Festival

20. 10. 2014 · 7 208 zhlédnutí reznor

Už len 4 dni...Nenávidím tento kancel,tie hory papierov a smog zo servera mi dvíhali žalúdok, myšlienkami som lietal mimo a pohľad mi zablúdil do vedľajšej kancelárie,kde do klávesu zobala moja víla.Cez jej ofinku sa nám spojili pohľady a ja som vedel že myslíme na to isté...okamzite sa mi pred očami zjavila scéna kde v tranze tancuje bosá a takmer polonahá do až do rana,nechá sa unášať energiou tej masy,je na tom nieco zivelne...rád pozorujem ľudí v rytme tanca.

Každoročne si to odpalime,trance festival u južných susedov je pre nás príležitosťou ako dať ALT+F4 realite a dopriať duši trochu psychohygieny.Tentorok ale ideme sami,naši súkmeňovci letia zajtra na opačnu stranu zemegule,bude to zase iné,vo dvojici oveľa komornejsie.

Naše minuloročné miesto bolo uz obsadené a tak sme kemp rozložili pod lesom obďaleč,ako posledný v rade stanov.blízko sprcha,stage a stánky s občerstvením...za posledným stanom som si vsimol popradské mondeo,aspoň si pokecáme po slovensky,a možno spoznáme fajn ľudí na. Už nejaký čas sme smolili inzeraty na amatéroch, no asi sme priťahovali len starých a nie priliž sympatických ĺudí a sólo chlapov samozrejme.

Festivalova nálada bola tu,stretávali sme len usmiatych ľudí, vzduchom sa vznašala sloboda a euforia, co na tom že si vacsina z nich pomohla zakazanymi substanciami ,nám bolo jedno.Nakoniec tiez nie sme až tak neskúsenosť a tanečná scena je o drogách a slobode a hľadaní svojeho tajného JA.

Podvečer sme hladní po zážitkoch vyrazili na stage zažiť svojeho obľúbeného DJ live.Energia 20 000 ľudí nás okamžite vtiahla dnu.začíname vždy na bare,dva frťany a joint,po chvíľke pirula,hipici 21.storočia sa nezaprú.po chvíli s prepnutym pohľadom prejdem davom a telo mi zachveje vlna lásky a vesmírnej jednoty s národom pred reprovežami. Nechávam sa unášať beatom a hľadám Nelu.Rada má dráždi tým že sa hrá na single a tancuje s úplne cudzím typkom alebo sa pripoji k neznamej skupinke.Milujem to,z diaľky ju pozorujem ako hopsá a jej navreté bradavky napinaju tričko bez podprsenky,celé telo ako strunka,tancuje ako by sukala neviditelny falus v rytme tanca plodnosti.čas stratil zmysel,v samom strede vesmiru sme cítili len lásku so všetkým zivím,chcel by som objat všetkých.one love,one nation.

Úplne vyfičani sme sa rozhodli vrátiť sa späť do kempu,posledná fáza tripu patrí vždy nám.Afterparty je jednoducho o skvelom sexe,telo je velmi citlive na dotyky a radosť z davania je po boluliach viacnasobna.Cestou sme sa k sebe tulili,bola krásna augustová tepla noc.

Zdiaľky sme videli oheň,akokeby horel pred našim stanom.Radi sa pripojime.pozdravili sme slovensky ´´ahoj´´,chlap pri ohni celý zažiaril,akoby si predtym nevšimol našu SPZ-ku a nečakal slovenčinu.Hneď sa mu rozviazal jazyk, správal sa k nam ako k rodine a zavalil nás svojimi zážitkami z cesty.Keď sme po krátkej hygiene prišli na zoznamovacie brčko k jeho ohňu, prekvapil nás bongom s jeho vlastnými indoor kvetmi.S Danom sme si hneď porozumeli, všimol som si že sa Nele páči,dredy a tetovanie ju priťahovali.Po chvíľke ticha som sa spýtal či je tu sám a vtom vyšla z jeho stanu ONA.Bola krásna,usmiala sa a ja som sklopil na sekundu oči a videl som že si to Nela aj ona všimla.V kratkej koženej etno suknicke a potrhanom tričku a bosá bola ako modelka z praveku.Sadla si k nemu, letmo sme sa zoznamili a ona si dala mohutného práska.Rozoberali sme festival a s drahou sme sa k sebe tulili.Kristina bola z Trenčina a pracovala vo vege restaur acii v Poprade. Bla bla , a opat zdvorilostne bla bla.Vôbec sa však nechovali ako pár, hned mi to udrelo do ocu.Dano pustil nejakú hudbu a niečo spolu krátko pri stane preberali.Nakoniec on prikývol a Kika na chvíľu zmizla v tme pri aute.Ked sa vrátila,sadla si medzi mna a Dana.Nela sa vracala zo sprchy a vtom ked zbadala nás premiovy modrý uterák,vypadlo z nej: Aaá,amatéri! Kým mi zaplo dodala:Aj my mame taký...

Nasledovala hneď otázka či mame aj nick.Mame,hej.Cítil som sa na chvíľu trapne,ale veď ona začala.Dano nas len sledoval.

Po chvili vyšlo najavo,že chodili aj na stretavky amaterov a že aj keď už nemajú profil,stále sa stretávajú so známymi parikmi a uživajú si vo štvorke.Nebolo v nej ani trochu hanby,hovorila o tom ako o práci a mna to veľmi vzrušovalo.

Tiež sme sa pokúšali nájsť si na amateroch fajn párik,chceli sme si okoreniť náš sexík,no mali sme doteraz smolu na sympatie,buď to bol tatko s mamkou (vyzerame pomerne mlado) alebo to boli len kecalovia a stretko nikdy nebolo.Nela snívala o trojke a ja som nebol proti,chcel som vidieť ako si to rozdáva s iným,táto myšlienka ma vždy rozpumpovala namax.

Tema pri ohni úplne zmenila našu náladu,vo vzduchu bolo cítiť sex.Boli sme všetci riadne high,ale dokázali sme sa spolu rozprávať.Bolo to zvláštne,miestami mi pripadali cudzí a vzápätí nie,ale cítil som sa dobre a uvoľnene. Hladil som Nelu vo vlasoch a keď Dano prikladal do ohňa ona sa z mosta do prosta spýtala,či by sme nemali chuť na ´´malý sexuálny úlet´´.Onemel som.Nela tiež. "Čo by to malo byť" - snažil som sa nekoktať a zostat cool.Zazrel som Danov úsmev,určite sa vopred dohodli.Vysvetlil nam ,ze Kika to ma rada takto a najradsej si to rozdava s niekym cudzím, optimalne keď ich pri tom pozoruju ich polovičky. Naposledy vraj ona sama toto navrhla páriku po prvej kavičke v Auparku, že či si to s ňou chlap nechce rozdat hneď potom u nich doma.Milujem zeny, ktoré vedia co chcú, ale táto krásna amazonka, ktorá si ma vybrala na ukojenie svojich túžob...omdlieval som. Ale vraj len ak nebude mat moja Nela nič proti.Že sa je j páčim a to uz sedela na našej deke.Nedokážem popísať čo sa vo mne vtedy dialo,nikdy som nikoho takeho nestretol.´´Jasné!´´-pozrel som Nele spytavo do oči. Neodpovedala, len sa usmiala. Vedela, ze po tom túžim. Vtedy som bol v rozpakoch.

To co nasledovalo potom bolo ako z najuletenejsieho chlapskeho sna. Kristína sa na mňa zvalila a vrazila mi svoj jazyk hlboko do úst. Chvilu sme sa bozkavali a ja som citil ako mi v nohaviciach nieco tvrdne. Mrkol som bokom aby som si obzrel nase polovičky. Cítil som ich pohlady, no mylil som sa. Nela s Danom sedeli na ich deke a zjavne sa zabávali, fajčili joint akoby sa nedialo nic nezvyčajné. V tom som pocítil dotyky na bruchu, hneď potom jej ruky oslobodili mojeho svalovca z nohavíc a začala mi ho pomaly a vhlko cmúlať. Sedela na mojich stehnach a ja som sledoval ako jej to ide, pravou rokou mi ho rytmicky honila a ľavou si zacala vyhŕnať sukničku. Chytil som jej pravačku a mrkol na ňu, že by som ju tiež chcel ochutnať, no bez toho aby ho vytiahla z pusy milým gestom odmietla. Z hroznej nadržanosti som sa cítil akoby som mal každú chvilu omdliet, vrelo to vo mne, nikdy som sa necitil taký rozpumpovaný. Najviac ma na tom vzrušovala myšlien ka, že som v tom nevinne ako obeť. Že si ONA vybrala MNA. Moje chlapské ego sa s tým nevedelo nejak vysporiadat.

Ani neviem odkial vybalila kondóm a majstrovsky mi ho navliekla. Nasadla si a ja som mal čo robit aby som sa hneď neurobil. Hopsala si na mne a ja som sa pod nou zvíjal a kňučal. Snažil som sa opätovať všetko to pekné čo sa pri milovaní opätuje, no toto nebolo milovanie.Občas som sa zahladil do jej očí a chcel som ju hladit , no nebol to sex na aký som bol zvyknutý. Nestála o moje nežnosti a ani ich neopätovala. Išla si za svojim a ja som z toho šalel, sex bol pre mna doteraz hlavne o dávaní, ale toto stvorenie si bralo to co chce. Spustila sa na ruky a ja som cítil jej dych, jej vlasy ma rytmicky bičovali na tváry a ja som citil že sa to na ňu blíži. Chytil som ju z posledného za boky a pár krat som mocne prirazil keď to na mňa prišlo. Zalial som ju horúcou magnou, pred očami som videl roznofarebné geometrické tvary a čas akoby sa zastavil. V ušoch mi hučala krv ked v tom začala prirážať ona. Citil som ako jej svaly zovreli m ojeho uz mäknúceho vtáčika a ako šialene mi ho drví.Keď vybuchla, bol som už viac menej pri sebe a sledoval som ju. Odsadla si, ľavou rukou si prehodila vlasy dozadu a jemne sa pousmiala. Vstala, podišla k deke, krátko sa napila a sadla si vedla Dana.Objali sa, a on sa na ňu pozrel ako otec na svoje dievčatko, ktore sa zrovna vrátilo z obľúbeného kolotoča.

Ja som tam zostal sediet ako obareny.Čakal som možno ešte trochu nehy ako doma. Trochu som sa upravil a vrátil sa spat do reality k Nele.

Atmosfera sa úplne zmenila. Napätie povolilo a ja som sa až teraz pozrel mojej drahej do očí. Miešala sa v nich láska, súcit a zvedavost. Vedel som že ma miluje, a že sme tu spolu naveky, no cítil som že som ju zranil. Až teraz mi zaplo, nešlo o mna. Aj ked som sa necítil ako obet ,bol som využitý. Ten večer už o tom nepadlo už ani slovo. Sice sme sa dalej bavili a smiali, no medzi mnou a Nelou to uz nikdy nebolo tak ako predtym.

S Nelou som sa po festivale rozišiel. Vlastne ona so mnou. Dôvod len tuším.Ale táto príhoda ale určite dôvodom nebola.