Cuckold III

24. 4. 2019 · 9 434 zhlédnutí Cortigiana

Celou cestou som premýšľal nad tým, čo sa ešte pred pár hodinami udialo, no pohľad na moju spokojnú manželku ma len utvrdil v tom, že to nebol sen. Bol som vyčerpaný a manželka zrejme tiež, pretože sa len mlčky dívala z okna a ja som si v duchu povedal – “Aké šťastie, že dnes nemusíme ísť do práce.“

Sotva sme dorazili domov, keď nás prekvapila sms od Dávida. Text bol stručný – “Dnes večer, to isté miesto.“ Pozrel som sa na manželku, tá sa na mňa len šibalsky usmiala, potom sa presunula ku kreslu, pohodlne sa posadila, rozkročila nohy a ukazovákom na mňa pokynula, aby som ju obšťastnil jazykom.

V okamihu som bol pri nej a kľačiac na kolenách prechádzal jazykom po jej zdurenom klitorise i pyskoch. Lono jej stále voňalo po Dávidovom semene a náležite som si to vychutnával. Po chvíli však nahlas vykríkla a nastalo ticho. Odtiahol som sa od nej, ale môj malý vták bol v plnej zbroji a manželka si to všimla.

„Už si snáď pripravený na večer, miláčik?“ – ironicky poznamenala, nahlas sa zasmiala, dvihla sa z kresla a kým sa nestratila v kúpeľni, díval som sa na jej Vestonické krivky a hladil si vtáka.

Pred hotel sme dorazili o čosi skôr. Celý bol ponorený do tmy, iba v “našom“ apartmáne sa svietilo a v okne sa mihla silueta muža.

„Tak teda poďme.“ – vyslovila manželka rázne a zahasila cigaretu, ktorú si pripálila hneď po vystúpení z auta.

V hale nás čakal vysmiaty Dávid.

„Vedel som, že prídete skôr, Vy nadržané štetky.“ – vyhŕklo z neho.

Na mojej manželke bolo vidieť, že ju to zaskočilo, no tvárila sa, že nič nepočula. Bez slova sme vyšli spoločne k apartmánu a Dávid zaklopal na dvere.

„Vstúpte.“ – ozval sa neznámy hrubší mužský hlas.

Pri okne stál vysoký svalnatý muž. Mulat. Krátke čierne vlasy, prenikavé tmavé oči, výrazné plné pery a na sebe mal spodné prádlo, spod ktorého bolo vidieť obrysy jeho mužnosti.

Manželka nevedela spustiť oči z jeho vypracovaného tela. Dávid k nej pristúpil, prudko si ju k sebe otočil, vášnivo pobozkal a potom jej pošepkal – „Vedel som, že sa Ti bude páčiť, kurvička moja.“

Potom sa od nej odtiahol a zmeneným tónom hlasu nám ho nahlas predstavil – „Toto je Roland. Dnes ste tu obaja pre jeho i moje potešenie, Vy štetky.“

Prehltol som naprázdno a na manželke som videl, že toto naozaj nečakala, ale neprotestovala.

Dávid sa posadil do kresla a zahlásil – „Vyzlečte sa obaja a pekne ukážte svojmu novému amantovi, čo dokážete.“

Naše oblečenie bolo behom sekundy na zemi a my na kolenách pri Rolandovi. Musím uznať, že pohľad na jeho hladké pevné telo zdola bol úchvatný.

Moja nedočkavá manželka chytila lem slipov a pomaly ich sťahovala nižšie a nižšie. Do hladka vyholený, masívny, ale nie stále úplne tvrdý penis cudzinca tmavej pleti. Manželka nenásytne chytila do dlane jeho masívne pevné gule a jemným pohybom nasala jeho veľký žaluď do úst. Ja som sa opatrne priblížil z boku a olizoval ho po celej dĺžke.

Netrvalo dlho a Rolandov penis nabral svoju plnú veľkosť. Jeho farba a veľkosť mi pripomínala hračku, ktorú som manželke nedávno kúpil, mala dĺžku do 30 cm a priemer 9 cm a to som si fakt myslel, že reálne také penisy snáď ani existovať nemôžu. Ako som sa len mýlil.

Mrkol som očkom po Dávidovi, ktorý pohodlne sedel v kresle a honil si vtáka pri pohľade na nás. Spolu s manželkou sme zabudli na čas i priestor okolo nás a naplno sa orálne oddali Rolandovmu penisu. Naše ústa o seba narážali pri žaludi, manželka slastne pri tom i mrnčala a dívala sa pri tom Rolandovi uprene do očí.

Neuvedomili sme si, kedy si Dávid za nás kľakol. Spamätali sme sa v okamihu, keď sme v našich zadkoch pocítili lubrikačný gél a následne dva prsty v sebe. Dávid nás totiž oboch prstoval do análu, pokým sme fajčili Rolandov mohutný penis. Chvíľu nás ešte trápil, manželka sa už prestávala sústrediť na fajčenie a vnímala svoju slasť, no Dávid už pomalým pohybom vsúval análny šperk manželke do zadku.

Následne sa Dávid postavil, pohľadom mrklo na Rolanda a ten ma od seba prudko odstrčil, schmatol moju ženu za zápästie, dvihol ju zo zeme a tlačil k posteli. Manželka nestihla padnúť do perín, keď jej prudko rozrazil nohy a jediným ostrým vniknutím vrazil svoj kokot do jej nepripravenej kundy. Nahlas zastonala a kombinácia jeho masívneho údu i análneho šperku spôsobila, že z nej unikol slabší prúd zlatého moku.

Roland krásne kontrastoval s mojou ženou, ktorá bola ryšavka s alabastrovou pleťou, a napriek jej bacuľatej postave ju nebolo spod neho takmer vidieť. Počul som len jej výkriky, ktoré sa niesli celým apartmánom a stupňovali sa s každým jeho vniknutím. Netrvalo to ani tri minúty a už sa triasla silným orgazmom, zatiaľ čo vytekajúcimi šťavami zmáčala priestor pod sebou.

Dávid v ruke držal svojho tvrdého vtáka a jemne si ho masíroval. Podvedome si olizol spodnú peru a lascívne sa na mňa pozrel. Po chvíli som už ležal vedľa ženy na posteli, s nohami cez jeho ramená a môj anál poslušne prijal jeho penis do seba.

Roland si nevšímal manželkin orgazmus, no šťavy z jej bacuľatej piče ho rajcovali ešte viac a tak vnikal do nej aj naďalej. Potom, v spoločnom rytme obaja do nás prirážali, zatiaľ čo sa manželka neprítomným výrazom v očiach na mňa pozrela a usmiala sa. Upokojilo ma to a tak som si Dávidovo vnikanie užíval.

Po chvíli ho však zo mňa vytiahol so slovami, že sa ešte spraviť nechce a chvíľu si ho sledujúc moju manželku honil. Roland spomalil tempo tiež a vždy, keď bola tesne pred ďalším orgazmom sa v nej prestal hýbať a čakal, kým to odznie, aby ho znova prudko vrazil až po gule dnu a zas ju dostal blízko k vrcholu. Ja som sa mierne pootočil, aby som mohol manželke sať bradavku a masírovať jej prsník.

Manželka si medzi perami stláčala ukazovák, aby utlmila svoje vzdychy, ktoré akoby nemali konca, čelo sa jej lesklo od potu, telo triaslo vzrušením a nechtami ho škriabala po chrbte i zadku a sem tam, držiac ho za boky sa ho snažila viesť, aby jej dovolil ďalší orgazmus, no on jej dotyky ignoroval, ale jej sila sa s tou jeho nedala ani porovnať, preto po chvíli tento boj vzdala a úplne sa mu oddala.

„Poď sa pozrieť, ako sa má jebať Tvoja žena.“ – v tom ma Dávid prudko chytil za vlasy a pritiahol mi hlavu tesne nad manželkinu piču.

“Tak naširoko ju nemá roztiahnutú, ani keď jej ju fistujem“ – pomyslel som si, no zrazu som cítil, ako mi jazykom začala moja žena láskať už tak plné gule. Nespomínam si, kedy naposledy sa mi takto spontánne venovala. Vzrušovalo ma to a tak som začal stonať.

Manželka mi slastne cmúľala gule, kým Roland pomaly naberal tempo a celou dĺžkou až po gule do nej prudko vnikal. Netrvalo to dlho a manželke sa blížil očakávaný orgazmus.

Posledné čím ďalej, tým drsnejšie prírazy obrovským údom do jej roztiahnutej diery a zrazu masívny výstrek z jej piče. Hneď som otvoril ústa, aby som tie šťavy zachytil aspoň na špičku jazyka, a keby nemala zapchaté ústa mojimi guľami, jej hlasité vzdychy by snáď bolo počuť až v našom meste.

Po tomto potrebovala manželka jednoznačne pauzu. Po chvíli sa postavila s tým, že ide do sprchy, ale podlomili sa jej kolená a jej pád na zem zachytil šikovný Dávid, ktorý ju podprel a pomohol jej do kúpeľne, kde sa za nimi zatvorili dvere.

„Poď sem, očisti mi vtáka a poriadne.“ – zavelil mi Roland, a kým som mu začal olizovať penis po celej dĺžke od gúľ smerom k žaludi, všimol som si, ako sa mu hrudník leskne od štiav mojej manželky.

„Takže Tebe sa páči môj kokot?“ – vytrhol ma z myšlienok. Kývol som hlavou na znak súhlasu. Naklonil sa nado mnou a strčil mi prsty do análu, najprv, jeden, potom dva, neskôr pridal i tretí prst.

„Vidím, že si pripravený. Na štyri, poďme.“ – zavelil, ja som sa poslušne prehol v páse na posteli a nastavil mu anál, hoc s miernymi obavami. Pootočil som hlavou, lebo sa v okamihu začali z kúpeľne ozývať Dávidove tlmené vzdychy.

„Sústreď sa, Tvoja manželka sa o seba vie postarať aj sama a ochranku nepotrebuje.“ – naznačil mi Roland a tak som ju na chvíľu pustil z hlavy, pretože tu ma čakal iný problém. Obava z toho, či môj anál dokáže prijať do seba toto masívne mužské prirodzenie.

Poslušne som držal a cítil ako mi pomalým pohybom Roland zasúva svojho vtáka dnu, netrvalo dlho a postupne mi ho zasúval hlbšie a hlbšie. Chvíľu vo mne nehybne ostal a po chvíli sa začal vo mne hýbať. Prznil mi anál a vyťahoval ho skoro úplne von a potom ho až po vajcia zasúval dnu presne tak, ako to robil mojej manželke.

Netrvalo dlho a v tom som pocítil ako ma silno chytil za boky, zatlačil ho do mňa až po koreň, začal vo mne pulzovať a vystriekal mi anál riadnou dávkou semena.

Kým ho Roland zo mňa pomaly vytiahol, otvorili sa dvere a dnu vošiel Dávid aj s mojou ženou. Očividne chvíľa s Dávidom mojej manželke veľmi prospela, pretože už z nej zasa bola tá mrcha, ktorú som na týchto stretnutiach mal možnosť zažiť, a keď videla môj rozmrdaný anál a semeno, ktoré z neho začínalo vytekať, tak jej to nedalo, priložila naň prsty, no veľmi rýchlo zistila, že dnu sa zmestí viac, a tak som v jedinom okamihu v anále pocítil jej päsť, kým do druhej ruky vzala moje gule, masírovala ich a silno stláčala.

Nerád, ale musím sa priznať, análny fisting s masážou gúľ mi spôsobovali siedme nebo, ktoré však trvalo len krátko. Po mojom orgazme si šla umyť ruky, a keď sa vrátila, Roland ju vystriedal v kúpeľni, zatiaľ, čo sa znova venovala Dávidovi. Perami slastne obcovala s jeho penisom a na mňa zabudla, ale bol som spokojný s tým, ako si to manželka užíva, tak som si sadol do kresla, hladil si rozkrok a sledoval scénu, ktorá sa mi naskytla.

Keď sa Roland vrátil, pokynul na ženu, aby sa napichla na Dávidov penis, kým on k nej pristúpil zozadu, vytiahol z nej análny šperk, ktorý ešte stále mala v sebe a pomalým pohybom jej vnikal do diery.

Postupne si Dávid a Roland zladili tempo a rozšukávali jej obe diery súčasne. Manželka pretočila panenkami a cez pootvorené pery slastne vzdychala a v okamihoch, keď sa jej stony menili na hlasité výkriky, Dávid tíšil jej pery vášnivými bozkami.