Traja panici a Flandra s velkym F

18. 8. 2017 · 4 857 zhlédnutí Pa-a-Pi

Vsetci z partie sme boli panici. Teda vsetci okrem Andreho.
Ten to so svojou vtedajsou frajerkou robil kedykolvek a kdekolvek. Myslim to vazne, doslova vzdy a vsade. Nemali problem rozbalit to v klubovni na gauci, a to rovno pred nami. Bez hanby! Raz mu to spravila rukou pod stolom v preplnenom fastfoode. To, ze su na nas otocene vsetky oci, nezaujimalo ani jedneho z nich.
Bolo im jedno, ze ich sledujeme, hoci neskor som sa dozvedel, ze Andremu to nebolo prilis po voli. Ju to vsak vzrusovalo do nepricetnosti, preto sa dokazal zatat a vydrzat to. Vraj radsej takto, ako by nas mal ocumovat niekto cudzi.
Samozrejme, nikomu z nas styroch to nevadilo.
Natalia, co bola Andreho priatelka, bola stelesnenie sexu. Nebola prilis chuda, skor by som povedal 'zdravo stihla'. Vsetko mala tam, kde bolo treba.
Mozno bola strelena na hlavu, no niekomu da Boh do vienka rozum, niekomu krasu. A jej teda nadelil. Andre o tom nevedel, ale volali sme ju Kiera. Bohovsky nam v tvari pripominala tu zensku z Titanicu. Akurat mala o nieco spicatejsi nos.
Ale spat k pribehu.
K pornu sme sa v tej dobe dostali len velmi zriedka, aj to vacsinou iba k tlacenemu v casopisoch.
Preto kamarat-nekamarat, s podprsenkou letiacou miestnostou odleteli aj predsudky.
Stretavali sme sa vacsinou cez vikendy. Andre s Nataliou sedavali spolu na gauci a my ostatni sme sa zvykli rozlozit na starej posteli oproti nim.
Vzdy to prebiehalo priblizne rovnako. Prisli sme, usadili sa, niekto otvoril flasku a ako postupne stupala nalada, zabrany klesali.
Priblizim vam nas posledny spolocny vikend.
Natalia sedela pritisnuta k Andremu a olizovala mu ucho. My ostatni sme samozrejme len strnulo sedeli, a obdivovali krajkove nohavicky, ktore riadny kus vytrcali dievcatu spod rifli. Zdurene vtaky sa nam tisli von z teplakov. Andre sa tvaril, akoby sme tam neboli. Nevenoval nam jediny pohlad.
Hral tu jej hru, a ona sa mu zakazdym odmenila kvalitnym sexom.
Otocila sa a zadkom sa mu zacala obtierat o rozkrok. Tiez sa tvarila, akoby sme boli vzduch, ale bolo to iba take divadielko. Rad som si nahovaral, ze vsetko to olizovanie pier, vzdychanie a obtieranie bolo len a len pre nas.
Andre ju drzal za boky a hladkal ju po zadku. Cas od casu ju po nom pleskol, az zjajkla.
Ked ju toto omrzelo, zhodila zo seba tricko a iba v podprsenke sa vrhla na Andreho. Ten ju nacvicenym pohybom rozopol a podprsenka odletela na druhu stranu miestnosti. Natalia sa prehla v chrbte, aby sme sa aj my mohli pokochat jej dvojkami.
Vtedy uz sme stazka prehltali a citil som, ze mi hori tvar. Rovnako ako aj Petrovi a Lukasovi.
Divoska sa splhala po Andrem a jej jazyk sa kmital po celom jeho torze.

... na pokracovanie. Alebo? Uvidim podla ohlasov. :)