Obedná pauza

27. 9. 2016 · 4 195 zhlédnutí obycajnemeno

Je pekné babie leto, slnečný deň, sama v kancelárii, málo roboty a tak to na teba zase prišlo. Fotky na amatéroch sú veľmi inšpiratívne a podbruško ti zalieva dobre známy pocit. Sedíš ako na ihlách a cítiš ako vlhneš. Kolegovia práve vypadli na obed, hovoríš si:"fajn, dnes bude trochu diéta". O chvíľu už sedíš rozkročená, sukňa vyhrnutá a bruškami prstov si prechádzaš po čipke nohavičiek. Najskôr len po chĺpkoch, ktoré si si nechala na venušinom pahorku, ale cítiš, že TO potrebuješ. Prostredníkom prejdeš po ryhe, ktorá sa ti rysuje na nohavičkách. Cítiš vlhko a sálajúce teplo. Toľkokrát nacvičeným pohybom odhrnieš látku a dotkneš sa navretých pyskov. Ešte viac sa rozkročíš, trochu sa zosunieš na stoličke a prsty už krúžia okolo perličky. Druhou rukou ešte rýchlo nastavíš jednu mimoriadne vydarenú galériu s neznámym amatérom na PLAY a vzápätí si ňou už hnietiš prsia. Práve ťa začína zaplavovať ten slastný pocit nastupujúceho orgazmu, oči máš privreté, amatéra na obrazovke už nevnímaš, keď mliečne sklo na dverách zahalí tieň. Ozve sa energické zaklopanie a po mikrosekunde vidíš, ako kľučka klesá dole. Bleskovo vyberáš ruku z nohavičiek, rýchlo sa snažíš posadiť do ako-tak pracovnej polohy, zároveň chvatne klikáš na prvú excelovú záložku, ktorú vidíš. V tej chvíli som dnu, stojím, vidíš, ako sa mi hýbu ústa, ale nič nepočuješ, tep máš niekde okolo 180, srdce bije ako šialené, v hlave ti hučia myšlienky: "Som celá červená!" "Čo do p... tu práve teraz chce?" "Vidí na mne, čo som robila?"...

"Haló! Prepáč ak vyrušujem, ale boli sme dohodnutí, že mi dáš tie výkazy. Nechodila si, tak som sa zastavil. Asi trochu nevhod." Opáčil som. Už predtým som si všimol, že zvyčajne ti moja prítomnosť nevadí, dokonca si bola milá, keď sme sa stretli na káve. Ale práve teraz si nadšene nevyzerala.

Ak by sa dalo, očervenela by si ešte viac. Takto si začala rýchlo hľadať papiere po stole. Podávaš mi ich a ruky sa ti trasú. Práve si si totiž uvedomila, že si si ich vôbec neutrela a na lesknúcich sa prstoch máš stále svoju šťavičku.

Došlo mi, koľká bije, aj tak si voňala si na celú kanceláriu. Vzal som výkazy a začal ich študovať. Stála si predomnou a cítil som, ako ma hypnotizuješ, aby som už konečne vypadol. Moc sa mi nechcelo. Nakoniec som našiel čo som hľadal - chybu. "Tak sa na to pozrime, mali by sme ju opraviť, lebo sa na ňu zabudne a bla bla bla..." Zase si prestala vnímať a v hlave ti začali hučať myšlienky. Sadla si si do stoličky a ja som sa postavil za teba. Akože aby som videl na monitor, ale hlavne do tvojho výstrihu. Biela polopriesvitná blúzka na gombičky, cez ktorú jemne presvitala čipka podprsenky bola moja šálka kávy a nechcel som o ňu prísť. Horné gombičky už boli odopnuté a nebyť môjho vyrušenia, možno by boli rozopnuté aj ďalšie. Navyše som si všimol, že na záložke prehliadača svietil mne celkom dobre známe logo a pri ňom text "Moje telo". Keď som sa ťa spýtal, či vieš čo sa pýše vo vyhláške xxx/yy, len si rezignovane zavrtela hlavou.

"Nechaj, nájdem ti to!" vrhol som sa na myšku a klikol na záložku prehliadača. Vykukol na mňa slušne vypracovaný zadok. Potom lýtka, potom chrbát, potom detail stoporeného penisu a potom... si chytila myš, klikla a bolo. Začala si sa potichu ospravedlňovať, že viac sa to nestane a bla bla bla. To už pre zmenu hučalo v hlave mne a nielen v nej. Jediné, čo mi napadlo bolo jemne chytiť tvoju ruku, zhlboka sa nadýchnuť tvojej vône, oblízať ti končeky prstov a pritlačiť ti ich na hrču na mojich nohaviciach. Chcela si ju odtiahnuť, ale na pol ceste si si to rozmyslela a pohladila si ma cez tenkú látku. Reakcia bola okamžitá a na kameň tvrdým vtákom mi zacukalo. V tej chvíli som ťa chcel posadiť na stôl, vraziť ho do teba až po koreň a pretiahnuť tú tvoju nadržanú dierku, zároveň som nevedel, či by to nebolo prirýchlo...

Stále som stál nad tebou, a ty si sedela vo svojej koženej kancelárskej stoličke s vysokým operadlom, podrúčkami a kolieskami. Predklonil som sa a ovoňal tvoje dlhé vlasy. Šampón sa miešal so zmyselne ženskou voňavkou a ja som sa skláňal nižšie. Odhrnul som ich a odhalil hebký krk s tenkou zlatou retiazkou. Sklonila si hlavu na bok a ja som sa lačne prisal. Ticho si vzdychla. Ruky som z pliec pomaly posúval nižšie. Zacítil som okraj podprsenky a pod ňou tvoje prednosti. Neboli to prsia mladého dievčaťa ale ženy v najlepšom veku. Dalo by sa povedať, že MILFky, len to dieťa si zatiaľ nestihla. Boli hebké, mäkučké a poddávali sa mojim dotykom. Podprsenka bola jednoduchá, bez obrovských výsteliek, ale nebolo ich treba. Stačilo jej jemne podopierať a tvarovať. Vsunul som končeky prstov do košíkov a hľadal bradavky. Kým som k nim prišiel, ploché terčíky sa zmenili na zvráskavené tvrdé kopčeky s tvrdými hrotmi. Začal som ich hladiť. Najskôr jemne, ale čoraz intenzívnejšie. Potom som otočil kreslo, v ktorom si sedela.

Kľakol som si pred teba. Rozkročila si nohy, aby som mohol byť ešte bližšie. Naklonil som sa k tebe, takmer sme sa dotýkali čelami. Cítil som tvoj horúci zrýchlený dych. Vzala si mi hlavu do dlaní a pobozkala ma. Hrali sme sa navzájom jazykmi, jemne si ma uhryzla do pery a zase si sa prisala. Jednou rukou sme sa držali, druhou som ti hladil nohu a ty mne vlasy. Ked sme sa odtrhli, trochu si sa odrazila aby si bola ďalej a mal som dobrý výhľad. Nohy si si prekrížila a začala si si pomaličky rozopínať zvyšné gombíky. Postupne sa odhaľoval čipkovaný okraj a pod ním krásne prsia dvíhajúce sa v rytme tvojho dychu. Fascinovane som sledoval a ruka mi mimovoľne padla k rozkroku.

Jednou rukou si sa stále hralakozičmai zatiaľ skrytými v podprsenke, ale druhá naberala správny smer - dole. Nohy už neboli prekrížené. Keď si videla, že mi idú skoro oči vypadnúť od očakávania, pomaly si medzeru medzi nimi zväčšovala. Vo chvíli, keď som uvidel čipku nohavičiek som ďakoval za vynájdenie sukní a samodržiek. Trochu si sa zosunula, aby si sa ešte viac mohla rozkročiť. Spýtala si sa ma, či si mi chutila. Mal som úplne sucho v ústach, len som prikývol. Na nohavičkách sa zreteľne rysovala tvoja pička a mokrý fliačik. Vsunula si pod ne tri prsty a pár krát prešla po kliťáčiku ale zašla si aj dnu. Ruku si vytiahla pozrela na mňa a tým ukazovákom mokrým od tvojej šťavičky ma pozvala bližšie. Kým som prišiel som po kolenách a ty si mi nastavila prsty, snažil som sa odhadnúť, koľko máme času, kým sa vrátia kolegovia. Lačne som ich olízal. Už som sa viac nevedel ovládať. Chytil som ťa za zadok a prisal sa k tvojmu rozkroku. Nohavičky voňali od tvojej túžby. Nosom som prechádzal po jarčeku, ktorý bol zarezaný do pipinky a vychutnával si tvoju vôňu.

Najskôr som si myslel, že nohavičky odhrniem, ale keď som zbadal tú lesklú nadržanú nádheru, stiahol som ich z teba a zaboril hlavu do horúceho lona. Pomaly som špičkou jazyka prechádzal po hebkých vzrušením naliatych okrajoch tvojich pyskov. Pekne poctivo, zospodu až hore ku kliťáčiku. Dole ma vždy čakala ďalšia kvapka rozkoše. Prstami som mušličku rozťahoval a jazykom krúžil okolo vchodu. Krútila si sa na stoličke, vzdychala a na striedačku držala nohy za kolená čo najviac rozkročené a hladila si kozičky. Potom som medzi pery nasal kliťáčik a jazykom začak krútiť okolo neho. Stenala si čoraz hlasnejšie.

Keď bolo jasné, že už dlhšie nevydržíš a za chvíľku by si mi explodovala, pozvoľna som spomaľoval. Prosila si, aby som pokračoval, že to moc potrebuješ, ale nechcel som to takto. Chcel som cítiť tvoj vrchol na svojom vtáku. Vytiahol som ťa z kresla a posadil na stôl. Automaticky si roztiahla nohy, len nech ma už cítiš v sebe. Tvoja pička bola úplne mokrá a krásne otvorená. Chytil som vtáka do ruky a prešiel ním pomedzi naliate pysky, ktoré horeli nedočkavosťou. Skončil som na nabehnutom klitorise, ktorý som koncom žaluďa jemne masiroval. Zdrapla si ma za boky a ťahala do seba. Pozbieral som posledné zvyšky rozumu a vylovil z peňaženky gumu, ktorú nosím pre každý prípad. Mal som dobrý dôvod. Nie som borec z porna a bol som taký nadržaný, že bez nej by som bol do dvoch prírazov. Už len pocity, ktoré si mi spôsobovala počas jej navliekania, keď si ma jednou rukou držala za vajcia a druhou pevne obopínala penis pri rolovaní kondómu spôsobovali, že som obracal pozornosť na včerajší zápas ligy majstrov. Konečne hotovo a mohol som si vychutnať ponáranie do tvojej mušličky. Tiekla a bola pripravená ma prijať celého. Zasúvam úplne nadoraz a začínam prirážať. Držíš ma za plecia, ja teba za boky, dotýkame sa čelami a pred očami mám tvoje kozičky vytiahnuté z podprsenky, ktorú si ešte nestihla zložiť.

Vsúvam ruku medzi naše telá a brušká prstov pritláčam na tvoj gombíček rozkoše. Je nádherne vlhký a nabehnutý. V tom momente akoby som ťa nakopol a tvoje pohyby naberajú na intenzite. Nechty mi zatínaš do pliec a dýchaš čoraz prerývanejšie. Keď ti zahryznem pod uchom do krku, už ťa skoro nevládzem udržať. Zrazu sa silno pritiahneš ku mne, ešte párkrát silno prirazíš svoje lono na moje nastavené prsty a vtáka a vydýchneš. Cítim ako tvoja pička pulzuje a masíruje môjho vtáka. Začínam tvrdo prirážať. Každý príraz odmeníš hlasným stonom. Tvoje vzdychy spolu s nefalšovaným orgazmom ma strašne rajcujú a neustále zrýchľujem. Viem, že už dlhšie nevydržím a posledné prírazy naschvál spomaľujem a vychutnávam si ich. Potom sa mi zatmie pred očami, telom mi prejde kŕč a cítim ako do teba pumpujem nahromadené semeno. Takmer hneď ako z teba vykĺznem počujeme na pod oknami búchať dvere od auta. Rýchlo sa rozlúčime, ale obaja tušíme, že na tie výkazy sa ešte budeme musieť pozrieť, aj za cenu nadčasov...