V SEDLE – súťažná poviedka

2. 6. 2016 · 4 165 zhlédnutí Zvedavymuz777

Keď som bol ešte študent, s priateľkou sme sa rozhodli urobiť si dobrodružné leto. Mali sme už po skúškach, zdalo sa, že náš čaká pekné počasie, tak nič nebránilo tomu, aby sme si zbalili batohy, stan a vyrazili za dobrodružstvom. Rozhodli sme sa prejsť sa po Slovensku, popozerať si nejaké zaujímavé miesta. Keď nás chytí noc, rozložíme stan. Ani peňazí nám nebolo treba veľa. Cestovali sme stopom a žili, ako sa povie „z lásky“. Tak nás cesta zaviedla na stredné Slovensko, kde sme chceli trochu pochodiť po horách. Keď sme po túre schádzali do Šútova, rozhodli sme sa rozložiť stan na malej „pláži“ z druhej strany šútovského jazera. Boli sme unavený, ale bol romantický večer, tak sme si večer zaplávali a potom pozerali na hviezdy dlho do noci.
Ráno sa nám veľmi nechcelo zo stanu, ale keď sme napokon vyliezli, slnko už bolo riadne vysoko a vyzeralo to, že nás čaká ďalší horúci deň. Aké však bolo naše prekvapenie, keď sme sa rozhliadli okolo. No, ono to ani tak nebolo prekvapenie, skôr sme boli šokovaní. Okolo nás sa totiž pohybovali samí naháči. Pozerali na nás, sem-tam si niečo zašepkali. Nevedeli sme ako reagovať, tak sme si len sadli pred stan, že sa rýchlo pobalíme a potichu sa vytratíme. Vtom sa k nám priblížil jeden naháč a vysvetlil nám, že sme si stan postavili na neoficiálnej nudistickej pláži. Poprosil nás, že keď tam teda chceme ostať, mali by sme rešpektovať nahotu a mali by sme sa tiež vyzliecť. S trochou nevôle sme teda zhodili zo seba oblečenie a tak sme splynuli s davom. Nikto si nás potom už nejako zvlášť nevšímal, proste nás brali ako ľudí s podobným zmýšľaním. Boli tam všelijakí ľudia. Aj starší, aj mladší, muži, ženy.. Nikto však nikoho okato neokukoval. Cítili sme sa zo začiatku trochu zvláštne. Predsa len bol v nás pocit akéhosi studu z našej nahoty prezentovanej pred inými ľuďmi.
Po nejakom čase sme sa zbalili a vybrali sa na cestu ďalej. Chceli sme pokračovať hrebeňom Veľkej Fatry. Ale bolo to zvláštne. Akoby sa nám hormóny búrili. Zjavne v nás nechala stopu tá nahota z doobedia všade okolo. Moja priateľka ma počas chôdze držala za ruku, často zastala a objala ma, alebo mi vtlačila na pery bozk.. Šliapali sme hore na Ľubochnianske sedlo, kráčalo sa dobre, nikoho iného sme nestretli. Už takmer v sedle sme si spravili krátku pauzu. Zhodili sme batohy. Tam „to“ na nás akosi prišlo. Moja priateľka si sadla naproti mne. Mala oblečené krátke nohavice a tričko bez rukávov. Po krátkom čase sa začala na mňa tak dráždivo pozerať a začala ma aj inak provokovať. Hladila si výstrih, prstami vchádzala pod športovú podprsenku a cez oblečenie som zbadal že sa hrá s bradavkou.. Môj kolík začal byť riadne v strehu. Potom sa dotýkala v rozkroku cez kraťasky. Rozopla si zips a rukou zašla pod nohavičky. Pritom tak provokačne pozerala na mňa, že môj kolík už bol riadne tuhý. Zbadala to a presunula sa ku mne. Začala mi ho hladiť cez oblečenie. Potom mi rozopla zips a vytiahla ho na slobodu. Hladila ho a potom zapojila ústa. Krásne mi ho olizovala a sala. Bol som neskutočne vzrušený. Potom zo seba doslova ztrhla kraťasy aj s nohavičkami a ukázala mi svoju krásnu mušličku. Prešla si po nej prstami a zašla aj dnu. Položila ma na zem a sadla si na moju tvár. Ešte som u nej nevidel takéto dominantné správanie. Nebolo mi viac treba. Začal som ju dráždiť jazykom na klitorise aj na mušličke. Bola krásne vlhká a chutila nádherne.
Priznám sa, boli sme vtedy takí vzrušení, že nás vôbec nenapadlo zaoberať sa tým, či nás niekto nevidí. Asi by nám to vtedy bolo aj jedno. Po dráždení jazykom na mne doslova tiekla. Bolo to neskutočné. Potom vstala a ako stála nado mnou, pokračovala v dráždení mušličky sama prstami. Hladila si klitoris a prstami druhej ruky pohybovala dnu a von. Po chvíli sa začala triasť od vzrušenia a ja som uvidel ako krásne z mušličky vystrekla. Wow. Tak to som vôbec nevedel, kde sa to v nej berie. Potom si na mňa znova sadla a ja som vylízal tie jej šťavičky. Môj kolík celý čas čnel ako stožiar na vlajku a teraz došlo aj na neho. Nastokla sa na neho celá vlhká a začala jazda až kým nás oboch nezmohol orgazmus.
Trocha skľudnení sme si vytiahli karimatky a spacáky a urobili sme si pohodlie. Neprestali sme sa však dotýkať a dráždiť. Neviem presne koľkokrát a čo všetko sme ešte robili, ale v teň deň sme sa už ďalej nedostali. Zostali sme nocovať tam v sedle, pod hviezdami. Bola teplá noc, vášeň nás hriala, nebolo sa kde ponáhľať, ona bola taká krásna a vzrušujúca.. No a naše vzrušenie a láskanie neprestalo, ba priam naopak. Pod hviezdnatou oblohou „to“ tiež stálo za to..