Nečakane príjemné sprchovanie

19. 4. 2017 · 7 160 zhlédnutí detritus

Bývanie na internáte má aj svoje výhody. Nemusíte sa starať o byt. Okolo vás sú mraky študentiek, a to dievčatá najrôznejších názorov, nálad, pováh a tvarov. Sprchy spoločné pre všetkých 20 izieb, bez rozdielu pohlavia a veku postavené v názore, že päť ľudí sa na seba môže pozerať, keď sa sprchujú bez hrôzy a zdesenia, takže tam nie sú kabínky. Len jeden oddelený kút, ale ani tam nie záves ani dvere. Už len sprchy na stene, umývadlá a stojacie vešiaky na oblečenie. Samozrejme to malo dohromady za následok aj to, že sa stály zbytočné fronty už len preto, aby každý nemusel hľadieť na nádobyčko svojho suseda.

Určite si musím priznať exhibicionistické sklony. Do sprchy som chodil často iba v uteráku. Nemyslím si, že som vypadal nejako odporne, bol som normálny dvadsaťročný chalan priemernej postavy a výšky a dĺžky. Síce bez výraznejších svalov, ale ani žiadna špajľa, či masa kysnutého cesta. Okrem toho, o druhej ráno, keď som sa vrátil z práce, do ktorej som popri škole chodil veľa ľudí na chodbách nie je. Sem tam niekto, kto si vyšiel zafajčiť, alebo potreboval na záchod. Keď som ale tú noc zabočil do umyvárky, práve tam zo susediacich WC-iek prichádzala aj jedna z mojich susediek. Biele tričko,ružové dievčenské šortky, v rukách uterák a kozmetickú tašku očividne mierila do sprchy aj ona. Ako správny gentleman len v uteráku som jej samozrejme chcel dať prednosť. Ona, keď videla, ako som neoblečený o tom nechcela počuť. Po asi piatich ponukách z oboch strán som jej teda ponúkol, že pod tú sprchu môžeme obaja naraz. Bola myslená viac- menej zo žartu. Celá situácia bola trochu vtipná, trochu trápna, ale nemala žiaden vážny dôsledok, Pod nami aj nad nami boli ďalšie sprchy

„To si sa asi zbláznil, ďakujem, ale nie.“ Bola jej , celkom samozrejmá odpoveď.
„Nečakal som, že si taká hamblivka.“
„To ani nie, ale pochybujem, že by si sa chcel na mňa pozerať.“

Nebola to typická kráska. Tak 160 centimetrov, deväťdesiat kíl. Bola síce pri tele, ale mala sladkú tváričku a blond vlasy ostrihané po plecia. Neskôr som zistil, že má tmavo modré oči, ale milé pehy som si všimol už vtedy. Bolo by k nej nefér, keby som povedal, že nie som vyberavý. Nemyslím si, že by sa krása žien mala hodnotiť podľa nejakých objektívnych merítok. Pohľad na túto sladkú bytôstku ma hrial pri srdci.

„Neodpovedaj láskavo za mňa, prosím. Pozrel by som sa veľmi rád na celú teba.“

Trošku sa pri mojej odpovedi zarazila. Doteraz celú situáciu brala len ako vtipnú výmenu názorov. I mne trošku začalo vysychať v krku.

„Tak dobre. Ale nečakaj, že niečo uvidíš. A nebuď sklamaný.“

Povedala s trochu výsmešným podtónom v hlase. Asi čakal, že ustúpim, a že keď nie, tak pôjde za roh a uvidím tak maximálne jej zadok. Ani proti takejto situácii by som ale nič nemal.
Tak som otvoril dvere do spŕch a ponúkol som ju prvú. Po troche rozmýšľanie sa rozhodla a vošla. Otočila sa a čakala čo spravím ja. Vydal som sa za ňou, zatvoril som dvere a zamkol som, aby nás nikto náhodou nevyrušil.

„Vidíš, kľúč je stále v zámku. Kedykoľvek môžeš odísť. Neublížim ti. A tvoje nie, nude napevno Nie. “

Nechcel som ju vyľakať, Nebola si vôbec istá, ako sa má zachovať. Nemyslite si, že pre mňa sú podobné chvíle na dennom poriadku. Na vešiak som si zavesil kľúč od izby, otočil som sa ku sprchám, zhodil uterák, ktorý som mal okolo pása a bol jediným kusom látky a zavesil som ho ku kľúčom. Pustil som sprchu a počkal kým sa odpustí studená. Veril som že horúca skľudní s mojimi svalmi i nervy a dych. I keď som cítil pnutie v podbrušku, tak erekciu som našťastie ešte nemal. To by dievča za mojím chrbtom, ktorej som vlastne ani nevedel meno určite dotlačilo celú vec vzdať. Až keď som ucítil prúd vody na ramenách odvážil som sa otočiť na modroočku. Ešte stále sa na mňa trochu neveriacky pozerala, ale teraz sa strhla a zašla za tú jedinú priečku v sprchách. Predtým si ešte pritiahla vešiak na oblečenie a po veľkej bledo modrej osuške som tam videl pristáť aj tričko a šortky . To že nemala podprsenku som poznal už vďaka silným žiarovkám a teraz som už vďaka absencii nohavičiek na vešiaku tušil že je komplet na ostro. Počul som pustiť sprchu, tak som už len prehodil, že keby chcela umyť chrbát, tak že som jej k dispozícii. Odpoveď neprišla, tak som začal so svojou hygienou. Za hodnú chvíľu sa ale za mnou ozvalo

„Ak tá ponuka stále platí, mala by som záujem.“

Nemohol som uveriť ušiam, nečakal som, že sa na niečo odhodlá a už som si začal pripadať ako idiot. Určite si hovoríte niečo ako: „Až teraz?!“, alebo „Tak prečo si neurobil prvý krok. Veď si chlap.“ Ale už tak som sa cítil blbo, že som ju dokopal k niečomu, čo nechcela a bol by som si pripadal ako úchyl, keby som k nej skočil a začal sa na ňu len tak sápať.
Otočil som sa, ale už som len počul rýchle cupotanie nôh. Spláchol som zo seba zbytok sprchového gélu a išiel som za ňou. Stála ku mne chrbtom v oblaku pary z vriacej sprchy. Len tvár mala natočenú, aby videla, či prichádzam. Bol na ňu vzrušujúci pohľad. Bola bledá, len ramená mala ružové od slnka a horúcej vody. Pehatý chrbát sa zužoval k bokom a tie pokračovali k pekne guľatej, ale pevne zaťatej riťke. Dolniacke srdce vo mne zaplesalo a zastavilo. Sťažka dýchala. Pootočená s rukami cez prsia si ma prehliadla. Na mojom rozkroku za zasekla a potom sa otočila späť chrbtom ku mne. Pri nohách mala sprchový gél, tak som sa preň zohol, ale vo vzduchu som už dávno cítil vôňu čistoty a kvetín. Určite si ma nezavolala pre to, že by mala krátke ruky. Dal som na ruky gél a začal som jej masírovať ramená. Nie som skvelý masér a skôr mi išlo o príjemné pocity pre moju spolupáchateľku ale aj tak sa uvolnila, keď zistila, že sa jej nehodlám zahryznúť do krku. Zatiaľ. Sedacie svaly sa jej uvolnili. Môj penis ale práve naopak. Ledva som sa ovládal, aby som ju nestrhol k sebe, ale aj postupné hladenie zamatovej pokožky jej chrbta bolo pre mňa veľmi príjemným zážitkom. Postupne som rukami klesal až k jej pásu a potom sa vydal späť hore. Získavala dôveru a pomaly sa začala opierať o moje dlane. Ruky som jej dal pod pazuchy a nechal ju pomaly oprieť sa ramenami o môj hrudník. Začal som jej hladiť boky. Voda, ktorá na nás padala už dávno stihla zmyť všetko mydlo z jej tela. Zdvihla ruky nad hlavu, prešiel som prstami po jej pažiach až sa naše prsty preplietli a stále s jej dlaňami na chrbtoch mojich rúk som ju objal. Navigovala naše paže nižšie, než mnou zamýšľaná hruď. Moje pery našli jej šiju a jemné miesta za jej uškami. S rukami na jej brušku som pritiahol jej telu k môjmu. Trhla sebou, keď ucítila moju erekciu. Moja erekcia sebou trhla, keď ucítila krásne mäkké a pružné polky jej zadočku.
Zohla sa. Skoro nás pri tom oboch zhodila. Zobrala si jednu moju ruku a dala na ňu gél, ktorý si vzala zo slovami:
„To už si skončil?“

Pomyslel som si, že ešte nie, ale ak sa neprestane vlniť, tak skončím priamo na jej chrbát. Začal som jej mydliť bruško a posúval som sa stále vyššie. Pery som sa stále snažil mať na jej pokožke. Pil som vodu z pramienkov jej vlasov. Po prvý krát moje ruky držali jej prsia . Kypeli mi po všetkých stranách a to mám dlhé prsty, Začal som ich masírovať. Celé, nie len bradavky, ale tým špeciálne sa začali venovať moje ukazováky. Bol to ten typ pŕs, kde bradavky temer splývajú s dvorcami do nádherného kužeľu. Žiadna z mojich predchádzajúcich mileniek, aj keď ich bolo iba pár podobné prsia nemala a ja som dúfal, že sa k im dostanú aj moje pery. . Moje dlane si nádherne užívali hebkú geografiu jej tela, ale bol čas pokračovať, tak sa ruky cez bruško vrátili na jej pevné stehná. Klesol som na kolená. Celou cestu dole som bozkával každý možný milimeter jej chrbtice. Krásne sa prehla a moje pery sa ocitli na jej krížoch. Pokračovali stále nižšie. Ruky mi skĺzli až k jej členkom, pery na vonkajšiu stranu ľavého stehna. Pomaly som sa vracal rukami hore. Namydlenými rukami som jej masíroval najskôr ľavú nohu, potom pravú. Vždy som ich po pár chvíľach striedal. Keď som bol skoro pri cieli, nechal som z našich tiel spláchnuť posledné zbytky mydla a moje ruky zamierili po najcitlivejšej, vnútornej strane stehien do ich poslednej etapy.
Pravú ruku na jej boku, ľavú až na slabine, som si pritiahol jej k riťku k mojim perám a po pár bozkoch na obe polky som sa nežne zahryzol. Zároveň moja druhá ruka uchopila celé jej pohlavie s prostredníkom na jej gombičke.. Vzdychla o pokúsila sa odtiahnuť, ale zradila ju stabilita a musela sa oprieť o stenu, čím sa mi ešte viac ponúkla. Moje prsty sa s ňou stále drsnejšie hrali a jej boky k nim stále naliehavejšie prirážali Aby som ju udržal na mieste, zamieril môj ukazovák do jej broskyňky a môj palec medzi jej polky až k druhému otvoru. Zarazila sa, ale už nemohla prestať. Po pár sekundách sebou niekoľko krát trhla a podlomili sa jej kolená. Nabodla sa na moje prsty a v predklone mi nevedomky ponúkla všetky svoje najtajnejšie poklady k degustácii. Vytiahol som z nej oba prsty a zaboril ruku do húštiny chĺpkov na jej podbrušku. Nevadilo mi, že bola úplne prírodná. Čakal som to a pravú blondínku som nikdy nemal. Naskytol som sa mi úžasný pohľad na dve brány pekelné, stačilo sa len predkloniť. A to som urobil. Prešiel som jazykom od gombičky až po hrádzu. Chutila dokonale čiste. Ovocne, s nádychom citrusov a zakázaných exotických plodov. Dúfam že mi odpustíte toto rozbásnenie sa, ale pocit, keď prvý krát ochutnám pohlavie mojej milenky patrí medzi najlepšie zážitky každej avantúry. Je to ako preniknutie do podstaty, s podtónom odovzdania sa a príchuťou moci. Zaboril som do nej jazyk, aby som ochutnal jej plnú chuť neriedenú chlórovanou vodou, potom sa opäť prisal na jej klitoris. Vsať ho celý i s najbližším okolím a hrať sa s ním jazykom, potom ho nechať vykĺznuť aby zostala len nepatrná špička. Milujem vyjedanie žien, vždy ma ale škrelo, že mi pripadalo, že ženy majú pri poskytovaní orálu oveľa viac možností na hranie ako muži.
A ja sa hrám veľmi rád. Vychutnával som si každý milimeter pokožky medzi jej stehnami. Spočiatku sa odtiahla, ledva som udržal kontakt, ale po prvom zabrnknutím jazyka po klitorise mi vrazila celý rozkrok do tváre. Môj nos sa zaboril medzi jej polky a ja som naozaj veľmi dúfal, že mi dovolí sa pohrať aj s týmto vstupom do jej tela.
Začala vzdychať. Doteraz bola skoro úplne ticho. Bokmi začala krúžiť na špičke môjho jazyka. Až nakoniec hrdelne zastonala a trhane sa niekoľkokrát nabodla na môj jazyka a nos. Zvláčnela a trochu sa jej podlomili kolená. Neodolal som a olizol som ju od klitorisu až po análny otvor. To ju trochu prebralo a odtiahla sa. Zosula sa na kolená a obrátila sa ku mne. Nohy tesne pri sebe, aby som náhodou nemohol vidieť nič z miest, kde som ju doteraz ukájal, ruku akoby ledabolo cez prsia.

„Vieš, že si prvý, ktorému som to dovolila? Vždy mi to prišlo strašne nechutné. Okrem toho viem, ako tam dole vypadám. Ani neviem, ako ťa niečo také môže vzrušovať a chutiť.“

Pozrela sa mi do rozkroku na môj cukajúci sa stoporený penis. Po sekunde zaváhania sa ale strhla a prinútila sa pozrieť sa mi do očí.

„Náhodou chutíš fantasticky. Okrem toho sme v sprche, takže myslím že si sa postarala, aby si si bola ja v hygiene dokonale istá. A dokonca aj pohľad na teba je sladký.“
„Skôr len vysoko kalorický.“ Horko sa pousmiala.
„Zdá sa ti, že by mi pohľad na teba bol nepríjemný. Alebo tvoja chuť, alebo čokoľvek, čo som ti robil?“

S tým som ju chytil za hlavou a pritiahol som si jej pery k mojím. Najskôr zaváhala, ale keď som jej jazykom prešiel po perách otvorila ich a pustila sa so mnou do tanca. Chvíľu sedela cudne ako predtým, ale potom sa uvolnila. Bola konečne na známej pôde. Objala ma a pritiahla si ma k sebe aj ona. Moje ruky nezostali dlho nečinné a opäť začali preskúmavať túto nádherne tvarovanú mapu rozkoše planéty Žena. Jej pohoria boli krásne, i keď som to spoznal len podľa hmatu a zábleskov , ktoré mi dovolila, keď netlačila moje ústa k svojmu krku. Za pár minút ma prepustila a keď som jej chcel pozrieť do očí, sklopila ich.

„Viem, čo teraz očakávaš… Ale...“
„Úprimne? Na začiatku som neočakával vôbec nič a už vôbec nie sex. Všetko bolo úžasné, i keď nemôžem poprieť, že uvoľnenie by som uvítal. Akékoľvek.“
„S niekým neznámym som to takto ale ešte nikdy nerobila a nechcem s tým začínať… A môj názor,na to pusou, ten si už počul. Veď tým čúrate. A keď si predstavím, že by sa mi to, veď vieš, dostalo do pusy...“
„Sme pod sprchou, takže o čistotu nemusíš mať strach a pred koncom by som ťa varoval. Rovnako tak ti poviem, čo sa mi páči a čo nie a pokiaľ nepoužiješ zuby, tak bude všetko v poriadku. Do ničoho ťa ale nebudem nútiť.“

Pousmiala sa, a naklonila sa pre ďalší bozk. Tentokrát dovolila mojim ústam priechod až k jej bradavkám. Užíval som si krásne, zdurené a naliate konce jej úžasných pŕs. I keď mala minimálne štvorky a gravitácia si na prírodných veciach vyberá svoju daň, jej kozy boli fantasticky plné a moje ruky si s nimi potešene hrali. Ľavou rukou som sa vrátil medzi jej nohy a po krátkej hre na všetky jej struny prežila ďalšie vyvrcholenie. Stále sme sedeli na pätách, ale teraz sa trochu odtiahla, oprela sa dlaňami o zem a spustila hlavu dole, až perami obopla špičku môjho vtáka a jazykom prešla po dierke. Zhlboka sa nosom nadýchla, chytila ma pod korunou žaluďu a stiahla predkožku. Spustila sa na lakte, perami až pod žaluď. Zaklonil som sa slasťou aj aby som jej dal viac priestoru, ale zatočila sa mi hlava a len tak tak, že som sa stihol podoprieť rukou a neprepadol som do zadu.
Celým mojím telom prebehla vlna slasti a ja som vedel, že po doterajšom neuveriteľnom zážitku dlho nevydržím. Moje viečka sa napevno zamkli, dych sa zadrhol v hrdle. Jediné čo bolo počuť bola sprcha a jej dýchanie. Dal som jej voľnú ruku do vlasov. Nie aby som ju prinútil ísť nižšie, ale aby som cítil pramienky jej vlasov medzi mojimi prstami, aby som jej dal najavo, že odvádza skvelú prácu. Hovoriť som nedokázal.
Chytila si ma okolo koreňa a začala sa perami vracať na špičku a znovu späť. Cítil som jej jazyk, ako mi hladí uzdičku predkožky. Nerobila žiadnu jazykovú akrobaciu, ale každý jej pohyb bol venovaný len mne a spolu s pocitom, že som prvý, koho takto intímne ochutnala ma privádzala k okraju priepasti. Cítil som ako mnou prešiel prvý kŕč a všetky svaly tlačia spermu von. Stihol som len zajachtať „Pozor“ tesne pres tým, ako som vybuchol. Keď to počula zarazila sa, zhlboka sa nadýchla, ale špičku spomedzi pier nepustila. Po pár sekundách, keď som sa vrátil na zem bola stále v predklone a stále ma silne sala . Raz- dvakrát vydýchla, a keď zistila, že má zo mňa všetko, vzpriamila sa a neprítomne sami pozrela do očí. Dala si prsty neveriacky na pery a až teraz silou prehltla.
Naklonil som sa, aby som ju pobozkal, ale tie isté prsty teraz priložila na moje pery. S námahou sa postavila a zastavila sprchu. Keď sa neprítomne začala osušovať zmohol som sa len na:

„Ďakujem. Bolo to skvelé.“
„Máš pravdu. Bolo to fajn. A nebola to tá najnechutnejšia vec na svete.“

Len sa usmiala a odišla. Nechala ma tam sedieť na zemi, ale so spomienkou na spokojný a víťazný úsmev na jej perách. Vedel som, že sa to už nebude opakovať, ale ani neskôr v posteli mi ten úsmev nedal ešte dlho spať.