Fajka s kamarátom (predstava/fikcia)

23. 7. 2017 · 6 421 zhlédnutí amateretama

Ivan je môj dlhoročný kamarát, chodili sme spolu na rovnakú strednú. Boli sme v rovnakej partii, naháňali sme spolu baby a jeden u druhého sme prespávali po nočných výbehoch.
Ivan mal dlhé roky priateľku. Bola celkom pekná, nie však úplne môj typ. Ale ako sa v živote stáva, prestal ju baviť a vydala sa novou cestou. Po rozchode sa správal typicky po chlapsky - pretiahol všetko čo malo vagínu a krvný obeh. Boli sme von vždy, keď sa dalo a tak tomu bolo aj minulý víkend.
V piatok mi zavolal, či by som neprišiel k nemu na dom, pretože nikto z kamošov nebude v ten večer von a nechce sa mu nudiť. Súhlasil som. V pláne bolo si ugrilovať mäso a niečo k tomu vypiť. On mal na starosti jedlo a ja pitie. Podvečer som sa vybral k nemu, po ceste som kúpil veľkú fľašu vodky a minerálku.
Na záhrade už rozvoniavalo mäso, šalát bol pripravený, tak sme si dali prvý pohárik na uvítanie a išli sa najesť. Mal oblečené kraťasy, žabky a o tri čísla väčšie tričko. To som si z neho vždy robil srandu, že nosí väčšie tričká, pretože na svoju výšku (asi tak 185 cm) vážil 75 kg. Vychudnutá postava a chlpy na hrudi si musel kresliť fixkami, bol hladký ako novorodenec.
Kecali sme o všetkom, pili, znova kecali a stále dookola. V noci sa už schladilo, tak sme zobrali zvyšok fľašky a presunuli sa ku nemu do izby. Ako to už býva zvykom s alkoholom v krvi, začal spomínať na ex-priateľku. Hlavne spomínal na to, ako mu chýba tá jej fajka, že v tom bola najlepšia. Ostal chvíľu ticho a zodvihol sa po notebook. Zapol ho, chvíľu sa v ňom hrabal a s úsmevom mi začal ukazovať fotky. Na všetkých bola jeho bývala. Na prvej nahá v sprche, na druhej so zubnou kefkou v zadku (samozrejme, že rúčkou dnu, nie je predsa nejaká štetka nechutná). Na ďalších bola v rôznych polohách a na rôznych miestach, ale vždy holá. Stvrdol mi.
Naraz sme sa dostali k fotkám, kde ona nebola sama. Bol tam aj on a tiež holý. Nepovedal som na to ani slovo, iba som sa pozeral. Došli mi slová, keď som uvidel toho jeho obrovského vtáka. Bol to mohutný čurák. Poriadne dlhý, hrubý s krásnym výrazným žaluďom. Žily mal ako ropovody a jeho vajcia by ste si mohli pomýliť so pštrosími. Viete ako sa hovorí, že ho ma taký, ako keď detská ruka drží jablko? Tak také niečo som videl na monitore.
Usmieval sa a stále prechádzal fotkami. Dostali sme sa k videu. Malo asi 15 minút a začalo sa fajkou. Mal pravdu, musela fajčiť skvele. Keď jej ho vrazil do kundy a začala kňučať, nevydržal som a povedal mu, nech to radšej vypne, lebo si ho vyberiem a začnem honiť. Zasmial sa a video nevypol. Môžeme si na tom vyhoniť spolu, aj ja mám chuť. Keď povedal túto vetu, naskočili mi zimomriavky od vzrušenia. Pozrel som sa na neho a on to myslel naozaj vážne. Čakal som, či ho vyberie prvý on, nechcel som začať. Dal notebook do stredu veľkej postele, ľahol si na na chrbát, vyzliekol kraťasy a z rozkroku mu vystrelil čuráčisko. Očkom pozrel na mňa ako zareagujem. Urobil som to isté, akurát mne vyskočil iba čurák, pár centimetrov som za ním zaostával.
Začali sme si to robiť. Sťahoval si predkožku veľmi pomaly, priam labužnícky. Mal som pocit, že každým pohybom sa mu tak zväčšuje, až bude z neho za chvíľu stožiar. Vo videu došlo k scéne, kedy jej ho vybral z rozmrdanej kundy a vrazil jej ho do úst.Vzrušilo ma to a potreboval som cudzie telo. Priblížil som sa k nemu a on si pustil vtáka z ruky. Bolo to jasné povolenie, že sa môžem začať hrať. Chytil som ho veľmi opatrne, zvláštny pocit. Síce som svojho vtáka držal nespočetne krát, toto bolo úplne niečo iné, vzrušovalo ma to. Pomaly som mu ho honil. obzeral si ho a hral sa s vajcami. Bol krásny, ako vymodelovaný podľa najtajnejších túžob všetkých mužov a žien. Nenašli by ste ani chĺpok a pokožka bola jemná ako zamat.
Už ho mal postavený na maxime a potichu so zatvorenými očami začal vzdychať. Pomaly som k nemu priložil nos, voňal krásne. Vystrčil som špičku jazyka a prešiel s nim po obnaženom žaludi. Neviem popísať tú chuť. Telová, chlapská, nadržaná a hlavne mi to chutilo. Otvoril som ústa a vložil si do nich žaluď. Dával som pozor, aby som nepoužil zuby, z vlastnej skúsenosti som to neznášal. Začal som mu ho jemne sať, behal som po ňom jazykom. Držal som ho pravou rukou a sebe som si honil ľavou, ale na seba som sa moc nesústredil, mal som v hube niečo zaujímavejšie.
Vyfajči ma ako štetka. Ihneď ako to povedal, tak som pridal na rýchlosti a snažil som sa ho dávať čoraz viac hlbšie do krku. Brzdila ma jeho veľkosť, tak mi pomohol. Chytil mi hlavu a začal ho zatláčať. Naraz som sa dusil, naťahovalo ma a chrčal som. Bol som ako štetky v porne. Páčilo sa mi to. Vybral som ho von aby si ústa oddýchli. Honil som mu ho dvoma rukami a začal som cucať vajcia Snažil som sa čo najsilnejšie až začal skučať, tá chuť bola úžasná.
Vtáka mal už navretého, zafarbeného do tmavočervena. Úmyselne som vždy pred tým, ako mal striekať prestal a nechal ho chvíľu oddýchnuť, aby bol čo najviac vydráždený. Začal ma prosiť, nech ho už urobím. Ja som mal však čas. Povedal som mu, nech sa postaví. Stáli sme vedľa seba a honil som ho. Chcel som vidieť to jeho chudé telo s obrovským, postaveným čurákom v plnej kráse. Kľakol som si a fajčil. Začal prirážať, mrdal mi hubu ako poslednej štetke. Odtiahol som sa, vyvalili sa mi všetky sliny. Mal ho oslintaný a zdalo sa, že už ide prasknúť. S absolútnym pokojom som zobral vreckovku a utrel mu ho. Hodil som ho na kraj posteli, ležal a nohy sa dotýkali zeme. Kľakol som si a začal obojručne honiť a pritom som sal žaluď. Cítil som ako s ním cuká. Nevedel som sa rozhodúť, či chcem aby sa mi vystriekal do úsť alebo si pozriem tu fontánu. Dal som sa trošku bokom a pokračoval už iba v honení. Zrazu sa mu stiahli svaly a začal ručať. Najprv mi prvý strek dopadol na ruku. Ďalšie začali vylietavať z čuráka ako novoročný ohňostroj. Dal asi päť dávok za sebou. Ako skončil hneď som si ho vrazil do úst a vycuciaval zbytky. Ani neviem či mi to semeno chutilo, bol som tak vzrušený, že som to ani nevnímal. Vyvalený dychčal a vták mu klesal. Z toho pohľadu a zážitku mi stačilo, aby som si pár sekúnd honil a urobil som sa na podlahu.
Alkohol a únava nás už začali premáhať, tak sme si išli lanúť. Nerozprávali sme o tom, nebolo to nutné. Dúfam len, že si takéto večerné posedenie ešte zopakujeme. Mám veľa plánov s jeho vtákom.