Nočný odvoz (súťažná)

21. 4. 2019 · 4 180 zhlédnutí sex_student

V práci som si uvedomil, že to bude opäť jeden z „tých“ piatkov. Cez víkend sa má nasadzovať nová produkčná verzia a je na mne aby som to všetko pripravil. Na takéto piatky si už pomaly zvykám a vďaka tomu, že som platený od hodiny to ide trochu ľahšie. Okolo piatej som sa presunul domov, skočil do fitka čo máme v budove a následne si vzal nejakú čínu hore do bytu k práci.

Keď som konečne skončil, boli dve hodiny ráno. Ozvalo sa škvŕkanie v bruchu. O takom čase tu funguje už len málo donášok a na tie sa mi aj tak nechcelo čakať. Tak som sa rozhodol zájsť si prevetrať hlavu do mesta a dať si nejaký late night fast food.

O chvíľu som mal jedlo pred sebou, ale predtým ako som sa do toho pustil, som si jedlo z mne neznámych dôvodov vyfotil a následne zdieľal ako storku na Instagram #fitlife.

Počas dojedania mi prišla na storku reakcia od Nikoly.
„Čau Tomi, si v meste?“
„A teda dobrú chuť želám :))“
„Ahoj, hej som.“
„Nehodíš ma domov? Som v klube.“
„Jasne, môžem. Viem tam byť o desať minút.“
„Ďakujem, si zlato. Budem čakať pred klubom.“
Teraz som si povzdychol: „Bolo mi treba zdielať blbosti na Instagrame“

O chvíľu som už parkoval pozdĺž ulice pred klubom. Stiahol som dole okno, poobzeral sa po Nikole a keď som ju neuvidel, tak som otočil pozornosť k mobilu.

Minútku na to som periférne zachytil osobu blížiacu sa k autu. Otočil som hlavu a pohľadom zaostril na vysoké čierne lodičky blížiace sa ku mne. Pomaly som presúval pozornosť vyššie po krásnych, štíhlych, opálených nohách. Dostal som sa na začiatok kráľovsky modrých, obtiahnutých mini šiat. Tie zdobili krásnu ženskú postavu, ktorej krivky sa nádherne zavlnili každým krokom.

Toto nebola Nikola

Zvyšok som si pozrel až keď sa majiteľka tohto skvostného tela lakťami oprela o priečku stiahnutého okna. Krásne hnedé oči, rozpustené gaštanové vlasy dlhé tesne pod ramená. Prsia opticky zväčšené tým ako si ich slečna oprela o zložené ruky. Aj bez obrovského výstrihu bolo vidieť všetko potrebné. Trochu pieh na tvári so sýtymi červenými permy, z ktorých vyšlo:
„Ahoj fešák.“
Prejdenie jazykom po krásnom bielom úsmeve.
„Ahoj cudzinka. Potrebuješ odnavigovať?“
„Nie. Ja presne viem kam chcem ísť.“
„A kam by to malo byť?“
„Poviem ti, ak mi ponúkneš jazdu.“
„Veľmi rád by som, ale … “
„Ale nenecháte ma tu predsa samú!“
Ozval sa známy hlas spoza neznámej divy.

Bola to Nikola. Obišla auto a popri tom ako sadala do sedadla spolujazdca predstavuje neznámu.
„To je Emma, prišla na výlet. Hodíš domov aj ju, však Tomi?“
A z druhej strany tá istá otázka, len s ironicky prosivým tónom.
„Však hodíš domov aj mňa Tomi?“ žmurknutie.
„Bude mi potešením. Sadaj Emma.“

Prvá časť cesty ubehla rýchlo. Nikola sa s nami zívajúc rozlúčila.
Druhá časť ubehla ešte rýchlejšie. Konverzácia s Emmou bola rovnaká ako jej šaty – veľmi krátka, ale pokryla všetko čo bolo treba. Dozvedel som sa že žije v zahraničí, sem prišla niečo vybaviť a zároveň si trochu užiť. Býva v prenajatom apartmáne v centre.

Keď sme zastavili v podzemnej garáži jej budovy, mal som už celkom optimistické predstavy, že ma vezme prezrieť si ten apartmán zvnútra. Chvíľu sme sa si vymieňali zvodné úsmevy cez spätné zrkadlo. Navrhol som jej, že ju odprevadím hore. Odmietla.
„Prepáč Tomi. Nevodím si k sebe chlapov po prvom rande, nehovoriac o tom, že toto malo od rande ešte dosť ďaleko. Určite to chápeš.“

To mi úsmev trochu zamrzol. Čo už, taký je život, hovorím si v duchu.

V tom mi pohľadom naznačila aby som pozrel nižšie. Sklopil som zrkadlo a v ňom uvidel po pás vytiahnuté mini šaty, rozkročené nohy, ale žiadne nohavičky. Len Emmine nahé lono.
Začala si po ňom prechádzať rukou a dráždiť sa. Pomaly si hladila jej krásnu vlhkú mušličku.

Len som na ňu nemo pozeral až dokým mi na späťáku nepristáli jej nohavičky.
„Tak ako? Chceš sa len pozerať alebo mi sem prídeš pomôcť?“
Zvesil som ten jemný, tenký, čierny, čipkovaný kúsok látky, ktorý dnes ženy nazývajú spodnou bielizňou. Zmačkol som nohavičky v ruke, zhlboka k nim privoňal a odložil vedľa na sedadlo.

Vystúpil som a otvoril si zadné dvere auta. Tam ma už čakala Emma opretá chrbtom o protiľahlé dvere, s jednou nohou pokrčenou v kolene, druhou zapretou o predné sedadlo a vrtiac si vyťahovala šaty vyššie.

To už som neváhal, chytil som sa rukami jej stehien a hlavu pomaly vnáral do jej rozkroku. Strniskom som prešiel po vnútornej strane jej stehien.

Bola rozpálená. Skúsil som jazykom ochutnať jej vagínu. Nechápal som ako mohla byť tak najemno oholená – zázraky modernej doby. Nemal som sa však čas nad tým hlbšie zamýšľať. Hlbšie šiel už len môj jazyk do Emmi, po tom ako ma chytila za vlasy a pritlačila mi hlavu viac do svojho lona.

Nebránil som sa a poslušne ju lízal. Bozkával sa s jej vagínou. Popri tom som jej hladil nohy a sem tam sa rukou dostal až pod ňu, k malému, pevnému zadočku. Toto pokračovala kým sa jej stonanie nevystupňovalo až do hlasného vzdychu, keď mi hlavu prvý krát odsunula z jej rozkroku. Chvíľka na vydýchanie sa.

Doteraz som z polovice trčal z otvorených zadných dverí auta. Až teraz sme sa usadili a zatvorili dvere. Spoločnou pomocou sme mi dostali nohavice a boxerky ku členkom. Nestihol som sa ešte ani oprieť a Emma už mala moje prirodzenie v ústach.

Jednou rukou si chytila a honila môj penis, zatiaľ čo mala jeho zvyšnú časť v ústach a hrala sa s ňou jazykom. Pravý pocit blaženosti však nastal až keď sa druhou rukou začala hrať s mojimi guľkami. To bolo niečo, čo malo za následok, že môj penis úplne skamenel. Takto si ma pripravila a začala sa presúvať a pripravovať na finále.

Dala sa na chrbát a ja som na ňu začal liezť. Kedysi som sa zaprisahal, že kvôli stiesneným podmienkam v aute už nikdy viac … ale zjavne platí staré dobré „Nikdy nehovor nikdy.“
Kupodivu to šlo celkom dobre. Rukou naviedla môj penis k jej otvoru. Och ten blažený pocit prvého vniknutia dnu! A druhého! A tretieho …

Bozkávanie odmietla, tak som si z jej šiat vytiahol jeden prsník a ústami sa venoval tomu. Počas toho ako som ju šukal sa podo mnou krásne vlnila. Bola to však dlhodobo neudržateľná pozícia.

Tak sme si po asi piatich minútach dopriali kratšiu pauzu na zmenu polohy. Emma sa natlačila do rohu sedačky, nohy roztiahla ako to len šlo a vytrčila na mňa prdelku.

Hneď som bol na nej, o sekundu aj v nej. Chvíľka upravovania polohy do čo najpohodlnejšieho stavu a už sme boli opäť v tom. Chytil som ju zospodu za prsník a druhou rukou som sa pridržiaval predného sedadla. Ona nemala veľa miesta na manévrovanie, čo bolo v tomto prípade výhodou. V tejto polohe som do nej totiž mohol dostať celú veľkosť svojho prirodzenia. Súdiac podľa vzdychov sa jej to náramne páčilo. Takto som do nej vnikal celou dĺžkou.

Pustil som sa jej pŕs a chytil si ju zozadu za rameno. Zrýchlil som tempo šukania. Zintenzívnil prirážanie, ona vzdychanie.
„Už budem.“ zahlásil som.
Jej odpoveď počas vzdychania bola:
„Môžeš“
„do“
„mňa“

„som“
„na tabletke.“
To bolo všetko čo som potreboval počuť.
Posledné divoké chvíľky, potom už len finálne prirazenie po koreň a uvoľnenie.
Výstrek a pulzovanie ako som ju napĺňal teplým semenom.

Z auta sme vystúpili každý svojou stranou.
Ja som si vytiahol nohavice hore.
Ona si stiahla šaty dole do pôvodnej pozície.
„Ďakujem za zvezenie, bola to super jazda.“
„Potešenie je na mojej strane.“

Už som sedel za volantom, svietil na jej vlniaci sa zadoček smerujúci k výťahu podzemnej garáže. Mávajúc jej nohavičkami v ruke som na ňu zvolal:
„Niečo si si tu zabudla.“
„To máš na pamiatku Tomi.“
„Ja som ti na pamiatku nič nenechal.“
„Ale nechal“ povedala už vo výťahu.
Rukou vošla zospodu pod šaty, vytiahla prsty od semena a slastne ich vložila do úst.
To bol môj posledný pohľad na Emmu predtým ako sa zatvorili dvere výťahu.