BDSM hrátky- súťažná

25. 1. 2017 · 5 104 zhlédnutí Jossarian

Prišiel som domov z práce, osprchoval som sa a ako ma boh stvoril zaľahol do postele. Mal som narodeniny a manželka mi napísala sms že chystá prekvapenie pre mňa. Keď hovorím o prekvapení, stále sa z toho vykľuli orgie až do rána, tak som sa chcel trošku prespať aby som bol čulý. Keď som sa chcel prehodiť na druhú stranu niečo mi v tom bránilo. Otvoril som oči a zistil že mám ruky priviazané k rámu posteli a práve klapli putá aj na moje členky. Kým som sa zmohol na slovo už mi aj zafixovali nohy široko od seba.
„Čo to rob“ nestihol som dokončiť moju otázku a roubík putoval na moje ústa.
Manželka a jedna neznáma spokojne sa usmievali nado mnou. Nechali ma tak a odišli spolu do kúpeľne. Počul som ako si napúšťajú vaňu a ovárajú šampanské. „Super“ oslava – pomyslel som si a chcel som sa oslobodiť ale tá druhá asi bola profesionálka lebo moje úsilie vyšlo na zmar. Asi po 15 minútach vyšli obidve nahé v dobrej nálade. Podľa týčiacich sa bradaviek manželky som usúdil že neostalo len pri pokeci. Zhodili zo mňa paplón a opreli sa o mňa ako keby som vankúš. Pokračovali v popíjaní šampanského a vo vášnivom objatí. Penis z toho divadla mi išiel streliť. Keď to videla tá neznáma odlepila svoje 4ky z môjho hrude a zohla sa pod posteľ. Na moje zdesenie vybrala bičík a prechádzala sa s ním po mojich vajciach. Otočil som sa na manželku s pohľadom pýtajúcim: „Čo to znamená?“
„Je to domina Julia a bude sa dnes s tebou hrať.“
Prvá rany dopadajúca na moje stehno tesne vedľa mužstva potvrdzovali je slová. Bol som zároveň vzrušený (nahý pred sexi ženou) a zároveň nahnevaný z bolesti. Po pár úderoch prestala a prechádzala dlhými nechtami do celej dĺžke penisu a tak vzrušenie potlačilo bolesť.
Podobný rituál opakovala asi 3x a potom ako keby som tam ani nebol začali sa venovať jedna druhej. Vo víre ich vášne sa obtierali o mňa prsiami, zadočkami, mušličkami,... bolo to účastne. Cítim som ako mi po tele tečú ich milostné šťavy. Keď som myslel že na mňa zabudli dali ma na 4. Naivne som myslel že ma čaká už len rozkoš. Prvé údery našli môj zadok nepripraveného. Keď už čiary vystupovali až veľmi viditeľne údery prestali. Pocítil som na svojom zadku najprv jeden potom druhý jazyk. Liečili moje rany. Potom sa jedna presunula k mojej dierke a druhá ma začala fajčiť zo spodku. Keď už to na mňa prichádzalo zasa prestali ako keby som tam ani nebol. Dali sa do polohy 69 a lizali sa ako o život. „Pretiahni ma“ za žobrala manželka a myslel som si že to patrí mne. Kruto som sa mýlil. Dala sa na 4 a ľahla si na mňa. Domina pristúpila ku nej so strap-on a začala búšiť. Jej rozkoš som prežíval spolu s ňou, ako mi zarývala nechty do chrbta. Cítil som každý náraz ako keby ma trkali. Nie som BI ale ma to celkom vzrušilo. Tiekla až som to cítil na stehne. Zvalila sa vedľa mňa. Hrôzou som zistil že rozbehnutá domina nezaváhala a tlačila strap-on teraz do mňa. Stiahol som polky ale som schytal akurát úder na zadok. 1,2,3,...až keď manželka sa presunula zasa podo mňa som povolil. Bolesť s rozkošou lomcovali mojim telom. Jedna ma fajčila a druhá trtkala. Striekal som ako ešte nikdy.
Po odviazaní sme pokračovali v orgiách až do rána. Popísať celý dej by vydalo na román. Nemám slov Vám opísať ako sa jazykmi bili o môj penis, ako som trkal manželku, kým ona so strap-on trkala dominu, ako.....