Rýchle zážitky so susedkou z amatérov

28. 8. 2017 · 9 621 zhlédnutí amateretama

Porozprávam vám pár zážitkov s jednou zvrhlou ženou. Býval som v neveľkej bytovke. Nedá sa to nazvať typickým panelákom, malo to iba 4 poschodia a za domom boli malé záhradky, lavica so stolom a kúsok trávnika. Mali sme byt na prvom poschodí, zdieľal som ho spolu s rodičmi. Málokedy sme boli doma naraz všetci. Ja som pracoval do 15:00, rodičia chodievali na 3 smeny do rovnakej firmy, pracovali niekedy aj cez víkend. Neviem kedy sa už tieto situácie presne stali, nechcem sa zaťažovať vymýšľaním si časových údajov. Vždy sa to stalo, keď som bol sám doma ja, alebo ona.
Pomenujme si ju Martina. Keď sa prisťahovali do vchodu o poschodie vyššie, mala cca 33 rokov. Prišla ona spolu s priateľom. Neboli zobratí. Chlapík mal už dosť cez 40 rokov, automechanik s vlastnou dielňou na okraji mesta. Makal od rána do večera. Dieťa spolu nemali, časom som sa dozvedel, že on už syna mal z predchádzajúceho vzťahu, starala sa o neho jeho matka. S Maťou dieťa zatiaľ nechceli, bol stále v práci a nemal by čas sa mu venovať. Odložili to na obdobie, keď zarobí dostatok peňazí - s dieťaťom si plánovali postaviť aj dom.
Zo začiatku som ich moc neregistroval, ale akosi som často stretával krásnu babu a hneď som si to spojil s tým, že to bude musieť byť nová susedka. Od mňa bola o pár centimetrov nižšia, krásne svalnatejšie nohy (také tie, že keď sa postaví na špičky, tak krásne vidno vyrysovaný lýtkový sval). Zadok mala voči telu väčší, no zato extrémne pevný a krásne zaguľatený. Prsia boli kapitola sama o sebe. Pri jej štíhlom páse pôsobili, že sú naozaj veľké, mohli to byť také dvojky-trojky. Dominantou boli krásne bradavky. Výrazne s hladkým povrchom.Na pleci mala vytetované farebné kvety. Do tváre to nebola žiadna extra kočka. V žiadnom prípade si nedovolím tvrdiť, že by nebola pekná. Jednoducho vyzerala dobre, sympatická, z tváre jej išla príjemnosť a oči mala hlboké s veľkými zreničkami. Vlasy mala na klasiku - tmavé, v cope po lopatky.
Keď sa mi dostala do pozornosti, začal som si ju viac všímať. Pracovala zhruba tak ako ja, niekedy jej auto stálo na parkovisku ešte skôr, ako som sa vrátil na byt. Chodievala oblečená sexy - ale žiadne obrovské výstrihy alebo sukne tesne pod zadok. Rada nosila legíny, obtiahnuté rifle alebo elegantné nohavice (tiež obtiahnuté aby jej vynikla ta nádherná prdel). A obúvala si opätky. Tým si ma definitívne získala. Chodievala v nich počas teplých dní zásadne naboso. Raz mala lodičky, inokedy sandále na vysokej platforme. Vždy som sa tešil, keď ju uvidím.
Po čase sme sa začali zdraviť. Vykali sme si. Vyhľadal som si ju na FB, ale požiadať o priateľstvo som nemal odvahu. A jedného dňa som ju objavil aj na tejto stránke, ale o tom až za chvíľu. Možno sa pýtate, čo som s ňou vlastne mal. Podľa opisu nemala o mňa ani zakopnúť. Ale jedno som doposiaľ za môj život zistil. Zvrhlosť a nadržanosť nemajú nič spoločné s tým ako človek vyzerá, alebo čo všetko má. Je to obyčajný pud v tele, kedy sa racionálne myslenie zatmie a zvíťazí chuť. Našťastie to tak funguje.Teraz napíšem pár zatmení, bolo to vždy rýchle bez nejakých prejavov citov, alebo nebodaj tajný milenecký vzťah.
Prvých zážitkov, vďaka ktorým som kvôli Maťke striekal sa ona sama priamo ani nezúčastnila. Cez leto sa zvykla opaľovať za domom. Samozrejme som ju pri tom pozoroval. Keď ležala na brušku, vrchný diel si dávala dole. Z prvého poschodia som mal na ňu dobrý výhľad, bola pomerne blízko. Obdivoval som jej zadok a nohy a pritom som si honil. Bolo to zvláštne, pripadal som si ako nejaký úchylák, ale čo už, skoro všetci chlapi majú takúto skúsenosť. Pri honení som si predstavoval ako spolu šukáme, vždy som sa rýchlo urobil a spokojne som odišiel od okna. Ďalším zážitkom bolo, keď som sa v noci vracal pripitý domov. Nutkanie ma prinútilo ísť o poschodie vyššie. Tam som pred dverami objavil jej lodičky. Uchmatol som jednu z nich a pivniciach som si vyhonil a vystriekal som sa do nej. Poutieral som to tak, aby tam trošku semena ostalo. Vzrušovalo ma, že si ich obuje a na chodidle bude mať moje semeno. Drbalo mi keď som bol nadržaný. Drbalo mi z nej.
Chcel som sa k nej nejako dostať, ale bál som sa vysmiatia a toho, že mi jej chlap pekne naloží a budem vybavený. Určite by som ju len tak neoslovil.
Na amatéroch som bol registrovaný už pár mesiacov. Rád som tam chodieval obzerať ženské, nadviazať fyzický kontakt sa mi tam nepodarilo. Buď neodpísala alebo po pár správach chcela, aby som ju vyfajčil. Divné, hlavne keď vystupovala ako žena. Po čase som tam opäť zavítal. Vyfiltroval som si ženy z môjho kraja a postupne som si ich obzeral. Pre mňa dobrý relax raz za čas. Natrafil som na jeden profil. Počet albumov 8, v popisu mala že je z mesta kde bývam. Začal som si prezerať albumy a zrazu mi to došlo - veď to je Maťa! Hlúposť, čo by tu robila, napadlo mi zároveň. Ako som však otvoril album s fotkami z kúpeľne, bolo mi to jasné - toto tetovanie som už niekde videl. Videl som ho na žene, ktorá sa opaľovala a pri tom som si ho honil. Tie albumy som dookola pozeral asi pol dňa. Neskutočné. V každom bola sama, fotky jej krásnej postavy sa striedali s detailami jej kundy. Asi si viete predstaviť, akú svalovicu som mal ráno na ruke. V profile mala, že sa zaujíma aj o mužov, má rada skoro všetky praktiky a je rada dominantná, no občas má chuť byť aj submisívna.
Musel som jej napísať. Ale čo? Dostávala isto stovky správ, tak čím ju zaujať? Nehovorím, že fotky môjho vtáka v galérke sú hrozné, ale je tu kopa iných borcov. A napísať jej - ahoj, viem kto si - mi tiež neprišlo najvhodnejšie. Zvolil som takú jemnú verziu toho, že ju poznám. Znelo to asi takto: Ahoj, nechcem pôsobiť divne a ani tak že ťa prenasledujem alebo vydieram. Povedzme, že ťa poznám a aj ty mňa. Nie sme kamaráti, ale vieme o sebe. A prečo ti vlastne píšem? Pretože ma veľmi priťahuješ a v živote by som si neodpustil, keby že sa ti neozvem a aspoň nevyskúšam to, či ti stojím za odpoveď. Pekný deň, Maťka :) Keď som odoslal poštu, srdce mi išlo vyskočiť z hrude a bál som sa, ako to zoberie.
Odpovede som sa dočkal večer - Ak si myslíš, že sa s tebou teraz vyspím kvôli tomu tak zabudni! Naša konverzácia vyzerala asi nasledovne:
Ja: Nie, to som nechceeeel.....samozrejme že sme na stránke, kde ide hlavne o sex ale žiadne vydieranie.
Ona: Tak potom o čo ti ide?
Ja: Ani neviem, jednoducho ma priťahuješ. A cítim, že máš rada sex.
Ona: Ako to môžeš vedieť?
Ja: Tie fotky by sem frigídna mníška nepridávala. Rada sa predvádzaš.
Ona: :D tak mníška nie som, ale nemýľ si ma so štetkou
Ja: So štetkou? Keby som si to myslel, už ti dávno ponúknem moje úspory, obličku a pečeň za to, aby sme sa spolu stretli.
Ona: Krásny kompliment, orgány mi ponúkajú rôzne, hlavne tie pohlavné. Obličku a pečeň ešte nikto :)
Ja: No vidíš. Viem, je to čudná situácia. Ale ako som sa mal s tebou zoznámiť, pochop. Musel som to napísať aby si reagovala. Keby som nenapísal, že ťa poznám a nenapísal by som tvoje meno, ani by si nezareagovala.
Ona: To je dosť možné. No a kto vlastne si? Z práce? Z fitka?
Ja: Nie.
Ona: Tak? Buď sa budeme baviť na rovinu alebo už neotravuj.
Ja: Bývam tam, kde ty.
Ona: Aha
Ja: Nie neboj, nie som ten 65 ročný alkáč z vrchného poschodia
Ona: To mi je jasné, ten by takého vtáka akého máš v galérke nemal :) Len rozmýšľam, že kto si. Buď ten ženatý od vedľa alebo ten mladý chalan čo po mne čumí z prvého.
Ja. Ten ktorý čumí. Teší ma :)
Ona: Hmm....aj mňa teší.....no teraz už o sebe vieme, hádam ma nenabonzuješ priateľovi alebo niečo podobné.
Ja: Nie, nie....len som rád že sa už poznáme. Budem rád ak sa pozdravíme.
Ona: Nie je problém, zatiaľ pa :P

Ubehlo pár týždňov, vždy keď sme sa náhodou stretli, tak sme sa pozdravili. Už sme si tykali. Na amatérov som chodil každý deň a kontroloval, či si nepridala galérku. Nič. Až jedného dňa mi napísala - Ahoj, napadlo mi tak, či by si neprišiel ku mne......chcem ťa o niečo požiadať. Ani som neodpísal a už som klopal na jej dvere. Otvorila mi, mala na sebe tepláky a domáce tričko. Aj tak mi stál až po bradu. Čo by si potrebovala? Čakal som všeličo, ale ani v najtajnejšej túžbe nie to, čo mi povedala - potrebovala by som novú galérku a už ma nebaví sa fotiť sama, pomôžeš? Podala mi do ruky telefón a ani nečakala na odpoveď. Vyzliekla sa a ja som začal fotiť. Mala na sebe krásne spodné prádlo, vystriedala niekoľko rôznych pozícii. Mali by sme pritvrdiť, povedal som. Dala si dole podprsenku, skoro som odpadol. Krásne pevné kozy, nad ktorými som si doposiaľ iba honil sa na mňa usmievali. Nechceš sa k foteniu pridať? Stiahol som si rifle a boxerky, vták vyletel von. Priložil som jej ho k prsiam a odfotil. Medzi kozy a odfotil. Takto to išlo pár fotiek až kým mi nezobrala telefón z rúk a nezačala mi fajčiť. Fajčila rýchlo a hlboko, na nič som sa nezmohol. Za pár minút som cítil, že ak sa nevystriekam tak explodujem. Už budem striekať, povedal som. Chcem aby si sa mi urobil na kozy a pofotil to semeno na nich. Namierila mi vtáka na kozy a prudko ho začala honiť, po chvíli som jej ich celé ostriekal a ešte v kŕči som spravil pár záberov. Poutierala sa, obliekli sme sa a sadli si do obývačky. Vymenili sme si čísla a iba tak letmo poznamenala, že sa mi ozve keď ma bude potrebovať. Vtedy som pochopil, čo znamená šťastie.
Fotky, ktoré som urobil na stránke nezverejnila. Asi ich mala iba sama pre seba, ženám to niekedy stačí, to iba my chlapi sa radi chválime. Čakal som, kedy mi telefón znova pípne.
A pípol. Potrebujem pomôcť, zaklop mi. Vošiel som dnu, zavrel som a nasledoval ju do spálne. Iba si ticho ľahla na posteľ, vyzliekla sa a prikázala mi aby som ju vylízal. Stiahol som ju ku kraju postele, kľakol si a začal. Bola krásne vlhká, pysky výrazné, klitoris tiež. Vopchal som jej dnu palec, neprotestovala tak som ju prstoval. Vzdychala krásne, hlavu mala odvrátenú na boku a oči zavreté. Dopracovali sme sa až k štyrom prstom, otočil som dlaň smerom hore a tvrdo jej to robil. Urobila sa. Poslala ma preč, že sa partner môže každú chvíľu vrátiť. Odišiel som s tvrdým chujom, ale videl som ju v plnej kráse a chvíľu som mal nad ňou moc.
Viem, tieto opisy sú moc krátke. Ale ono to krátke aj v skutočnosti bolo. Žiadne bozkávanie, žiadna predohra, žiadny čas rozmýšľať. Len rýchlo príď, rýchlo urob a rýchlo vypadni. Vždy som mal pocit, že to čo sa odohralo bola iba moja fantázia. Nedala mi čas si všetko zaznamenať v hlave.
Dlhšie obdobie sa nič nedialo. Netlačil som na ňu, nevypisoval som jej. Tvárili sme sa akoby sa nič nestalo. Pochopil som jej hru, ozve sa keď bude chcieť ona. Bola šéf a ja som nemohol protestovať, bral som to, čo mi dávala.
Konečne správa. Príď do pivnice, ale hneď. Našiel som ju tam. Mala na sebe také voľné kraťasy, chlapčenský typ ale sakra krátke. Na vrchu tielko bez podprsenky a na nohách zašuchovačky na malej platforme. Vymrdaj ma, to je všetko čo povedala. Vošla dnu do malej miestnosti, zavrel som dvere. Otočila sa mi chrbtom a odovzdane vyšpúlila zadok a položila ruky na stenu. Pomaly som jej dal dole kraťasy, urobil z nich malú guču a vopchal jej ich do úst. Začala hlboko dýchať. Tielko som jej nadvihol tak, aby jej trčali prsia, no pri tom ho mala stále na sebe. Rozkročila sa a chvíľu som ju prstoval a pri tom som si honil aby bol dostatočne veľký a tvrdý. Zohla sa, ruky som jej položil na jej polky a roztiahol som ju. Držala sa tak a celá jej roztiahnutá kunda a anál sa na mňa usmievali. Vrazil som ho dnu a tvrdo prirážal, bola riadne vlhká takže po pár prienikoch som vnikal skoro po koreň. Cítil som, že to na mňa ide ale skončiť som nechcel. Vytiahol som ho a vopchal jej naslinený malíček do zadku. Vypľula kraťasy a zasyčala. Mrnčala a mňa to vyhecovalo. Vyzul som jej jednu zašuchovačku a začal jej ňou nakladať po zadku. Pomaly. Nie žiadne rýchle údery za sebou. Snažil som sa jej neublížiť, no chcel som aby to cítila. Začala sa stavať na špičky, ako som zbadal jej dokonalú, napruženú postavu, zahodil som topánku na zem a znova jej ho tam vrazil. Trvalo to už iba chvíľu, vystriekal som sa jej na zadok. Otočila sa, čupla si a začala mi ho fajčiť a pri tom si honila pičku. Po chvíli sa urobila a nechala mi ho tak. A bolo vybavené.
Týchto pár situácii sa udialo počas pomerne dlhej doby. Dozvedel som sa, že ich byt je na predaj. Tak som jej o tom napísal. Písali sme si a prezradila mi, že sa idú sťahovať do domu. Kúpili pomerne nový dom za výhodnú cenu. Nechcelo sa im stavať, tak to všetko urýchlili a rozhodli sa presťahovať už do hotového. A začať robiť na dieťati. Posmutnel som. Síce sme prakticky spolu nemali žiadny vzťah, ale to napätie, že sa mi ozve a zažijem to vzrušenie s ňou ma bavilo. Dohodli sme sa, že našich pár tajomstiev nám ostane ako pekná a vzrušujúca spomienka. Bola rada, že sa nesnažím robiť jej problémy. Síce som bol sklamaný z toho, že to končí ale zároveň som jej bol vďačný za tých pár výstrekov, na ktoré budem spomínať iba v dobrom.
Videl som, že postupne odvážajú nábytok a vrecia s vecami. Robili to postupne iba s osobnými autom a prívesom. Zrazu pípla správa. Pomôžeš mi s pár krabicami? Zaklop mi. S nadržanosťou a nostalgiou som ku nej vybehol. Mala na sebe obtiahnuté rifle a biely top. Bola bosá. Som rada, že si naozaj ostal diskrétny. Bola to zábava, jednoducho som občas zvrhlá a potrebujem vzrušenie. Ešte pred tým, ako sa budem venovať novému domu a materstvu ti chcem ešte splniť túžbu. Ber to ako poďakovanie. Čo by si chcel? A neskutočne milo sa usmiala. Viem, že máš rada opätky. Ukáž sa mi v nich. Doniesla krabice a začala si ich postupne skúšať. Mala rôzne - s otvorenou špičkou, klasické, na platforme - hotová zbierka. Chcel by som vyskúšať footjob, ešte som to nemal. Položila ma na zem, stiahla nohavice a sadla si oproti mne. Vyzula sa a začala mi dráždiť vtáka chodidlami. Bol to pre mňa zvláštny pocit, iné ako keď ti to robí žena rukou. Chodidlá mala krásne žilnaté, upravené nechty, pokožka hladká. Bolo to pre mňa erotické a zároveň ukludňujúce. Môj chlap má tiež footfetish, preto toľko topánok, rád ich zasponzoruje, povedala mi popri honení. Zobrala topánku na vysokom podpätku, s otvorenou špičkou a bez päty. Ako zvyknem hovoriť ja - zašuchovačka, ale extrémne sexy. Vopchala mi pod remienky vtáka, žaluď dala do špičky a honila. Trošku to bolelo, ale slasť prevládala. Zobrala ďalší kus a vtáka mi dala medzi opätok a spodnú časť lodičky a tak ma robila, ako kliešťami. Nakoniec si obula sandále na vysokej platforme. K tým úzkym rifliam sa veľmi hodili. Postavila ma na nohy, kľakla si a fajčila. Fajčila poriadne hlboko až chrčala. Zachvíľu som vykríkol, že budem striekať. Ľahla si na chrbát, zdvihla nohy a medzi chodidlá s obutými opätkami mi ho chytila. Stačilo pár pohybov a striekal som. Semeno išlo všade. Na topánky, na rifle, na zem. Vstala, poutierala sa a topánky nechala zašpinené. Nechám si to na pamiatku a teraz už naozaj bež, A ja som išiel. Šťastný a zároveň smutný, že sa to skončilo. Ale ktovie, možno raz znova narazím na amatéroch na takúto ženu. A nemusí byť ani susedka.