Dovca

15. 7. 2017 · 5 652 zhlédnutí ela.el

Jako kazdy rok vyrazime s manzelkou na letni dovolenou. Prckovi jsou jsou tri, tak je v planu jej vzit s sebou a abychom si to alespon trochu uzili bereme s sebou nasi aupairku Alenu.
Je u nas uz od ledna a prcek si ji oblibil, tak moc, ze se stala nedilnou soucasti jeho sveta potazmo dalsi clen nasi domacnosti.
Klasika dva dny pred odjezdem teplota navsteva detskeho lekare a diagnoza chripky je na svete. Nastesti zafungovali babicky, atak zustal ze dvou tydnu alespon jeden a vyuka potapeni plavani etc. je odsunuta na dalsi leto.
Alena nebyla uplne o prubehu poslednich dni informovana a tak, kdyz prijizdi v sobotu po tydnu dovolene knam zpet je trosku zaskocena nepritomnosti maleho. A chchvili vaha zda se knam pridat Zuza utne jeji vahani, stim, ze je to soucast jeji odmeny.
Davam do vozu zavazadla chvili cekam nez damy dojdou k autu. Kdyz prichazi neubranim se zkoumavemu pohledu. Jedne i druhe venuji usmev. Obema to slusi na chvili popoustim uzdu sve fantazie a premyslim co prinese dovolena, sedaji si do zadu a vyrazime smer danice. Cesta ubiha plynule, poslouchame hudbu sem tam probiha konverzace na ruzna temata. Nekde v Bavorsku stojime na odpocivadle. Trochu se protahuji, premyslim jestli Zuze nepredam rizeni. Zuza otevira kufr pekne se predkloni a zacne hledat neco mezi zavazadli. Jeji kratke letni saty na raminka ji povijedou nahoru lehce nad oblinku zadecku a memu pohledu se pekne ukaze Zuzina hebce oholena micka. Podivam se na Alenu, ktera stoji vedle mne a jeji pohled prozrazuje, ze si taky vsimla. Trochu necekane ji beru za ruku a spolecne jemne a pomalu prejedem po nabidnutem kline me manzelky. Cely ten dotek netrva vic nez par sekund,
ale je neuveritelne elektryzujici.
Okraj satu se mi vysunul na oblinku zadecku, chvili zvazuji jestli jsi je mam upravit, ale pak prevladne chut provokovat, premyslim zda si nekdo vsimne. Kdyz uz se chci zvednout ucitim pomaly hladivy dotyk na me micce. Lehke mrazive vzruseni projizdi do konecku prstu,
ktere na chvili zaryju do obalu tasky a vychutnavam si jej do az do konce. Nadechnu se otocim jse, tesne za mnou stoji Alena hned vedle ni Petr. Divam se prekvapene Alene do oci. Za lehce zmatenym vyrazem prosvita hrava zvedavost. Vsimnu si jak pomalu odtahuje je ruku z Perovi dlane. Otocim se k Petrovi: “meli bychom pokracovat nemyslis”. Necekam na odpoved, zavru kufr a nasedam do auta.
Stejne elektryzujici byl pohled, ktery si damy vymenili pote co se Zuza znovu narovnala a otocila smerem knam. Rysujici se bradavky pod saty prozrazuji, ze si stejne jako kalhotky nevzala ani podprsenku. K dotazu zda nechce ridit jsem se uz nedostal. Klapnuti kufru a kratka poznamka nas vybidla k dalsi ceste. Alena ji nasledovala do auta a ja Alenu na misto ridice.
Vyrazili jsme na cestu, ticho v aute prerusuji hudbou. Obcasny pohled do zpetneho zrcadka mi nedava odpoved na to jak se vyviji situace na zadni sedacce a tak se radeji venuji jizde.
Petr usedl za volant pustil hudbu, kterou moc nevnimam a vyrazil dal smerek k nasi prvi zastavce u znamych u St.Galenu. Divam se z okna a premyslim co s nastalou situaci.
Predchozich par dnu bez sexu a shon kolem maleho je najednou pryc a ja citim vzrusujici potrebu a chut si hrat. Ta drza exibice micky byla odrazem tehoz. Najednou si uvedomuji, ze jsi prsty bezdecne hraji s nadrem a spickami prstu krouzim kolem stuhle bradavky. Prohlizim si Alenu sedici vedle mne. Vysoka vysportovana brunetka s prijemnym vystupovanim, ktera si dava rok pauzu nato, aby jsi skrze hlidani naseho maleho videlala na dalsi studium, me zaujala jiz pri prvnim setkani svou prirozenou nenucenosti. Celkem rychle si tak ziskala naklonost obou muzu nasi domacnosti, coz jsem ve vztahu k malemu nesla z pocatku tezce, ale trochu casu veci srovnalo. Ted sedi vedle me v dzynovych kratasech volnem tricku pod kterym se rysuji nadra a asi premysli nad tim, ze predchvili hladila moji micku. Myslenka na ten elektryzujici pocit ve me vyvolava touhu jej zazit znovu. Pomalu stahnu raminko mych satu z ramene a pak stahnu okraj satu pod me nadro. Alena zachyti muj pohyb lehce se ke me otoci a pozoruje mne.
Nejdriv prstem drazdim bradavku citim, jak me to vzrusuje na plnych nadrech se mi rysuje bili trojuhelnicek od plavek. Beru nadro do dlane a promnu si jej. Rukou Alene pokynu at si prisedne bliz. Pomalu si ke mne prisedne, naklonim se kni a zeptam se ji: “libila se ti moje micka?” Jen kyvne, nesmele hladi moji ruku, prilozim si jeji dlan na nadro a necham si ji snim hrat. Pomalu jejmne brnka o stuhlou bradavku. Pozoruji ji jak se osmeluje, bere moji bradavku mezi prsty a sevre ji, povoli a pak znovu, jako kdyby to uz nekde dela. Citi jak se zachveji a pritlaci jen lehce siknu. Pohladim ji ve vlasech, pak si ji k jejimu prekvapeni pritahnu tak blizko,
abych ji mohla polibit. Pozoruji zblizka jeji oci, znovu se vnich a ted trochu jasneji objevuje hravost, ktera vzbuzuje moji zvedavost. Nejdriv lehce a na chvili polibim jeji rty, zkousnu ji spodni ret: “smis jazykem, rty i zubky, potesit moji bradavku”. Zatahnutim za vlasy ji nasmeruji k nadru s vetsim tmavym ruzovym dvorcem s nabehlim spuntem uprostred. Jen jse lehce zachveji pri vzpomince na mokre kalhotky pri kojeni prcka.