Vikend na chate 2

17. 7. 2018 · 2 914 zhlédnutí glanss

Keď sme zišli dole, zábava už značne pokročila. Silvia s Katkou tancovali v strede hore bez za povzbudzovania vetšiny vnímajuceho chlapskeho osadenstva.
Marcelka sedela na klíne Vladovi a spolu sa olizovali. Náš príchod si všimli až keď sa Jana pretlačila k tancujúcej dvojici a pridala k nim svoj nahý zadoček.
Čo všetci chlapi uznalo privítali potleskom a pokrikmi na Silviu s Katkou aby šli tiež do naha. Ja s Karolom sme prešli k stolu s občerstvením a začali sa ládovať.
Popri jedení, sme pozorovali ako si tancujúce dievčatá navzájom stiahli aj zvýšné šaty a ako si ich najnadržanejší samečkovia pritiahli k sebe. Marcelka už tiež mala odhalené prsíčka a dávala Vladovi ochutnať svoje drobné čerešničky.
Jana bola najaktívnejšia a uchmatla si troch pre seba. Tomu v strede fajčila a dvom po stranách honila. Silvia sa posadila na kolená Robovi, ktorý si ho honil a teraz svojimi rukami masíroval malé kozičky a Silviine ruky mu honili čuráka.
Katka bola zakliesnená medzi dvoma pekne na stojáka. Boli to Peter s Michalom. Naši dvaja buzíci. Tvrdohlavo to popierali aj teraz bolo vidno, že ich ruky viac hladia toho druheho, ako Katku medzi nimi.
Janu svrbela kunda a tak rýchlo nasadla na Vojtu, Štefana si postavila pred seba aby ho mohla poriadne fajčiť a Milanovi ponúkla svoju tretiu dierku. Milan rozhodne nebol analny typ, a tak tam len stal vedľa a honil si. To sa Karol prirútil a poriadne Janu nabral odzadu.
Mne už tiež pekne stál a len som uvažoval ktorej ho tam strčím. Uvažoval som, že oslobodím Katku od tých dvoch buzíkov, čo budú protestovať len naoko, ale Marcelka sa mi páčila už dávno a teraz keď som videl ako sa natriasa na Vladovi tak bolo rozhodnuté.
Pristúpil som k nim z boku a ponúkol Marcelke svojho čurúka na fajčenie. Najprv ma ignorovala, ale keď som jej chytil hlavu a nasmeroval na svojho čuráka tak sa nebránila a poslušne sala a olizovala. Po chvílke ma prekvapila Katka. Prišla za mnou, odtiahla ma bokom.
Pritlačila ma k stene a vášnivo ma bozkávala. Popri tom mi ho honila a šeptala, že som sa jej vždy páčil. Vtej chvíli som zabudol na Marcelu, s Katkou sme si vymenili miesta, takže teraz sa ona opierala o stenu. Zdvihol som jej jednu nohu a nasmeroval svojho čuráka do jej dierky.
Prosím buď nežný, pošeptala. To vážne? preblesklo mi hlavou. Dve panny za večer? A naozaj. Katkina kundička bola uzučka až tak že ani môj žaluď sa tam celý nezmestil. Toto nieje dobre miesto pre prvý krát, šepol som jej a zobral ju hore do izby. Keďže boly len dve a jedna bola plná spiacich chalanov, tak sme zamierli do tej s Petrou.
Petra spala ako špalek a tak sme ju posunuli úplne k stene aby sme mali čo najviac miesta. Položil som si Katku na kraj a začal sa venovať jej chlpatej kundičke. Neholila sa vôbec. Jej tmavé chlpy boli jedna divoká džungľa. Trošku ma to rozptylovalo, ale cítil som, že je teraz citovo vypätá. Roztiahol som jej pysky čo najviac a jazykom som jej tam rajdil až kričala blahom a prosila ma aby som pokračoval.
Jej orgazmus sa prejavil zovretím nôh, ledva som stihol vytiahnuť ruky. Moja hlava ostala medzi jej stehnami a len špičkou jazyka som jej ešte stále dráždil klitoris. Jej stisk ale bol moc silný a tak som si musel pomôcť a silou jej nohy roztiahnuť. Ešte kým bola mimo z orgazmu, som si rýchlo pohonil čuráka a priložil k jej kundičke z ktorej vytekal panenský sekret.
Bez upozornenia som zastrčil žaluď pokial sa dalo, poriadne som si ju chytil a zarazil. Zavila bolesťou, ale jej blana odolala. Môj čurák nebol až tak tvrdý ako predtým. Začal som si ho honiť a druhou rukou hladil jej džungľu. Trošku som ju utešoval a ona chápala, že poprvé to bude trochu bolieť. Mala pochopenie a tak sa posadila zobrala môjho čuráka do úst.
Poriadne ho sala až bol tvrdý ako skala. Potom sa znovu uvelebila na posteli a roztiahla nohy čo to dalo. Kývla mi, a ja som pristúpil a znova nasadil svoj žaluď medzi jej pysky. Katka sa zhlboka nadýchla a ja som prirazil. Tentoraz už blana praskla a ja som zašiel dnu. Katka sa držala, nevydala ani hlásku, ale slzy sa jej kotúľali po tvári. Pustila si nohy a zakrila si nimi tvár. Ostál som v nej ako som bol a len sa sklonil nad ňou a pritúlil sa k nej.
Šeptal som jej do úška a láskal ju kým si neodkrila tvár. Potom som ju začal bozkávať a ona mi začala oplácať. Pomaly som začal vyťahovať a zasúvať svoj penis a cítil som ako sa pomaličky uvoľňuje.
Zarážal som čoraz hlbšie, až kým znovu necukla bolesťou. Žial nedostal som sa do nej celý, ale to nebolo až tak dôležité. Jej slzy zmizli, a na tvári sa znova objavila túžba. Narážal som ju pekne v rytmu lásky a čoskoro už vzdychala a hekala blahom. Nohami si ma objala a tak som ešte viac pridal a s každým prírazom som sa dostával stále hlbšie a hlbšie. Jej druhý orgazmus bol náš spoločný. Jej vzťahy žmíkali môjho čuráka a ona plnil jej kundičku semenom až znej vytekalo.
Takto sme ostali zopár minút, lapajúc po dychu. Potom, keď povolila stisk nôh, tak som sa prevalil vedľa a štuchol tak do Petry.
Tá niečo zamumlala a začala sa dvíhať na lakte.

Čo nasledovalo po tom, o tom zas niekedy nabuduce.