Análne prekvapenie "súťažná"

21. 5. 2017 · 4 708 zhlédnutí vijimka

Milovali sme sa po tme. Jedine z ulice k nám prestupovalo zopár lúčov svetla odrazených z nočnej oblohy a z neďalekej pouličnej lampy. Kamila na mne cválala a v plynulom kluse tak narážala na hladinku pod sebou. Vydávajúc ten, nám známy, roztomilý zvuk čvachtajúcich sa pohlaví. Mala privreté oči, bradavky ostré a mušličku hravú ako nikdy predtým. Bol to bežný večer, typický pre mladomanželský pár. Milujeme sa obyčajne bez ochrany a antikoncepcie. Veď kto by narušoval to krásne opojenie z prirodzenej sexuality...
Túto noc som mal chuť na môj veľmi obľúbený anál. Kamila sa vie úžasne uvoľniť a dokáže si ho aj náramne vychutnať. Otočil som si Kamilu na bruško a pohladil jej chrbátik. Hladkal som jej zadoček aj stehná. Vtáka som mal stoporeného a mokrého. Roztiahol som je polky a napľul rovno pred seba, dúfajúc, že triafam priamo do jamky análu. Jazykom som nahmatal anál a špičkou som doň vkĺzol. Kamila povolila zovretie a hneď som bol dnu. Nádhera. Zastrčil som do nej prst – jeden a potom druhý. A tak som skúšal, hmatal, chutnal , voňal a počúval. Všetkými zmyslami až na jeden jediný. Bola totiž tma a tak so nič nevidel. Pohonil som vtáka, trochu ho vytvrdil a hravo som bol v nej.
Ako to dnes išlo zľahka?, pomyslel som si. Zaháňajúc však otázku za hlavu, vychutnával som si blažené chvíle.
Vnikal som do nej, objímal ju odzadu. Bozkával som je ramená a krk. Stláčala mi zadok a semenníky. Zase ďalší nádherný sex. Milovali sme sa odzadu zopár minút. Stále som bol za ňou na psíka a vychutnával si jej análnu dierku. Chytil som ju za dlhé vlasy, napäl som pánvové svalstvo a na samom vrchole potechy som do nej pretlačil ohromnú vlnu semena. Vlastne celkovo 3 masívne vlny tsunami a nespočet menších. Bola to riadna dávka schopná oplodniť celý hárem žien. Našťastie do análu. Hovoríme tomu prirodzená antikoncepcia. Avšak nastalo prekvapenie. Po uspokojení a vytiahnutí vtáka som sa uvelebil na boku vedľa mojej polovičky a slastne na ňu zažmurkal. Avšak jej hrôzostrašný, prekvapený, ale zároveň šťastný výraz vypovedal svoje.
-To čo malo znamenať-, opýtala sa?
V tom mi to došlo rýchlosťou blesku. –Čo si si myslel, kde si bol?-, čakala na odpoveď.
A o 9 mesiacov ju aj dostala. Dovtedy som nemusel povedať jediné slovo.