Rozlúčka pred odletom (súťažná, sex v 3)

31. 12. 2018 · 3 484 zhlédnutí sex_student

Konečne mám trochu volnejšie nedeľu, tak som sa rozhodla že si spravím záznam do denníku o udalosti z pred mesiaca, lebo už mám niekedy pocit, že to ani nebolo reálne.

Som študentka, momentálne na semester na erazme v Estónsku. Mám 23, nakrátko ostrihané vlasy do ryšava, priemerná výška, pehatá tvar, skôr štíhlejšia postava. Nosím okuliare a módu nesledujem. Mužov už dlhšie neriešim, respektíve oni neriešia mňa, nie som z tých atraktívnych, ale je mi to jedno.

Prechádzajúci semester som už nedostala internát, a tak som hľadala bývanie na privátoch. Po nekonečnej dobe zúfalstva sa mi podarilo nájsť jedno perfektné miesto. Obrovská izba v centre, voľná len na 4 mesiace kým sa vráti pôvodná nájomkyňa. Bolo to spolu-bývanie s 2 ďalšími babami. Na moje pomery to bolo trochu drahšie, ale po obhliadke som to hneď brala, ved ušetrím na niečom inom ...

Bývalo sa mi tam perfektne, všade som to mala na skok, kúpeľňa bola veľká ako asi ako obývačka v mojom rodičovskom dome, bola v nej dokonca malá sauna. S babami som vychádzala tiež fajn, asi hlavne preto, že sme sa takmer vôbec nestretávali, boli mimo byt celkom často a keď tu aj boli, tak sme prehodili len nejaký small talk v kuchyni a ja som introvertne šla do svojej izby. Sima mala okolo 30, čierne dlhé vlasy, plnšia postava - prototyp zeny "krv a mlieko", aj sa obliekala celkom vyzývavo. Peťa naopak atletický typ, každý deň bola vo fitku alebo behala. Mala svetlo hnede vlasy, stihla opálená postava, 25 rokov.

Tie 4 mesiace ubehli ako voda, posledný deň pred odletom som mala na byte už len jeden kufor a nič viac, ostatné veci som poslala k našim na východ. Baby sa rozhodli, že aspoň posledný deň sa spolu zabavíme. Pripravili občerstvenie a otvorili sme si víno. Každá mala pohár, len do mňa vyliali celý zvyšok fľaše. Celkom sa mi to dostalo do hlavy. Kecali sme o všetkom, až som bola prekvapená ako ľahko to ide a baby zo mňa dostali také veci, o ktorých som ani sama nevedela.

- Už ale dosť o mne, teraz mi nabonzujte niečo na seba, aké hobby vlastne máte?
- Chceš poznať naše tajomstvo?
Spýtala sa Sima
- No jasne, sem s ním.
- Tak ti ho ukážeme, o chvíľku ... Počuj, však si ty ani raz nepoužila saunu?
- No nie, ved ani neviem ako sa zapína a ja na také asi nie som.
- Nezmysel, idem ti ju zapnúť, Peťa prines jej uterák.
Presvedčili ma veľmi rýchlo. Keď už bola sauna vyhriata a Peťa mi podávala uterák a pošepkala mi, že sa ku mne o chvíľku pridá. Ach ta hanba pre mňa.

Vošla som dnu, okuliare som musela nechať vonku aby sa nezaparili.Po malej chvíľke, keď som si už spravila pohodlie a konečne sa uvoľnila sa otvorili a hneď aj zatvorili. To musela byť Petra. Ucítila som, ako mi prešla rukami po stehnách popri tom ako si ku mne kvokla, roztiahla mi nohy, vyhrnula uterák kúsok vyššie a skôr ako som stihla čokoľvek povedať mala hlavu v mojom nahom rozkroku, jej ústa na mojej pičke. Chytila som ju za hlavu a snažila sa ju odtlačiť, ale nešlo to, bola ku mne prisatá, hovorila som nech ihneď prestane. Po chvíľke sa moje námietky zmenili na stonanie, začala som vnímať čistý pôžitok. Z preľaknutia som pustila jej hlavu, keď som si uvedomila, že ju už netlačím smerom preč, ale ťahám k sebe. Potom aj ona uvoľnila svoje prisatie a začala jemnejšie lízať môj klitoris. Jednou rukou sa pustila mojej nohy a hneď mi vošla palcom do mojej dierky. Ja som nechápala čo sa deje, čo to má znamenať, ale ten pocit bol proste geniálny, príliš dobrý na to aby som pokračovala v protestovaní. Už som si to začala užívať naplno, jej jazyk lietal po mojom klitorise a extrémne príjemný pocit z neustáleho palcovania, och!

Po asi piatich minútach, ktoré som považovala za večnosť to skončilo. Peťa sa postavila, podala mi ruku a pomohla vstať aj mne.
- Čas na sprchu.
- Ďakujem - potichu som zašepkala
- To je len začiatok
Povedala a usmiala sa. Vyšli sme zo sauny a viedla ma do sprchy.
- Už som myslela, že tam za vami budem musieť prísť. Ako dlho ste tam boli.
Ozval sa Simin hlas z pod zapnutej sprchy. Ja celá červená od hanby som nevedela čo robiť, tak som sa len poddala. Petra podala moju ruku Simone, tá si ma hneď pritiahla k sebe pod sprchu a vrhla sa na moje pery. Násilím ma bozkávala. Strčila mi svoj jazyk hlboko do úst. Až keď som bozkávanie začala opätovať povolila objatie, v ktorom si ma držala. Moju ruku položila na jej prsia a naznačila aby som sa s nimi začala hrať. Boli obrovské, minimálne štvorky, oproti mojej plochej hrudi to bolo naozaj niečo. Stále sme sa spolu bozkávali a ja sa hrala s jej kozami. Petra nás začala všetky tri mydliť, špeciálnu pozornosť venovala môjmu zadočku, čo sa mi veľmi páčilo.

Po sprche ma osušili, na rýchlo aj seba a uterák odhodili, odviedli ma do Siminej izby. Tá si ľahla, roztiahla nohy a povedala, nech sa činím. Už som neváhala, už som si plánovala tento večer užiť aj ja. Vrhla som sa na ňu a začala jej lízať pičku. Nevedela som presne ako na to, ale skúšala som čo to dalo a podľa reakcií Siminho vzdychania som sa zlepšovala. Nechápala som ako môže mať tak krásnu a hladkú vagínu. Obe boli krásne ženy, ja som bola v porovnaní s nimi len škaredé káčatko. Ale nevadilo mi to, zjavne ani im. Pridala sa aj Petra. Tá mi ako som bola na štyroch začala lízať zadok a rukou hladkala moju pošvu. Potom som ucítila trochu chladivý gél na zadku a v zápätí som už mala Petrin prst v riťke. Bol to zvláštny pocit, ale nevadil mi. Ja som pokračovala v lízaní a chutilo mi to. Po chvíľke som už mala prsty v zadku dva a ich tempo sa zrýchľovalo. Sima si ma pritiahla k sebe a dala mi hlavu medzi jej prsia, povedala nech vypnem zadok. Poslúchla som a zacítila ako mi po ňom začala chodiť niečím gumeným. Začala mi pomaly vsúvať kolík do riťky. Bolelo to, ale po chvíľke už zaklapol a bol to skvelý pocit naplnenia.

Podala mi ďalšie dve kolíky, jeden väčší kovový a jeden pravdepodobne rovnako veľký ako ten vo mne ale tento mal čierny huňatý chvostík. Vraj ich mám teraz "zaštupľovať" ja, že ony lubrikant nepotrebujú, stačí trochu slín. Prvá mi vytrčila krásny, veľký, okrúhly zadok Simona. Lízala som ho asi minutu, naslinila koniec čierneho kolíku s chvostíkom a šup ho dnu. Až teraz keď mal ísť rad na Petrinu prdelku som si uvedomila, že ona je o dosť štíhlejšia s malým pevným zadkom a ostal kolík, ktorý bol asi tri krát väčší ako tie čo sú v nás. Zasmiali sa a ubezpečili, že to je úplne OK. Tak som poriadne vylízala zadok aj jej, dokonca som niekoľkokrát strčila celý jazyk do jej teplej dierky. Napľula na kolík a pomaly som ním do nej začala vnikať. Zavzdychla a keď bol celý dnu len sa otočila a začala ma bozkávať.

Pridala sa aj Simona a všetky tri sme sa takto začali milovať, bozkávať, obchytkávať a olizovať všetky časti našich tiel. Prstovali sme sa a užívali si to. Dievčatá sa venovali najmä mne. Po asi hodine tejto nádhery som myslel že to už je koniec, všetky tri sme tam ležali a predýchavali. Keď už som sa chcela postaviť, tak si ma znovu zobrala do parády Simona. Spravili sme krásnu polohu 69 a lízali sa navzájom. Petra sa postavila a pre niečo odbehla. Keď prišla ukázala mi bezmála metrové, obojstranné, extra hrubé, ružové dildo. Otvorila som ústa a len krútila hlavou, že to do mňa nepôjde. Zasmiali sa a ubezpečili ma že to bude v pohode. Ja som bola stále na Simone keď jej Peťa začala strkať dildo do pičky. Ja som jej ju hladila a ona ho s ním šukala až kým sme ju nespravili. Potom sa Peťa nastavila do polohy oproti a druhý koniec si vsúvala do seba.

Povedali nech ich ním pekne trtkám. Tak som sa lepšie usadila, poriadne ho chytila a začala ním chodiť z jednej von, druhej dnu. Obe riadne vzdychali a mňa to bavilo. Petra kričala, že chce rýchlejšie, viac, hlbšie. Trochu som sa bála, ale sama sa prisunula bližšie aby mi ukázala koľko znesie. Tak som pokračovala. DO Simi šlo tak 25 centimetrov a do Petri to mohlo byť aj 30. Stále som bola na Sime a zintenzívňovala to, keď som videl že sa už Peťa blíži k záveru. Vytrhla ho zo seba s hlasným výkrikom a obrovským výstrekom do mojej tvári a Siminho rozkroku. Bolo to niečo úžasné. Ostala predo mnou jej veľká roztiahnutá, červená diera. Keď sa pozviechala, tak ma uložila na postel a sadla si mi na tvár, nech poriadne vylížem zvyšok mokra po jej výstreku. Sima ma medzitým začala prstovať a postupne naberala na rýchlosti. Po chvíľke som to už ani ja nezvládla a s hlasným vzdychom som sa spravila.

Dali sme opäť spoločnú sprchu a šli poriadne unavené spať. Petra k sebe a ja spolu so Simou k nej. Pritúlili sme sa a spolu zaspali v objatí. Ráno ma prebudil zvuk telefónu, volal mi taxikár, ktorého som mala objednaného a ktorý už vonku čakal. Rýchlo som sa obliekla, vzala kufor a utekala. Sima ma v župane ešte zastavila, dala mi pusu na rozlúčku a pošepkala, že ten kolík si mám nechať od nich ako darček a že je gumený a na letisku nebude problém. Až vtedy som si uvedomila, že ho mám stále v sebe.
A mám ho v sebe aj teraz, keď si spisujem celý tento zážitok v mojej intrákovej izbe v Estónsku a premýšľam nad tým čo bude, keď sa vrátim domov.