Májová cyklistika

13. 5. 2016 · 5 222 zhlédnutí Novozamcan

Dnes to je rýchla poviedka...

Ako každú nedeľu, sme sa aj v túto krásnu Májovú nedeľu s mojim milým vydali na cyklistiku. Dnes sme si to namierili k starej priehrade, vzdialenej asi 20 kilometrov od domu. Ráno som nachystala piknikový set, Milanko si ho pripevnil na bicykel a začali sme šliapať do pedálov. Keďže som po operácii kolena, tak cyklistika mi ide slabšie a nie vždy vládzem a preto často pauzujeme.

Dnes som vydržala ale až na priehradu, kde sme zastali a usadili sa pod ňou na malej lúčke. Okolo nikoho a tak som to využila a popri čakaní lež Milan prichystá jedlo, som začala slniť sa hore bez a v nohavičkách. Milan si to všimol a každú chvíľu ma pohladkal po bradavkách. Bolo to silne vzrušujúce a cítila som ako vlhnem, no nenechala som ho pokračovať a vždy som uhla. Očividne ho to štvalo a už sa skoro ani nesústredil na jedlo. Táto hra sa mi začala páčiť a Milana pekne dráždila. Neviete si predstaviť ten jeho nevinný výraz, keď sa mu ani po desiaty krát nepodarilo udržať ruku na mojich ňadrách.
Vstala som, zohla sa nad neho a jeho tvár som vrazila medzi moje prsia. To už bol signál a Milan ma začal po bradavkách vášnivo bozkávať a lízať. Bol to super pocit a bola som ešte viac vzrušená pri myšlienke, že sme vonku a hoci kto nás môže vidieť, no nevadilo mi to vôbec. Vyzliekol mi nohavičky a začal sať moju mokrú mušličku, ktorá sa mu stále viac a viac otvárala a čakala lež Milanov malý bojovník prenikne cez vstup až po koreň do mňa.
Po chvíľke to prišlo. Milan si ma nastavil a začal ma nežne nabodávať na svoj nástroj. Postupne zrýchľoval a zrýchľoval, až som sa začala prehýbať v kŕčoch a dostala som krásny orgazmus, pri ktorom som cítila, že aj Milan sa do mňa krásne urobil.

Obliekli sme sa, najedli sa a išli sme domov. Čo sme robili večer po sprche, Vám poviem nabudúce.