Análne prekvapenie "súťažná"

21. 5. 2017 · 4 719 zhlédnutí vijimka

Milovali sme sa po tme. Jedine z ulice k nám prestupovalo zopár lúčov svetla odrazených z nočnej oblohy a z neďalekej pouličnej lampy. Kamila na mne cválala a v plynulom kluse tak narážala na hladinku pod sebou. Vydávajúc ten, nám známy, roztomilý zvuk čvachtajúcich sa pohlaví. Mala privreté oči, bradavky ostré a mušličku hravú ako nikdy predtým. Bol to bežný večer, typický pre mladomanželský pár. Milujeme sa obyčajne bez ochrany a antikoncepcie. Veď kto by narušoval to krásne opojenie z prirodzenej sexuality...
Túto noc som mal chuť na môj veľmi obľúbený anál. Kamila sa vie úžasne uvoľniť a dokáže si ho aj náramne vychutnať. Otočil som si Kamilu na bruško a pohladil jej chrbátik. Hladkal som jej zadoček aj stehná. Vtáka som mal stoporeného a mokrého. Roztiahol som je polky a napľul rovno pred seba, dúfajúc, že triafam priamo do jamky análu. Jazykom som nahmatal anál a špičkou som doň vkĺzol. Kamila povolila zovretie a hneď som bol dnu. Nádhera. Zastrčil som do nej prst – jeden a potom druhý. A tak som skúšal, hmatal, chutnal , voňal a počúval. Všetkými zmyslami až na jeden jediný. Bola totiž tma a tak so nič nevidel. Pohonil som vtáka, trochu ho vytvrdil a hravo som bol v nej.
Ako to dnes išlo zľahka?, pomyslel som si. Zaháňajúc však otázku za hlavu, vychutnával som si blažené chvíle.
Vnikal som do nej, objímal ju odzadu. Bozkával som je ramená a krk. Stláčala mi zadok a semenníky. Zase ďalší nádherný sex. Milovali sme sa odzadu zopár minút. Stále som bol za ňou na psíka a vychutnával si jej análnu dierku. Chytil som ju za dlhé vlasy, napäl som pánvové svalstvo a na samom vrchole potechy som do nej pretlačil ohromnú vlnu semena. Vlastne celkovo 3 masívne vlny tsunami a nespočet menších. Bola to riadna dávka schopná oplodniť celý hárem žien. Našťastie do análu. Hovoríme tomu prirodzená antikoncepcia. Avšak nastalo prekvapenie. Po uspokojení a vytiahnutí vtáka som sa uvelebil na boku vedľa mojej polovičky a slastne na ňu zažmurkal. Avšak jej hrôzostrašný, prekvapený, ale zároveň šťastný výraz vypovedal svoje.
-To čo malo znamenať-, opýtala sa?
V tom mi to došlo rýchlosťou blesku. –Čo si si myslel, kde si bol?-, čakala na odpoveď.
A o 9 mesiacov ju aj dostala. Dovtedy som nemusel povedať jediné slovo.

Přezdívka
Region
paraglider paraglider
Slovakia Nitriansky kraj
juliana juliana
Slovakia Žilinský kraj
tajnym tajnym
Slovakia
peter.balvan peter.balvan
Czech Republic Hlavní město Praha
22md 22md
Slovakia
Cyntia Cyntia
Slovakia Bratislavský kraj
BeeBoySVK BeeBoySVK
Slovakia Banskobystrický kraj
dfens987 dfens987
Slovakia
Jonatanka121 Jonatanka121
Slovakia
okrajka69 okrajka69
Slovakia
certik6974 certik6974
Slovakia Banskobystrický kraj
corgo corgo
Slovakia
momo1111 momo1111
Slovakia Prešovský kraj