mi popisovali svoje humorné zážitky pri hľadaní chlapa do trojky. “Vieš, všetci sú hrdinovia, ale na stretnutie príde sotva tretina z nich a z tej tretiny 90% klame o svojom veku, zovňajšku, orientácii atď “ – posťažovala sa mi Katka. Ubezpečil som ju, že ja mam reálny záujem, a na nič sa nehrám. V príjemnej atmosfére ubehli asi 4 hodiny. Katka niečo zašepkala Mirovi a odišla na toaletu. „Mne aj Katke sa celkom páčiš, ja sa tebe páčim?“ – opýtal sa ma Miro. Nevedel som hneď zareagovať. Podgurázený alkoholom, som povedal – „Vieš, ja nie som na chlapov, ale ako sa hovorí, nikdy nehovor nikdy“. Miro sa usmial, a spýtal sa na priestor. Vysvetlil som mu, že už dlhšie mám vyhliadnutý jeden pekný hotelík blízko Bratislavy. “OK, čo tento piatok?“ – navrhol Miro. „V pohode.“ – odvetil som a navrhol, že sa stretneme okolo ôsmej hodiny večer, pri tom hotelíku v jednom malom mestečku blízko Bratislavy.

Vydržať ďalšie dva dni bolo pre mňa utrpenie. Hneď vo štvrtok ráno som v tom príjemnom útulnom hotely zarezervoval apartmán. Od štrtkového rána som bol pernamentne vzrušený a predstavoval som si ako to bude celé prebiehať. Manželke som ešte v stredu večer, po návrate zo stretnutia, zahlásil, že máme v práci prúser a musím ísť na služobku do Mníchova, trocha sa divila, že idem na víkend, a že som prišiel domov trocha pod parou. Vysvetlil som jej, že som sa po ceste zastavil na pohárik, lebo som vystresovaný z prúseru, ktorý mám isť vysvetľovať vedeniu do Mníchova.

Konečne tu bol piatok. Hodiny sa vliekli neskutočne pomaly. Konečne bolo šesť hodín pooobede, a kolegovia odišli domov. Na internete som si našiel svoje obľubené porno stránky a začal som honiť, aby som zmiernil napätie, a tiež aby som si neurobil večer hanbu nejakým 5 sekundovým výkonom. Urobil som sa trikrát. Usúdil som, že je to dostačujúce a išiel som sa osprchovať a pripraviť na večer. Navoňaný som sa nedočkavo dopravil k hotelu. Po pár minútach dorazili aj Miro a Katka. Katka mala na sebe pomerne odvážne krátke šaty, ktoré dali vyniknuť jej poprsiu, zároveň nekompromisne kopírovali jej kyprú postavu a odhaľovali nohy v čiernych pančuchách. Pocítil som prvú vlnu vzrušenia. Mali iba malú cestovnú tašku, tak som sa ponúkol, že ju odnesiem na izbu a možeme ísť na večeru. Presunuli sme iba pár metrov do blízkej talianskej reštaurácie, kde sme si objednali ľahké cestoviny a vypili dve fľaše bieleho vína. Dobre sme sa zabávali a Katka, ktorá sedela blízko mňa, sa ma neustále, akoby náhodou, dotýkala na rôznych miestach – ruky, nohy, tváre. Jej parfém ma prijemne opájal. Debata sa zvrtla na sex. Katka mi začala opisovať Mirov veľký penis a ako to má rada, keď je ho nasúka do zadku. Miro začal rozoberať aké je to príjemné, keď mu pri orálnom sexe Katka dráždi anál prstami. Moja predstavivosť pracovala. Vzrušený, s penisom vydúvajúcim sa v nohavicuiach, som navrhol presun do apartmánu. Všetci súhlasili.

Presúvali sme sa do hotela. Hneď za rohom sa Miro s Katkou zastavili a začali sa vášnivo bozkávať. Zrazu Miro poodstúpil a naznačil mi, aby som pobozkal Katku. Nesmelo som k nej pristúpil a začal ju bozkávať na pery, jej jazyk začal prenikať do mojich úst, chutila úžasne. Moja vzrušenie rástlo. S pripominekou, aby sme si nechali niečo aj na izbu, nás Miro rozdelil a kráčali sme do hotela. Recepčná nám dala kľúče a jej upretý pohľad nás odprevadil až ku schodom. Na druhom medziposchodi sa Miro zastavil a oprel o okennú rímsu, Katka mu obratne rozopla nohavice a vytiahla penis, ktorý začala okamžite vášnivo lízať. Nemohol som vydržať vytiahol som svoj penis a začal ho divoko honiť. Katka to zaregistrovala a presunula sa k môjmu penisu, ktorý si začala strkať do úst. Miro zobral moju ruku a položil ju na svoj penis. Preletela mnou vlna vzrušenia. Bolo to prvý raz čo som držal v ruke penis iného muža. Ihneď som mu ho začal honiť. Hlavou mi prebleslo, že tu stojím na medziposchodí s penisom v ústach prsnatej Katky a rukou honím asi 20 centimetrový Mirov penis. Pocit, že nás niekto uvidí vybičoval moje vzrušenie na maximum. Cítil som, že budem striekať. Katka mi zrazu stlačila penis pri koreni a silno stlačila gule. Telom mi prešla ostrá bolesť a orgazmus sa vytratil. Ako omámený som sa presunul po chodbe k dverám apartmánu, nasledovaný Mirom a Katkou.

Vošli sme do vnútra. Katka išla do kúpeľne a Miro sa začal vyzliekať. Ako v tranze som sa začal vyzliekať aj ja. Keď som bol už iba v ponožkách vyšla z kúpeľne Katka v otvorenej podrsenke, tangách a spoväzkovým pásom a čiernych pančuchách. Jej krásne štvorky trčali z podprsenky a ja som sa už neovládol. Vrhol som sa na Katkine prsia a začal som cucať a olizovať jej obrovské bradavkové dvorce. Zozadu k nej pristúpil Miro a začal ju bozkávať na prsiach, krku a okolo uší. Katka vykrútila hlavu a začala ho bozkávať. Mľaskanie jazykov sa rozliehalo v tichom apartmáne. Katka sa mierne rozkročila, čo som pochopil ako signál, spustil som sa na kolená a začal je bozkávať jej pahorok, na ktorom bol iba tenký pásik chĺpkov. Rukou som sa dotkol vchodu do Katkinej jaskynky. Bola poriadne vlhká. Zašiel som prstom dovnútra a zároveň som jazykom hľadal jej klitoris. K jednému prstu som pridal druhý, tretí a zrazu som mal štyri prsty v jej pičke. Štava mi stekla po rukách. To je iba sen, hlavne sa teraz nezobudiť - pomyslel som si, a začal som si druhou rukou honiť penis. V tom ma Katka začala ťahať za vlasy hore. Postavil som sa , a ona hneď zautočila svojím jazykom na ten môj. Vášnivo som jej vrážal zazyk čo najhlbšie do úst, telom mi prechádzala rozkoš, ako keby som do nej vrážal svoj penis. Zrazu som pocítil Mirove ústa na svojom penise. Na chvíľu som zmrzol, ale zvíťazila rozkoš a začal som prirážať do jeho úst. Vášnivo som sa bozkával s prsnatou bohyňou, zatiaľ čo mi jej manžel olizoval žaluď a gule. Keď som si myslel, že to nemože byť lepšie, pocítil som, ako mi Miro strká do zadku prst zmáčaný šťavou z môjho penisu. Vnútorne som bojoval, na jednej strane - s pocitom, že ma práve obrába chlap a na druhej strane - s nestutočným vzrušením. Pozrel som sa na svoj penis – ešte nikdy nebol taký veľký, mal som pocit, že musí každú chvíľu explodovať.

Zrazu to všetko prestalo. “Presuňme sa na posteľ“ – navrhol Miro. Katka mi naznačila by som si ľahol na chrbát. Sadla si na moju hlavu, tak že som mal jej buchtičku priamo na nose a ústach. Začala mi pomaly lízať a cucať gule, občas zabehla k penisu a strčila si ho hlboko do hrdla. Štavu z jej buchtičky som mal na celej tvári. Miestnosťou sa rozliehalo cucanie a mľaskot. Vtom sa nad mojou hlavou objavil Mirov penis a vošiel prudko do Katkinej pičky. Cítil som ako sa Katkine telo začalo vlniť. Áno, áno - opakoval som si v mysli - to je to o čom som vždy sníval. Z opojenia ma prebral pleskot Mirových gúľ o moju tvár. Ani neviem ako, ale zrazu som pocítil ako sa Mirov penis tlačí medzi moje pery. V mojom vnútri sa zobudilo zviera, začal som Mirov penis cucať ako zmyslov zbavený. Keď ho na chvíľu vytiahol, vrhol som sa na jeho anal. Olizoval som ho a snažil som sa natlacit špicku jazyka do vnútra. Miro si to chviľu vychutnával a potom mi do úst opäť vrazil svoj penis. Už som nemohol. S priduseným výkrikom som začal striekať. Striekal som ako ešte nikdy v živote. V tom sa naplo ja Mirovo telo a ústa mi začalo zaplavovať jeho teplé sperma. Začal som ho lačne piť.

Po chvíľi som ostal ležať na postely, úpne neschopný pohybu. Videl, som že Katka je trochá mrzutá, že ešte nedosiahla vrchol. Miro si ju pritiahol k sebe, prikázal jej, aby si kľakla ma štyri a začal prirážať. Nechápal som ako može veď teraz stiekal, vtom som si všimol, že môj penis tiež nie je celkom ochabnutý. Postavil som sa na postely a videl ako sa Miro ku mne naťahuje. Prišiel som bližie a on začal cucať môj penis. Pozeral som ako jeho penis mizne v Katkinej dierke. Katka sa sktútila do klbka a začala mi cucať prsty na nohách. Tento pocit bol pre mňa úplne nový. Zaregistroval som ako Miro vytiahol penis, priložil ho ku Katkinmu análu a prudko prirazil. Katka vykríkla, ale Miro na to nebral ohľad, razantne prirážal a nevšímal se pokrivenú Katkinu tvár. Po chvíli prestali a Miro mi naznačil, aby som si ľahol na chrbát. Katka sa na mňa posadila, otočená chrbtom ku mne a strčila si môj penis do zatku. Miro ihned obsadil jej prednú dierku a začali sme spoločne divoko prirážať. Cítil som , že už to dlho nevydržím. Katka to musela cítiť tiež lebo zrazu stlačila moje gule, tak silno, že som mal na chvíľu pre dočami tmu. Vydržal som ešte pár prírazov a začal som striekať do Katkinho zadku. Zároveň som cítil som, ako sa v kŕči vlní Mirov penis v Katkinej pošve. Vtom sa začalo Katkine telo vlniť a cítil som ako mi môj penis v pravidelných cykloch stláča Katkin análny zvierač. V zrkadle oproti posteli som zbadal, ako Katka začala striekať. Prvykrát v živote som to mal možnosť vidieť na vlastné oči. Mal som pocit, že môj orgazmus trval hádam aj niekoľko minút. Ostali sme, navzájom poprepletaní, ležať na postely bez pohnutia.

Po chvíli Katka vstala a išla do kúpeľne. Zavolal som na repepciu a chcel som objednať na izbu nejake osvieženie. Recepčná ma informovala, že tam má iba minerálku, pivo a šampanské v malých flašiach. Objednal som 3x malé šampanské a minerálky. Po chvíli sa ozvalo klopanie na dvere. Natiahol som na seba košeľu a boxerky. Otvoril som dvere a pozeral do prekvapených očí recepčnej. Zobral som podnos, a keď som sa otočil, zbadal som v zrkadle odraz nahého Mira rozvaleného na postely. Pochopil som to prekvapenie v tvári recepčnej.

Medzi tým sa z kúpeľne vrátila Katka a vystriedal ju tam Miro. Otvorili sme šampanské a minerálky, nalievali sme si ich navzájom do úst. Celý lepkavý a pooblievaný som vystriedal Mira v kúpelni. Keď som vyšiel Miro opät prirážal do Katky. Ona ležala na bruchu s roztiahnutými nohami a on do nej vrážal svoj veľký penis. S miesta, kde som stál, som nevedel identifikovať, či jej ho vráža do pičky alebo análu, ale Katke sa to evidentne páčilo. Sadol som si na posteľ. Katka naznačila Mirovi, aby prestal a pritiahla sa ku mne. “Hrozne ma vzrušuje keď vidím ako sa Miro bozkáva s iným chlapom“ – povedala. Do prčic - pomyslel som si. Miro si prisadol z druhej strany a začal mi bozkávať a hrýzť bradavky. Bol to neskutočný pocit. Katka mi medzitým vrazila svoj jazyk do úst. Zavrel som oči a vychutnával. Vtom som ucítil, že jazyk v mojich ústach vystriedal iný – vačší a ako keby drsnejší jazyk (Mirov). V šoku som otvoril oči. Ale Miro neprestával, náruživo žužlal môj jazyk a pevne držal moju hlavu. Podvolil som sa, zrazu som zistil, že ma to vzrušuje. Bozkávam sa z chlapom – nemohol som tomu uveriť. Môj penis začal opäť naberať na objeme. Katka to všetko pozorovala z bezprostrednej vzdialenosti a pri tom začala pomaly honiť môjho vtáka. Zrazu sme sa bozkávali všetci traja. Už som nevedel kto je kto. Lízal som, cucal a pchal jazyk čo najhbšie. “Chceš ho strčiť Mirovi do zadku?“ – opýtala sa ma zrazu Katka. Nerozmýšľal som ani sekundu. Prikývol som. Miro bol evidentne potešený. Kľakol si na štyri a natrčil zadok mojím smerom. Katka odniekiaľ vylovila lubrikant a začala natieraľ môj, už tak dosť zmačaný, penis. Videl som ako Katkine prsty miznú v Mirovom anále a nevedel som sa dočkať kedy mu ho tam strčím. Hlavou mi prebleslo moja vlastná žena mi nechce dovoliť osúložiť jej anál a ja to teraz idem urobiť chlapovi. Zahnal som všetky myšlienky a sústredil sa na Mirov zadok, priložil som žaluď k jeho análu a pomaly začal tlačiť. Prekvapilo ma ako ľahko som do Mira vkĺzol. Začal som prirážať. Celým telom mi prechádzala príjemné vlna vzrušenia. Po chvíli som ucítil ako mi Kaktine prsty rozťahujú anál. Strčila mi doň jeden a potom dva prsty. Prirážal som rýchlejšie. Miro sa vystrel a otočil tvár bokom ku mne. Katka mi pritlačila hlavu k jeho. Naše jazyky sa začali prepletať. Zrazu mi Miro vykĺzol a Katka ma jemne sotila na posteľ. Ostal so ležať na bruchu. Miro sa presunul k môjmu zadku. NIE – pomyslel som si, - to nechcem. Ale to už som mal pred tvárou Katkinu pičku. Tlačila mi moju hlavu na jej pičku a divoko sa obtierala klitorisom o moje ústa. Vtom som ucítil ako Miro preniká do mojho análu. Boleto to. Ale zároveť ma to neskutočne vzrušovalo. Prenikol do vnútra a chvíľu počkal. Potom začal prirážať. Cucal som Katkin klitoris a pravou rukou som si honil svoj penis. Miro do mňa búšil stále rýchlešie. Roztrhne mi zadok – prebleslo mi hlavou. Cítil som, že prichádza orgazmus. Bránil som sa tomu, chcel som túto chvíľu čo najviac predĺžiť. Štyri prty ľavej ruky som strčil Katke do pošvy a tlačil som na jej prednú stenu, zároveň som divoko cucal jej klitoris. Cítil som, že už budem. Začal som striekať. Kričal som. Vtom som ucítil ako ma zaplavuje Mirova šťava, mal som jej plný anál, ale on neprestával prirážať. Všetko to mľaskalo a čvachtalo. Asi som zahryzol Katke do klitorisa, pretože bolestivo zastenala, ale hneď na to si strčila dva prty do análu a stále sa divoko šúchala klitorisom o moje ústa a tvár. Vtom ma oslepil prúd teplej miazgy, ktorá vytryskla z Katky. Začal som ju zachytávať do úst a piť. Katka na mňa kričala – “ Cucaj ho , cucaj. Strč tam celú ruku“. K mojim štyrom prstom som pripal aj palec a strčil celú ruku do jej vagíny. Katkina tvár sa pokrivila od bolesti. Zľakol som sa a chcel som ruku hneď vytiahnuť, ale ona ju chytila a držala. Traja ľudia zmietajúci sa v milostných krčoch. Keby som to nezažil, neverím, že je to možné. Bolo to úžasné. Nechali sme naše orgazmy doznieť.

Po asi 20 minutách som sa pozviechal z postele. Hrozne ma bolel análny otvor. Penis ma pri dotyku pálil. Na jednej bradavke som mal otlačené zuby. Pery som mal celé dohryzené. Pozrel som na hodinky boli štyri hodiny ráno. Miro a Katkou povedali, že musia ísť domov, vraj chcú byť doma, keď sa zobudia deti. Ostal som v izbe sám a zaspal. Zobudil som sa na bolesť v zadku. Tak to nebol sen! Ono sa to stalo! Pozrel som na hodinky. Boli dve hodiny poobede. Spal som desať hodín. Volám Katke, zodvihol to Miro. “Ahoj tak ako? Ste OK? Ja som ako zbitý pes.“ – smejem sa. “Kedy si to zopakujeme?“ – pýtam sa nedočkavo. “Sorry, Maťo, ale nikdy. Vieš mi si raz za čas urobíme taký úlet, ale nehľadáme nikoho na pravidelné stretnutia“ – vystetlil mi Miro. Skložil som slúchadlo. Bol som ako obarený. Túžil som po sexe v trojke. Chcel som opäť zažiť to neskutočné vzrušenie. Po chvíli som sa ukľudnil a pomyslel som si – “Ak sa to vyšlo raz, tak sa to musí podariť aj viackrát.“