Neznáma zvodkyňa Zuzka (súťažná)

25. 5. 2024 · 828 zhlédnutí RangiferTarandus

Krásny slnečný deň, aký môže byť len v máji. S priateľmi sme sa vybrali na výlet do mesta, užiť si ten nádherný čas ako partia nezadaných. Prechádzali sme sa po nábreží rieky lemovanom kvitnúcimi japonskými čerešňami, popíjali pivko z plechovky a vtipkovali na účet okoloidúcich dievčat.

Zrazu som zbadal ju. Blondínka ako z obálky magazínu, v ľahkých letných šatách, ktoré viac odhaľovali než zahaľovali. Prechádzala sa s kamarátkami a smiala sa tak úprimne a bezprostredne, až mi poskočilo srdce. Naše pohľady sa stretli a medzi nami preskočila iskra.

"Haló kráska, nechceš sa pripojiť?" zavolal som na ňu. Prekvapilo ma, keď sa usmiala a skutočne prišla. "Ahoj, som Zuzka," povedala a žmurkla na mňa. Mal som pocit, akoby sme sa poznali už celé veky.

Kráčali sme spolu pozdĺž rieky a rozprávali sa. Očami som hltal jej dokonalú postavu, ľahké pohyby, zmyselné pery. V jednej chvíli zastala pod rozkvitnutou sakurou, priložila mi ruku na hruď a s huncútskym výrazom povedala: "Vieš, že si celkom roztomilý? Mám chuť ťa pobozkať."

Než som sa stihol spamätať, pritisla svoje pery na moje a ja som bol stratený. Bozkávali sme sa hlboko a vášnivo v opojnej vôni kvetov, ktorá pôsobila ako silné afrodiziakum. Ruky som jej zasunul pod šaty a zistil, že podprsenku si dnes neobliekla. Jej prsia boli pevné a bradavky vzpriamene vzrušením.

"Počkaj, tu nemôžeme, všetci pozerajú," zamrmlal som. "A nie je to vzrušujúce?" zasmiala sa Zuzka. "Poď, skočíme tam dole k vode, o chvíľu sa vrátim ku kamošom a ty ma tam budeš čakať." Žmurkla a odkráčala k priateľkám skôr, než som stihol protestovať.

Posadil som sa v tieni pod most a čakal. O 10 minút sa objavila. Bez slova si vyhrnula šaty a ukázala mi, že nohavičky tiež vynechala. Kľakla si, rozopla mi zips na džínsoch a môj už tvrdý penis si vložila do úst. Bolo to neuveriteľné, orál pod holým nebom, na dosah od ostatných ľudí...

Potom si ľahla na chrbát, nohy roztvorila dokorán. Pohľad na jej vlhkú ružovú štrbinku ma celkom omámil. Sklonil som sa a ochutnával jej rozkošnú šťavu. Vzdychala a prepletala prsty do mojich vlasov. Keď som jazykom dráždil jej klitoris, doslova vykríkla od slasti.

Už som to nemohol vydržať. Schmatol som svoj tvrdý úd a začal ho rýchlo trieť. Zuzka v tom začala buclatými perami dráždiť môj žaluď. Ten pocit bol fantastický. O chvíľu som sa celý chvel a chrčal od rozkoše, keď som jej potriasnil celú tvár horúcou spermou.

Obliekli sme sa a akoby nič sa vrátili späť. Kým zvyšok dňa prebehol už celkom normálne, ja som stále nemohol uveriť tomu, čo sa stalo. Ten neskutočný zážitok divokého sexu s cudzou ženou pod rozkvitnutou čerešňou, ktorej vôňa nás doslova pobláznila, mi zostal navždy vštepený do pamäti ako tá najmužnejšia príhoda v mojom živote. Nech žije máj, čas lásky a neviazanosti!

Podobné povídky