Úlety,ach tie úlety. II.

16. 9. 2017 · 6 256 zhlédnutí for-man

Týždňová služobka v hlavnom meste sľubovala nejaké to povyrazenie. Všetko ale s rozvahou, bolo moje heslo. Niekoľko rozbehnutých komunikácií na rôznych stránkach akosi neviedlo k úspechu. Kedže sa tu nachádzala aj gay sauna naberal som odvahu zájsť do nej. No nikoho kto by tam so mnou šiel som nenašiel. A aj keď som k nej zašiel, odvaha stlačiť zvonček pri dverách už neprišla. Po troch dňoch sa mi konečne ozval starší ženatý pán,akých preferujem pre ich diskrétnosť a spoľahlivosť. Dohodli sme sa na stretnutí na električkovej zástavke v centre. Opísal som sa ako budem oblečený. Býval som v hoteli na kraji mesta a zhodou okolností odtiaľ išla električka priamo na miesto stretnutia. Počas cesty sa zotmelo,kedže to bolo v zime tma prichádzala skoro. Šeď mesta za oknom sa vytratila, zrazu žiari malé veľké mesto rôznymi farbami a reklamami na nereálny život. Vystupujem o zastávku skôr, bolo ešte dosť času do stretnutia. Pomalou chôdzou som prišiel pomedzi kdesi - kamsi sa ponáhľajúcimi ľuďmi k tej pravej. Postavil som sa k vysvietenej reklamnej stene. Po chvíľke čakania a dvoch odídených električkách pristúpil ku mne sympatický pán.
"Ten vie čo je život a určite si ho aj vie vychutnať" som si pomyslel. Ubezpečil sa, či oslovil pravého. Podali sme si ruky.
"Poď za mňou. Ideme len sem do domu oproti. Prešli sme dverami dnu. Naľavo bol vstup de akejsi reštaurácii, my sme sa vybrali chodbou napravo ku schodom. Vystúpali sme na poschodie uzavreté mrežou. Pán odomkol a následne zamkol za nami. Ocitli sme sa na chodbe jednej zaujímavej inštitúcie, menovať ju samozrejme nebudem. Na konci chodby bola kancelária. Na mosadznom štítku bolo jeho meno a k nemu titul inžiniera a samozrejme jeho funkcia. Posadil sa za pracovný stôl. Musel ešte niečo vytlačiť synovi - vysokoškolákovi s usb kľúča. Mne ponúkol kreslo vedľa neho opreté o stenu. Dal som si dole bundu.
"Chvíľu vydrž, toto vytlačím, ešte vybavím jeden telefonát potom sa už budeme venovať tomu prečo si tu. Nechceš zatiaľ niečo na pitie? Džús alebo minerálku? Čajom či kávou sa nebudeme zdržiavať." -povedal skrz okuliare, ktoré si nasadil, keď robil na počítači.
"Minerálka,najlepšie nechladená bude fajn." povedal som uvoľnene. Neviem prečo,ale cítil som sa tu úplne prirodzene. Aj keď je pre mnohých takáto situácia nepredstaviteľná, nechutná a odsúdenia hodná. Chlap niekoľko rokov pred štyridsiatkou rozvaľujúci sa v kresle a vedľa neho do monitoru počítača hľadiaci, o generáciu starší muž budú mať za chvíľu orálny sex. Usŕkam z minerálky a čakám.
"Ahoj,akurát to tlačím Peťovi, ešte jednu záležitosť doriešim a potom prídem domov..." - uf, pán volá zjavne s manželkou. Rozhovor ešte chvíľu trvá. Podľa tónu reči a stručnosti viet je cítiť, že sa bavia dvaja ľudia, ktorí žijú spolu už zo zotrvačnosti a ako sa zvykne vravieť kvôli deťom. Tlačiareň vychrlila posledný papier. Pán ich dal na kôpku, zložil okuliare.
Pozrel na mňa a povedal. "Teraz sa budem venovať tebe. Teda, vlastne ty sa budeš venovať mne."
Konečne nastala tá chvíľa. Postavil som sa z kresla. Ocitli sme sa v tvári tvár. Pootvoril ústa. Jeho jazyk vyšiel v ústreti môjmu. V tom čase som ešte bozky medzi mužmi vôbec nemusel. zaujímal ma hlavne partnerov penis. bol som naň priam fixovaný, Ale predsa som len otvoril ústa. Privrel oči a nedôverčivo sa prisal na jeho pery. Prišiel môj prvý mužský bozk. Naše jazyky sa nesmelo zoznamovali. Raz bol na vrchu jeho, chvíľu môj. Nevedel som posúdiť či sa mi to páči. Ale odporné mi to na počudovanie nebolo. Vytiahoľ som mu košeľu z nohavíc. Rozopol ju. Hodvábne tielko som vyhrnul nad prsia. Rukami som mu hladil hruď,medzi prstami šúchal drobné bradavky obkolesené jemnými chĺpkami. Vyslobodil som svoj jazyk a zašiel som ním k bradavke,okolo ktorej boli jemné prešedivelé chĺpky. Špičkou som po nej krúžil. Ruky sa medzitým presunuli na jeho zadok. Vzhliadol som hore. Pán mal privreté oči a na tvári jemný úsmev. Po krátkej chvíli som cítil jeho ruky na mojích pleciach. Tlačili ma celého dolu.
Posadil som sa späť do kresla. Ocitol som sa presne na úrovni,ktorú som potreboval. Priamo pred rozkrokom. Nastal čas pozrieť sa na to čo sa tam skrýva. Rozopnutie a stiahnutie jeho nohavíc bolo otázkou okamihu. Roztiahol som nohy a pána pritiahol takmer priamo k sebe. Slipy už boli napnuté. Zmôjho pohľadu z ľavej strany v nich bola pekná a hrubšia "klobáska". Už cez slipy som sa na ňu prisal a prešiel od koreňa až k špičke ako po flaute. No nie je načo čakať, slipy idú dole. Je nádherný, určite väčší než môj päťnásťcentrimetrový a je pevný. Ovoniavam ho a zároveň vysúvam jazyk a prechádzam po jemne žilnatom povrchu. S ním sa hrať, bude nádhera. Sťahujem pomaly predkožku. Jeho dokonalý žaluď žiari vo svetle neóniek. Ešte som nemal takýto kľud na pozeranie sa na cudzí žaluď. Ale kvôli tomu tu nie sme. Priložím pery naň a jazykom začínam jeho prieskum. Rozťahujem močový vývod. Chuť moču je našťastie rýchlo preč.A už sa môžem naplno venovať tomuto miestu. V podstate si tu robím intenzívny jazykový kurz :)
Idem však na najobľúbenejšiu časť penisu, hrana penisu je moja obľubená jazdná dráha, po nej krúžim špičkou jazyka stále dookola a to kolotoče nemám rád. Ruky nenechám zaháľať. jednou sa venujem jeho chutným a oví sajúcim vajíčkam, druhou hladím jeho bruško a dostanem sa aj k bradavkám až. Pán sa stále opieral o moje ramená. Pocítil som jeho tlak a pritláčanie bližšie k nemu. Chce pocítiť hĺbku mojích úst. Podarí sa mi dostať polovicu jeho krásneho údu do úst. Šlo by to aj viac,ale to by ma už začínalo asi napínať. Zatiaľ to bude musieť stačiť, Začínam rytmické pohyby hlavou. Jazykom pritláčam na spodnú časť penisu Pravá ruka z brucha sa samovoľne presúva na jeho polku zadku, začínam sa s ňou jemne hrať. Ľavou stále masírujem vajká. Spolu s pánom sa synchrónne pohybujeme. Vzrušenie oboch sa začína stupňovať. Ja pociťujem priam dychtivý hlad po semene a pán slastne vzdychá.
"Dobre to robíš." - šepoce. Pre mňa sú to slová chvály a povzbudenia. Po niekoľkých minútach tejto krásne monotónej činnosti začnem sať vajíčka. Vcucnem jedno,jazykom ho skúmam. zopakujem to po chvíľke aj s druhým. Penisu zatiaľ musí stačiť moja ruka, ktorá ho krúživým honením udržiava v pohotovosti.
Nastal čas na finále. Znovu začínam ústami kĺzať po penise. trochu pridávam na rýchlosti. A posúvam sa perami čoraz bližšie ku koreňu penisu. Preniká mi už do krku. Čakám na ten dráždivý pocit v hrdle, ale zatiaľ našťastie neprichádza. Už ho mám v ústach takmer celý, chýba už len kúsok, keď ma predsa len napne. Aj tak som už potreboval poriadny nádych, aby som mohol pokračovať v jazdení po jeho úžasnom šípe rozkoše.
Moje ruky sa medzitým pevne zabárajú do jeho oblých poliek a rozťahujú ich. Jedným prstom krúžim okolo jeho análneho otvoru. Nejdem s ním dnu. Nechcem nič pokaziť. Čo keby to pánovi bolo nepríjemné. A už opäť cítim vôňu ochlpenia, ku ktorému sa pravidelne približujem. Dokonca sa mi podarilo doňho už aj koniec nosa zaboriť. Zrazu sa pán začne chvieť a už cítim, že aj penis sa chystá k výstreku. Ústa zastanú na vrchu pootvorené na žaludi a čakáju na svoju dávku. Na podnebie sa už natlačili prvé spermie a stekajú do hrdla. Je to množstvo, ktorú zvládam bez problémov. I keď niečo predsa len na pootvorenom mieste vytečie a zachytáva sa mojich fúzoch. Chuť smena je jemne horká. Presne taká,akú mám rád. Prehltnem ho všetko. Pooblizujem aj žaluď . A ešte trochu pofajčím, kým penis nezmekne a nezmenší sa. Aj keď aj taký je milý. Pobozkám ho naposledy. Zlíznem z fúzov zbytky "smotanky. A pozriem na pána. Díva sa na mňa uprene,hladí ma po vlasoch a spokojne sa usmieva. Asi som to nerobil zle.
"Vstaň" - povie pri zapínaní nohavíc.
Dívame sa na seba. Vidím, že znovu otvára ústa. Dobre, príjmem ich a on ešte možno dostane nejaké zbytky svojho semena.- pomyslím si,trochu škodoradostne. Naše jazyky sa opäť prepletajú. Pritlačil si ma k sebe. Zistil, že mám nohavice tiež naplnené túžbou. Jemne ukončil naše jazykolamy.
"Môžem sa pozrieť na tvojho? Prosím. - dohodli sme sa totiž vopred, že ja sa budem len venovať jemu a môjho necháme na pokoji. Pozriem sa na jeho ruku, ktorá ho hladí cez nohavice.
"Ale keď on sa strašne rýchlo spraví pri cudzích dotykoch." - snažím sa o chabú obranu.
"Nevadí, riskneme to." - nečakal som od neho iné slová.
"No tak dobre." - začnem sám rozopínať nohavice. Stiahnem ich ku kolenám. Trenírky stiahne už on. Mojich pätnácť centrimetrov sa ocitne v jeho ruke. Akoby ma zasiahol prúd. Jeho opatrné dotyky ma naďalej elektrizujú. Neviem prečo je to stále tak, keď dám niekomu povolenie okrem priatelky dotknúť sa ho, tak je z toho úplne hotový. Stiahol mi predkožku. Ešte to zvládam. Začne mi pomaly honiť. Dívame sa znovu do očí. Musí vidieť moje nezadržateľné vzrušenie.Vie, že teraz ma má v moci on. Dýcham čoraz ťažšie. Musím sa ho pevnejšie chytiť jednou rukou. Jeho pomalé honenie trvá minút,u maximálne dve. Už cítim ako sa už aj moje semeno chystá von. Nastavujem dlaň ľavej ruky oproti môjmu žaluďu, aby ho tu čo najmenej zostalo po mne. Cítim v dlani teplo. Kedže som si poctivo vyhonil pred stretnutím, všetko zachytávam bez problémov.Na dlani sa rozprestrelo husté jazierk.o Mali sme nachystané papierové vreckovky, ktoré prišli teraz vhod. Olepené končia v koši.
"Oproti na chodbe je wc. Choď sa tam umyť." - povie mi pán.
Natiahnem si trenky a nohavice a idem sa tam dať do poriadku. V umývadle si umyjem nielen ruky ale aj svoj žaluď. Vrátim sa do kancelárie. Pán už je nachystaný na odchod. Zoberiem si bundu a odchádzame. Vonku si už len povieme "Maj sa" a odchádzame každý opačným smerom. Ja sa idem ešte prejsť do centra. On ide za svojou rodinou, kde sa bude tváriť, akoby sa nič nestalo. To isté budem robiť po príchode domov aj ja. Mrzí ma len to, že sme už ďalšie stretnutie do môjho odchodu nestihli.Ale aj tak budem na hlavné mesto spomínať v dobrom. Nesklamalo ma.