Les je hustý - Súťažná poviedka

21. 6. 2018 · 3 461 zhlédnutí Zvedavymuz777

S priateľkou počas vysokej školy sme si vcelku užívali. Boli sme mladí. Mali sme chuť skúšať nové veci. Aj v sexe. A tak sa aj nejako stalo, že sme sa rozhodli skúsiť niečo výnimočné. Niečo, ako sa hovorí „tvrdšie“. Keďže obaja sme mali radi prírodu, rozhodli sme sa tento náš počin spojiť s prírodou. Už ani presne neviem, odkiaľ som na to zobral inšpiráciu. Možno ma tak trochu nasmerovala aj priateľka. Môj plán bol pomerne akčný, a priateľke sa pozdával. Na nejaký čas sa mala dostať do úlohy bezbrannej obete, vydanej mi napospas. Vybrali sme sa do prírody, na naše obľúbené miesto, kde sa nám ešte nestalo, žeby nás tam niekto vyrušil. Mali sme to už overené, zažili sme tam už párkrát vášnivé chvíľky. Teraz sme si so sebou niesli navyše horolezecké lano. Keď sme došli na miesto, vyhliadol som si dva také akurátne stromy. Priateľka sa vyzliekla do spodného prádla. Lanom som ju pripútal ku stromom s roztiahnutými rukami a nohami. Presne sme neplánovali kam to až zájde. Hlavne sme chceli zažiť nejaké to nové vzrušenie. Dával som si pozor, aby som jej zápästia a členky nespútal veľmi pevne, ale hneď spoznala moju opatrnosť a napomenula ma, nech to urobím poriadne. Keď už, nech je to ako má byť. Ako tak predo mnou „visela“ v spodnom prádle, musím povedať, že ma to riadne nabudilo. Vzrušenie sa postupne stupňovalo. Dlho som ju tam v spodnom pradle nenechal. Rozopol som jej podprsenku a uvoľnil jej kozenky. Videl som, že ju to riadne vzrušilo. Pokožku mala úplne napnutú, posiatu zimomriavkami. Bradavky mala úplne tvrdé. Ale niečo tomu ešte chýbalo. Zaviazal som jej oči šatkou. Jej vzrušenie sa doslova zhmotňovalo..
Pokračoval som v jej vyzliekaní. Chcel som jej stiahnuť nohavičky, ale veľmi to v tejto polohe nešlo. Zastavili sa na stehnách. Roztrhol som ich teda na boku a nechal skĺznuť po jednej nohe. Nemala proti tomu nič. Hneď som si všimol vlhkosť, ktorá sa jej zjavila v rozkroku. Bola tak vzrušená, že až z toho tiekla. A ja som cítil v nohaviciach takú tvrdosť, že to neviem ani popísať. Čo ale teraz ďalej robiť? Takáto poloha nie je veľmi ústretová nejakým sexuálnym praktikám. Pokúsil som sa ju teda dráždiť prstami. Ale ona mi povedala: „bola som zlé dievča, musíš ma potrestať“. Ale čo s tým? Našťastie sme boli v lese a tak núdza o trestacie nástroje nebola. Našiel som si akúsi halúzku a mierne som jej švihol po zadku. „bola som veľmi zlá. Musíš pritvrdiť“, povedala plná vzrušenia. A tak som pritvrdil. Čosi vo mne sa bránilo nejakému tvrdému bitiu, ale našiel som vhodný silový kompromis. Po chvíli jej na zadku zostali ružové stopy po švihoch. Mal som pocit, že sa pri tom aj urobila. Túto jej stránku som doteraz nepoznal. Ale možno ani ona ju nepoznala. Hlboko vzdychala a celá sa triasla vzrušením. Papek som chytil pevnejšie do ruky a prechádzal som jej ním po zvyšku tela. Niektorým častiam som venoval špeciálnu pozornosť. Doslova som sa s ňou s tým papekom mazlil. Potom som ho zastavil v jej rozkroku. Ale nejakú stimuláciu som s ním radšej neriskol. Vymenil som ho za svoje prsty a poriadne som jej prechádzal jej pipinku. Tá jej „vlhkosť“ bola až enormná, akoby v nej pramenil horský potok. Lial sa jej po vnútorných stranách stehna. Ja som ju ďalej hladil a dráždil prstami až kým sa nezachvela v orgazmickom kŕči. Nechal som ju chvíľu vydýchnuť. Potom zašepkala, že potrebuje „na malú“. Ale dodala, že ju nemusím odväzovať. V tej chvíli vypustila svoj prúd. Ak som bol doteraz len vzrušený, pri tom pohľade som už bol mega vzrušený. Vytiahol som svojho tvrdého vtáka a začal si ho honiť. Možno toto práve chcela priateľka dosiahnuť. Honil som si ho poriadne hore dolu, až pokým to na mňa neprišlo. Svoj prúd semena som nasmeroval na ňu a ostriekal som jej stehná. Keď zacítila na sebe moje teplé semeno, v tom momente, a to nekecám, sa urobila znova.. Chvíľu som si musel oddýchnuť. Bolo to tak zvláštne vzrušujúce vidieť ju takto bezmocnú, vystavenú mne, bezbrannú. Po chvíli som jej uvoľnil jednu ruku. Hneď si ňou zašla ešte do rozkroku a znova sa pred mnou urobila. Ono to všetko možno bol taký nepretržitý orgazmus, ktorý kolísal ako taká sínusoida. Znova mi môj vták začal tvrdnúť. Odviazal som jej aj druhú ruku a ona sa predklonila dopredu. Pristúpil som k nej odzadu a zašiel do nej. Vnikol som do jej štrbinky až nadoraz a začal prirážať. Naše telá sa napínali a pulzovali vzrušením až som pocítil, že to znova na mňa ide. Aj ona sa zachvela v orgazmickom kŕči a ja som vypustil svoju dávku..
Zažili sme naozaj chvíle plné vzrušenia. Dokonca sa mi zdá, že ona to všetko prežívala ešte viac. Tak takto sa nám navždy do pamäti zapísala naša spoločná BDSM chvíľa. A hoci sme si už podobné „hrátky“ nezopakovali, radi sme na ten deň spomínali ako na fakt výnimočný, až nadpozemský, zážitok.