Rande (predstavuj si so mnou)

26. 5. 2024 · 377 zhlédnutí Magichands

Stretneme sa na námestí. Prídeš oblečená v pančuchách nad kolená, ľahkom kabáte a topánkach. S to je všetko, v ničom inom. Ja prídem elegantne oblečený, košeľa, topánky, nohavice. Ako poznávacie znamenie budem mať kvet a taštičku pre Teba. V nej bude análny kolík a vibrátor na diaľkové ovládanie.
Pôjdeme do príjemného podniku podľa Tvojho výberu. Ak výber bude trvať dlho, vyberiem ja. Objednáme si.
Ak preskočí iskra, vyberieš si prvú hračku. Opäť, vyberieš si Ty. Ak nebudeš vedieť, vyberiem ja. Iba ja viem, ktorú :) Tú hračku si zasunieš pri stole.
Dáme si niečo dobré. Niečo chutné. Niečo, z čoho sa rozväzuje jazyk a dievčatám otvárajú nohy. Druhú hračku Ti dám ja. Sadnem si vedľa Teba a začnem sa Ti venovať. Pozorne, trpezlivo. Pokým nezačneš prerývane dýchať a Tvoje nechty sa mi nezačnú zabárať do stehna a slabín.
Zosuniem sa nižšie a ruku Ti dám pod moje nohavice. Takto bude príjemne, aspoň na chvíľu, obom.
Objednám ďalší drink, keď mi ho budeš honiť. Nech sa slečna čašníčka červená. Keď ho prinesú, začne sa hlavný bod nášho programu v reštaurácii.
Vyberiem vibrátor z Tvojej už úplne mokrej kundy a vyprstujem Ťa tak, že sa vystriekaš. Ale pozor. Do drinku, ktorý sme dostali.
Zvládneš udržať pohár? Ak ho v triaške orgazmu pustíš a rozbiješ, nevadí. Pôjdeš pod stôl a vyfajčíš ma, pokým Ti ja nevystriekam moje horúce semeno do pusy. Tento drink už prehltneš.
Ak pohár nepustíš a nerozbiješ, vypijeme si. Veľmi rád pijem ženské výstreky.
Trochu ale necháme aj pre čašníčku.
Vypýtam účet. Ty mi stále honíš. A ked budem platiť, nastavím vibrátor v Tvojej mušličke na Tvoju obľúbenú úroveň. Neboj sa nič, mal som chvíľu zistiť, ktorá to je.
A pôjdeme von. Do nejakej tichej uličky. Budeme sa smiať, ako sa Ti podlamujú kolená. A keď ma niekde v kúte začneš fajčiť, budem si Ťa fotiť a natáčať a fotky zverejňovať na tomto portáli. Samozrejme, aby bolo vidno len Tvoje nahé telo pod rozopnutým kabátom, sexy nohy v pančuchách a môj penis v Tvojich lačných ústach.
A zoberiem si Ťa. Kedy ja budem chcieť. Postavím Ťa, otočím tvárou ku stene. Vyhrniem kabát vyššie. A vyberiem si. Najskôr... asi Tvoju roztúženú vagínu. Hračka pôjde do Tvojich úst. Mám totiž rád keď nosí žena šperky v anále.
Potom vyberiem hračku z Tvojich úst a dám Ti ju rukou na klitoris. A poriadne pritvrdím, nech mi vajcia plieskajú o Tvoje pysky.
A keď sa mi bude chcieť, vyberiem von análny dildo. Vibrátor pôjde hneď naspäť do vagíny. A naložím Ťa do riti. Bez lubrikantu a slín. Nech trochu kričíš. A potom sa oblečiem, vrátim dildo tam kde bolo predtým, a pôjdeme pekne na hotel.
Tam Ťa budem nakladať dovtedy, pokým nebudeš vedieť chodiť. Rozprávať. Hýbať sa. Jediné, čo budeš vedieť je stonať a kričať od rozkoše. Na hoteli už budem trtkať Tvoju riťku aj s olejčekom, neboj sa. Celú si Ťa natriem. Posteľ bude úplne mokrá od nášho potu a Tvojich výstrekov.
A som taký nadržaný, že by som sa urobil asi všade. Prsia, ústa, riť, chrbát, brucho, alebo Ti vystriekal kundu, nech z Teba kvapká semeno, a Ty sa s ním prstuješ a lížeš si ho z prstov.
Potom by som sa osprchoval. Teba by som nechal od semena na posteli.
A išiel preč.
Veď Ty sa ozveš ešte raz.

Podobné povídky