súťažna - slnečná žiara

3. 7. 2016 · 5 562 zhlédnutí Jossarian

Ahojte. Volám sa Lukrécia, mám 41 rokov a som šťastne vydatá. Môj príbeh sa odohral pred 3 rokmi práve v lete. Bola som rozvedená po 15 rokoch, potom ako som zistila že môj manžel má už 5 ročné dieťa s cudzou ženou a že ma takto podvádza už 8 rokov. Keby sa mi to nestalo na vlastnej koži, nikdy by som neuverila, že také dačo sa môže stať. Ale späť k môjmu príbehu. Po 2 rokoch bez sexu (masturbáciu nepočítajúc) som si kúpila záhradu, aby som svoju energiu vybila na niečo užitočné. Kopala som záhony, trhala burinu ako zmyslom zbavená. Pri sadení uhoriek som si aj vzdychla keď som videla veľkosti uhorky na obrázku – šalát ma ani náhodou nenapadol ;). Po 2 hodinách úmornej práce a po ťažkom týždni som si ľahla len v plavkách (záhradu mám až za mestom) do tieňa stromu a okamžite zaspala. Prudká bolesť chrbta ma prebudil až poobede keď som sa otáčala na druhú stranu. Bolo poobede 15:20 a tieň stromu bol dávno preč a ja som ležala, spálená po polke tela na pečúcom slnku. Keď som si pozrela chrbát neverila som vlastným očiam a keď som zatlačila žlté pľuzgiere na moje prekvapenie ani ma neboleli, vlastne som ani necítila tlak. Zľakla som sa a utekala na pohotovosť. Tí ma poslali do nemocnice na 2 dni lebo som mala popáleniny 2 stupňa a bolo treba každých 6 hodín vymieňať obklad. Zaplatila som si samostatnú izbu aby som mohla ležať nahá, aby ani pyžamo ma naťažilo.
Stalo sa to na druhý deň. Do izby vošla hlavná sestra a tri mladé sestričky, ktoré tam mali začať praxovať. Hlavná sestra im ukazovala ako ma natierať. Ležala som na chrbte a od bolesti som mala zavreté oči. Procedúru som už absolvovala deň predtým, tak som vedela že po chrbte nasledujú ramena a som sa posadila celej svojej nahote, spustiac nohy mierne od seba z postele. Keď nastalo ticho otvorila som oči a uvidela ho pred sebou. Neboli to 3 mladé sestričky ale len 2 a jeden zdravotný brat. Chvíľu sme sa na seba pozerali až kým som si uvedomila že som nahá a zakryla sa plachtou. Pri pohľade na sediacu venušu sa začervenal a sklopil zrak. Dlhujem Vám ešte svoj popis, pri výške 168cm vážim asi 65kg z čoho moje 4ky prsia asi po 3kg každá. Som od prírody hanblivá, preto neviem čo to vtedy do mňa vošlo ale kým mi hlavná sestra natierala ramená obzrela som si to mladé mäsko, ako keď šelma sleduje svoju obeť. Bol mladý asi 21 ročný, 180 cm vysoký, športová postava a hlavne, čo pri bielych nohaviciach nemohol zakryť, pekne obdarený. Hltal ma svojimi očami, ako keby tam ani sestričky neboli a párkrát preglgol na sucho. Keď sa procedúra blížila ku koncu a sestričky boli zaneprázdnené zbieraním mastičiek vystrčila som jednu nohu a prešla lýtkom po strane jeho stehna. Pozrel sa na mňa ďakovne a utekal za kolegyňami. Ostala som omráčená z toho čo sa stalo a ako na môj vkus som sa zachovala odvážne. Doteraz som nepoznala ten pocit, ako keď Vám hrozí že Vás zavrú, ale napriek tomu pôjdete vyrásť sejf. Ostala som nemo sedieť ešte pár minúť a potom som sa schúlila do klbka a vsunula som si pri prsty do mušličky. Bola mokrá ako ešte nikdy. Uvedomila som si že som nadŕžaná ako stepná kengura a smutná že nemám nikoho. „Och bože, keby som si ho mohla vychutnať aspoň na pár minút“, povzdychla som si a zaspala slzou na krajíčku.
Posledná procedúra vychádzala na 2 hodinu nadránom. V izbe som si nechala svietiť len malú lampičku, čo premenilo sterilné nemocničné prostredie na romantickú izbu v hoteli. Kamarátka, ktorá ma prišla navštíviť poobede mi prepašovala fľašku červeného vína a môj obľúbený vibrátor, ktorý som chystala použiť už o chvíľu. Víno mi zlepšilo náladu a túžobne som čakala koniec procedúry ležiac zasa nahá na bruchu. V izbe bolo síce teplo, ale po tele mi prebehol mráz, keď sa ozval mužský hlas: “Nebude Vám vadiť keď vás bude dnes natierať ja namiesto sestry?“ Otočila som hlavu a napučené biele nohavice pri mojej hlave prezradili komu ten hlas patrí. „Zajtra mi začína prax, ale keď som zistil že Vás ráno prepúšťajú, prihlásil som už na nočnú“, pokračoval ako kajúci v spovednici. „Nebojte sa nie som žiadny úchylák, len som si proste nemohol pomôcť. Musel som Vás vidieť a dotknúť sa“ pokračoval šepkajúc. „Môžeš ma natrieť ale budeš mi musieť povedať všetko o sebe ale úprimne! Čo tu vlastne robíš? Si predsa trošku starý na zdravotnú sestru – zdravotného brata?“
„Vyhodili sa z vysokej školy, lebo bol chcel zbaliť svoju profesorku.“
„Páčia sa ti staršie ženy? Čo sa ti ešte páči – ale úprimne lebo končíme!“
„Zbožňujem MILF, ženy krv a mlieko. Hladkal by som ich, lízal a prstil. Mojim snom bol stať sa gynekológom a objavovať ženský orgazmus.“
Po takom vyznaní som sa posadila na posteľ až sa zľakol že to prehnal s úprimnosťou a urobil krok do vzadu. Chytila som ho za šnúrku od nohavíc a pritiahol som ho k sebe. Naše ústa sa spojili a jazyky popretkávali. Bol skúsený a nežný. Keď sa narovnal, dlaňami som ho chytila za zadok a pritiahla medzi moje stehná. Obchytila som ho nohami, ako keby som sa bála že sa vyslobodí a pustila som sa do rozviazaní šnúrky. Kým ja som bojovala s jeho nohavicami pretiahol si košeľu cez hlavu a tlmené svetlo osvetlilo jeho mužnú postavu. Keby žil v dobe Michelangela určite by stál jeho modelom na Dávida. Silné paže, pevné prsné svaly a vymakané brucho. Neodolala by som mu ani keby som nevedela že je vrah. Voľné nohavice mu spadli až k členkom a na mňa čakal jeho týčiaci sa stožiar – spodné prádlo asi sa už nenosí. Bol nadmiere obdarený asi 21 cm a hrúbke ani nehovoriac. Moja živá uhorka. Stačila som si ho medzi moje prsia nechávajú hlavičku voľnú a prisala som sa ako dieťa na prsia dojčiacej matky. Tiekla som pritom ako keby som sa počúrala a nechcela ho pustiť. Chytil ma za zátylok a pozrel sa mi do oči. „Milovaná bohyňa chcem ta len uspokojovať“ zašepkal mi a priložil svoj penis na okraj mojej mušličky. Z hora sa mi pozeral do oči keď do mňa vnikal rukami držiac moju hlavu. Ja som mala dlane pritlačené na za jeho zadkom držiac svoje nohy aby som sa mu otvárala čo najviac.
„To ty si môj Amor“, vzdychla som vydajúc sa na cestu na Olymp, „Rob som mnou čo chceš“. Keď som prikývla na jeho otázku či vážne, zrýchlil a po chvíli začal svoje sperma pumpovať bez opýtania. Bol to asi jeho zámer lebo ma hneď chytil za zadok a ešte nastoknutú preniesol na stôl. Sadol si predo mňa na stoličku, vyložil si moje chodidla na ramená a sledoval ako spermia vyteká zo mňa. Keďže mal veľkého a hrubého jeho dávka našla cestu ľahko von. Sediac na stole som sledovala ako „malý gynekológ amatér“ rozťahuje moje pysky a vsúva čím ďalej viac prstov do mojej nenásytnej mušličky. Zavrela som oči, prevrátila hlavu do zadu a oddala som sa novému pocitu. Bol úžasný a keď začal jazykom dráždiť po celej dĺžke mušličky, odmenila som jeho výkon mohutným výstrekom, čo nasledovali ďalšie. Moje triašky dozneli až jeho náručí a vyčerpaná som zaspala nepúšťajúc ho.
Keď som sa zobudila už v izbe nebol a všetko bolo upratané, ako keby sa nič nestalo. Pripadalo mi to ako sen, až kým som ho nestretla vo dverách nemocnice s kyticou ruží. „Vykašlal som sa na prax, chcem byť len s tebou.“ Zobrali sme sa o týždeň a odvtedy si užívame každú chvíľu. Najradšej máme ale leto a slnko, ktoré nás dalo dokopy.