orgazmus v trópoch_suťažná

16. 8. 2017 · 3 407 zhlédnutí Jossarian

Keď leto tak more. Keď more tak piesočnatá pláž.
Hotovo. Ležím na pláži na pláži v Bora Bora a užívam si relax. Mám už druhý drink na slnku, čo mi patrične začína stúpať pekne do hlavy a čoraz odvážnejšie vyhľadávam očné kontakty s kráskami okolo. Sedím vo vode a každá nová vlnka mi pekne premasíruje vajíčka. Som nadržaný ako stepná kengura, musím si pichnúť.
Neďaleko na nafukovačke leží jedna mulatka. Má nádhernú pokožku a blond vlasy. Včera sme sa rozprávali spolu v bare. Detko bol černoch a babka biela. Otec mulat a mama zasa biela. Ona...proste nádherná. Vyzerá že sa necháva unášať vlnkami ale pritom nenápadne kormidluje nafukovačku ku mne. Mám rád keď sú ženy iniciatívne. Nenechávam ale to na náhode a vydávam sa ku nej......
Sladko. Chutí nádherne sladko. Strhávam oblečenie z nej už v predizbe apartmánu. Moje plavky odkopávam oblúkom a prenášam si ju na posteľ. Spomeniem si ako som nadržaný, po pár pohyboch by som striekal, a tak si ju pokladám na posteľ a od krku sa posúvam nižšie. Nádherné kopčeky osem tisícoviek stretávam cestou. Výstup absolvujem niekoľko krát spolu s okružnou cestou. Cestou dole narazím ešte na menší pahorok a potom už len Macocha. Vlastne len malá Macoška s presakujúcim potôčikom na dne. Jazykom preskúmavam dno načo sa otočí na 4 a ponúkne mi nádherné polky.
„AU“ nedalo mi nekusnúť do nich a zasa pokračujem nežne. Vidím ako sa krúti, vrtí tak pridávam prst po prste. Nato že je aká úzka a štíhla už som pri štyroch až po hánky. Nemá však dosť a priráža oproti. Nasliním ruku a pritlačím. Chvíľu som myseľ že to nedáme ale zrazu niečo povolilo a celá ruka až po zápästie vošla dnu. Stačilo pár pohybov a prišlo to na ňu. Ostriekala mi posteľ a zvalila sa trasúca na bok. Nechal som odznieť krče slasti a chcel som ruku vytiahnuť. Svaly sa však stiahli a ruku nechceli uvoľniť. Čo teraz? Zatlačila a ja ťahal. Môj vankúš dostal novú dávku strieknutia ako tlačila ale pička nepustila. Presúvame sa po 4 nôžky do sprchy kde teplá voda spolu s novým cikaním urobili svoje. Znovu triaška. Pekne, ona sa už urobila 2x a ja nič. Čoby nič, som z tohto zážitku tak vzrušený že si ju „beriem“ ešte vo sprche a ostávame v objatí pod vodou ešte chvíľu.
Som na dovolenke ešte len 3 deň – 7 predomnou. Čo asi ešte zažijem?